Líčka s nádychom leta

17:22

Nie som lícenkový ( rovnako bronzérový a farby na líčka tiež neobľubujem) typ. Mám cez 25 a ešte som im na chuť neprišla. Páčia sa mi na iných ženách, obdivujem, ako krásne vyzerajú, ale na mne sa mi veľmi nepáčia. Vlastne, keby mi Dermacol neposlal tieto skvosty, asi by som ich aj naďalej prehliadala. Cez deň lícenku nepotrebujem. Do práce sa síce líčim, ale málo. Ak ju použijem, tak až večer, keď idem von. Ale aj vtedy len minimálne. Môj priateľ totiž hlasnejšie protestuje vždy, keď mám na sebe viac farbičiek. Miluje prirodzenosť. Ale občas sa treba vyfarbiť :)











O lícenke si môžete prečítať:

     "Okamžite rozžiari pleť a dodá jej sviežosť. Podčiarkne mladistvý vzhľad a pôvab tváre. Hodvábna púdrová textúra zanecháva pleť jemnú a bez známok únavy počas celého dňa. Unikátne trblietavé čiastočky a perleť vďaka odrazu svetla maskujú drobné vrásky a nedokonalosti. Transparentný ružový púder jemne zmatňuje pleť a jemné trblietky ju ešte viac rozžiaria. Dva efektne zladené odtiene možno používať oddelene alebo ich kombinovať. S hypoalergénnou vôňou bavlníkového kvetu. 
Použitie:
1/ FARBU NA LÍČKA púdrovej konzistencie v kvalitnej baked technológii s reliéfom na povrchu môžete nanášať aj na celú tvár na make-up, ideálne väčším guľatým štetcom. Odporúčame intenzívnejšie nanášať pod oči. 
2/ ROZJASŇOVAČ s ľahkou textúrou kompaktného púdra s pigmentami je určený na prejasnenie jednotlivých partií. Nanášajte ho menším guľatým štetcom (alebo aj prstami) na očné viečka, do vnútorných kútikov očí, pod obočie, na vrchnú časť lícnych kostí, stred nosa a nad hornú peru."

Viac razy som sa stretla s názorom, že obal pôsobí veľmi lacno. Musím uznať, že je jednoduchý, ale šikovný. Dá sa výborne uzavrieť, sám sa neotvorí a je odolný aj voči pádu. Nemám voči nemu žiadne výhrady, s obalom som spokojná. Vidno cezeň krásny srdiečkový reliéf, ktorý mu dodáva eleganciu a šmrnc. Štetec nenájdete, ale nechýba mi, lebo som si na ňu našla výborný štetec. Veľmi príjemne ma prekvapilo, ako krásne vonia. Možno si spomínate na článok o mentolovom púdri. Bolo to osviežujúce a naozaj príjemné. Táto farba na líčka vonia sladko, ako nejaká maškrta. Ale tiež tam cítim kvety. Harmonická kombinácia prináša voňavé líčenie. Nuž, tu by som skončila so základnými faktami. V podobných produktoch sa nevyznám, nemôžem ich veľmi porovnávať, ale skúsim zhrnúť svoje skúsenosti. Farba sa nepráši - teda, nepráši sa ani farba na líčka, ani rozjasňovač. Dobre sa nanášajú štetcom, neopadávajú z neho a som milo prekvapená ľahkosťou aplikácie. Obe časti sú výborne pigmentované, čo možno vidieť na fotografiách. Z odtieňa 7 som unesená, je prekrásny a na leto ako stvorený. Niekedy používam obe časti naraz, najskôr rozjasňovač a potom farbu, inokedy zasa iba farbu na líčka. Čo sa výdrže týka, tam si nie som úplne istá, či vydrží celý deň, ale keď sa večer nalíčim a v noci odlíčim, farba na líčkach stále je. Síce jej je viditeľne menej, trochu sa vytráca, ale stále tam je. Pleti dodáva zdravý nádych, je žiarivá a hebká. Možno mám len málo skúseností a nemám tento produkt s čím porovnať, ale som spokojná. Naviac mi farba príde dosť veľká ( má 9 gramov a produktu je habadej). Ak by ste sa ma spýtali, či ju odporúčam,  povedala by som áno - stojí za vyskúšanie. Minimálne na večerné líčenie je podľa mňa výborná. Vybrať si môžete z 8 odtieňov a nech sa pozerám ako sa pozerám, odtieň 7 je môj úplný favorit :)

Plusy:
  • šikovný obal s dobrým uzatváraním
  • krásna vôňa
  • nepráši sa
  • dosť veľké balenie
  • ľahko sa nanáša, je veľmi dobre pigmentovaná, výdrž je celkom slušná - síce sa počas dňa vytráca, ale stále je viditeľná
  • dodáva zdravý, svieži vzhľad, líčenie je žiarivé a letné
Mínusy:
  • myslím,že ako úplný lícenkový laik môžem povedať, že produktu nemám čo vyčítať
Farbu na líčka kúpite na internete alebo v obchode, 9 gramové balenie stojí 9,59.

Ktorý odtieň vám padol do oka? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Dnes som sa na ňu pozerala a vyzerá skvelo ! Hneď som ju mala v koŠíku :)

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyjo, vypadá božsky. Právě mi dochází bronzr a už nejspíš vím, čím ho nahradím :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moj priatel si teda ani nevsimne ci som alebo nie som namalovana :D Maximum, co si vsimne, su nalakovane nechty :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je zaujímavé :) Môj si všimne hneď, keď mám tmavšie tiene alebo lícenku a už sa pýta, prečo mám na sebe toho tak moc. A laky na nechty si nevšíma :)

      Odstrániť
  4. mne sa páči tá 5, musím sa po nej poobzerať v obchode :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určite niektorú lícenku vyskúšam :)

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe