Ako mi slúžia bábätkovské obrúsky

17:35

Odličovať sa treba. Ak sa nalíčim, musím sa aj odlíčiť. Pred spaním je to úplne bežný rituál a neviem si predstaviť, že by som išla namaľovaná spať. Pleť by tým trpela a navyše, časom by sa to prejavilo v podobe vyrážok, vrások, fliačikov a iných nedokonalostí, ktoré sa snažíme likvidovať. Vždy mám doma aj odličovacie obrúsky. Mám ich veľmi rada a nie raz sú mojimi veľkými pomocníkmi aj na cestách. Podobne môžu slúžiť aj obrúsky pre bábätká. Majú možností viacero  využitia.







O obrúskoch si môžete prečítať:

      "Čistia, hydratujú, a chránia pokožku pred tvorbou zaparenín. Neobsahujú parabény a PEG emulgátory, tým znižujú riziko vzniku alergií. Udržujú prirodzené PH pokožky. Sú bez alkoholu a dermatologicky testované . Obrúsky sú vhodné aj pre hygienu detských ručičiek a tváre. Sú praktické na použitie v domácnosti aj na cestách."
Ako prvé ma zaujalo to, aké veľké obrúsky sú. Teda balenie. Kúpila som ich a akcii 3+1 zadarmo a v jednom balíčku je 80 kusov. Za necelých 6 eur som tak dostala 320 obrúskov. Každé balenie má praktický plastový uzáver, ktorý ich lepšie chráni pred vysušovaním. Pod ním je ešte lepivá časť, ktorá sprvu drží výborne, časom sa odlepí. Je to ale malá vada, nepripisovala by som jej väčší význam pri konečnom hodnotení výrobku. Zloženie som si prešla a našla som v ňom pár látok, ktoré by jemnú detskú pokožku mohli podráždiť, prípadne na ňu nepatria, ale keďže som ich kúpila sebe, až tak veľmi to neriešim. Vôňa obrúskov je jemná a ťažko sa mi k niečomu prirovnáva. Sú dobre vlhčené. Netrhajú sa a netrčia z nich jemné vlákna. Najradšej ich používam na odličovanie. Na odstránenie make upu sú vlhké dosť, ak chcem odlíčiť riasenku alebo ceruzku, pridám pár kvapiek micelárnej vody. Obrúsky sú k pleti aj k očiam jemné, nedráždia a nespôsobujú začervenanie. Spolu s micelárnou vodou tvoria zohratú dvojicu a odličovanie je rýchle a jednoduché. Ľahko odstraňujú aj hutnejší či odolnejší make up (napr. Dermacol má úžasný Make up Cover, ktorý je navyše aj vodeodolný a dostať ho dole je fakt výkon), práve preto mám obrúsky v kúpeľni hneď po ruke. Šikovnými pomocníkmi sú aj vtedy, keď nie je po ruke mydlo a voda (prípadne keď vám odstavia celú ulicu od vody a tak trochu vás o tom zabudnú informovať), ste niekde v prírode alebo na výlete. Na letné festivaly nechodím, ale myslím si, že aj tu by sa rozhodne nestratili. Viac razy sa ma pýtali, prečo si radšej kúpim detské obrúsky miesto klasických odličovacích. Mám na to viacero dôvodov. Detské obrúsky bývajú podstatne väčšie za podstatne nižšiu cenu a keďže spravidla bývajú dobre vlhčené, poslúžia mi rovnako. Niekedy si pridám len zo dve - tri kvapky micelárky a som veľmi spokojná. Za málo peňazí veľa muziky a viacero spôsobov použitia.
Plusy:
  • veľké balenie za super cenu
  • plastový uzáver, pod ktorým je ešte lepivá časť
  • príjemná vôňa
  • dobre vlhčené
  • rada sa s nimi odličujem, s pár kvapkami micelárky odlíčia aj riasenku a ceruzku, poradia si s vodeodolným make upom
  • pomôžu, keď nie je po ruke mydlo a voda, prípadne niekde na výlete


Mínusy:
  • upravila by som zloženie, inak im nemám čo vyčítať

Obrúsky mám zo stránky www.mojalekaren.sk, kde balenie 3+1 zadarmo (v balení 80 obrúskov) stojí 5,93.

Tiež kupujete detské obrúsky alebo dávate prednosť klasickým obrúskom na odličovanie? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Tyhle ubrousky jsou skvělé.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mojalekaren je super e-shop. Ak clovek pravidelne sleduje, natrafi na dobre zlavy.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyto ubrousky pouzivam temer denne a to nejen pri odlicovani. Kupuji je vzdy v albertu za 20,- :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe