BB edícia Misshaboxu :)

19:20

Missha nám opäť priniesla Misshabox, ktorý som si, ako inak, nenechala ujsť. Objednala som si ho a nedočkavo som čakala, čo v ňom bude. Toto milé napätie mám veľmi rada - som zvedavá, čo objavím, či to budem poznať, prípadne či som to už mala. Ako malé dieťa, ktoré rozbaľuje darčeky pod vianočným stromčekom. Musím povedať,že dnes som mala naozaj malé Vianoce. Cena Misshaboxu - 18,90. Hodnota produktov - okolo 40 eur.






Bavlnené tampóniky na odličovanie sú pekne balené, jemnučké a v balení ich je 100.V našom eshope ešte nie sú, v českom stoja 69 Kč. 



BB krém - MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42 PA+++ - tento BB krém som si už obzerala, pretože sľubuje výbornú kryciu schopnosť, hydratáciu a krajšiu pleť. 20 ml stojí 6,60, my sme si v balíčku našli 3 rôzne odtiene, každý mal 10 ml. Neodolala som, jeden som už skúsila a vyzerá to, že budeme veľkí kamoši. 



Tento olej už mám a ešte sme sa celkom nespriatelili. Ale keďže mám už dva, musím ho intenzívnejšie míňať. Olej odstraňuje BB krémy a ťažko odstrániteľný make up. Keď sa lepšie spoznáme, bude recenzia. Stojí 12,20.



Najväčšiu radosť mám z tohto produktu. MISSHA BB Cream Boomer je podklad pod make up. Tiež som neodolala a skúsila som ho. Pleť viditeľne hydratuje, uvidíme,ako obstojí počas môjho dlhého dňa a aké teploty znesie. Vyzerá ale nádherne, už len tým si ma získal. Stojí 14,90. V boxe boli ešte vzorky a kupón na zľavu.

Raz darmo - Missha je skvelá! Box je úžasný a už sa neviem dočkať používania. Ako sa vám box páčil?

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Taky ho mám doma, je hodně povedený.. :-) A jsem ráda, že jsem se nechala zlákat.. :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Až na ty odličovací ubrousky mi to přijde dobré :) Někdy budu muset Misshu vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celkem pěkný balíček. Takové mám taky nejradši, asi bych se těšila úplně stejně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako vidím je úplne identický s tým českým ktorý som už dávnejšie videla a už vtedy som si hovorila že ma nezaujal - čakala som že ten náš Slovenský bude aspoň v niečom iný , ale nie čo je škoda . Dobre že som tento krát do neho nešla , aj keď cena za box je priam lákavá . :-) Využila by som možno tak dve veci z celého boxu .
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno je, lebo nám do našich slovenských Misshaboxov neprišiel tovar a keďže nás,zákazníčky, nechceli sklamať, dali nám český :) A vždy je super do toho ísť, lebo ak niečo nevyužijem, posuniem to ďalej a tiež sú to krásne ceny do GA, lebo sú hodnotné :)

      Odstrániť
  5. Myslim si, ze za tie peniaze je to pekny balicek :). Este som od nich nic neskusala ale uz sa chystam.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Za tu cenu je to slušný balíček, ale pre mňa by bol nezaujímavý, hoci vyskúšať aspoň jeden ich BB krém ma dlhšiu dobu lákalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Missha som ešte BB krém nemala, ale už ho používam a zatiaľ som nadšená :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe