Mydlo, ktoré poteší telo i dušu

18:11

Arganový olej je pokladom medzi olejmi. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E je arganový olej neoceniteľným a obľúbeným pomocníkom pri výrobe kozmetiky. Spomaľuje starnutie, udržuje mladosť a vitalitu. Môžete ho použiť na pleť, vlasy, nechty i ako masážny olej proti celulitíde. Pridáva sa do kozmetiky a vštepuje jej tak neobyčajný ráz. Tento olej som si obľúbila už dávnejšie. Je všestranným pomocníkom a príjemne prekvapil svojimi účinkami. Mydielko s arganovým olejom vyzeralo veľmi lákavo. Ako obstálo?  







       Ručne vyrábané glycerínové mydlo je v papierovom obale, ktorý mu dodáva eko nádych. Nájdete na ňom dobre čitateľné zloženie. Na stránke mi trošku chýba detailnejší popis produktu so zložením, ale zasa to nie je extrémna vada, ktorá by mi prekážala v nákupe kozmetiky. Mám veľmi rada, keď kozmetika, okrem účinkov a iných vlastností, krásne vyzerá. Toto mydlo považujem tak trochu za kozmetický skvost. Na obyčajnej kocke sa krásne vyníma zlatý kruh, ako stará kniha zapadnutá prachom. Má storočia, prežila úpadky, zmeny oblečenia, mravov, zvykov i tradícií, a predsa nikdy nebude zastaralá. Lebo písaná múdrosť nikdy nevyjde z módy a stále bude poslom znalosti a ušľachtilosti rokov dávno minulých. Mydlo je potešením pre zmysly a krásne vyzerá, preto by som ho pokojne darovala ako darček k nejakému sviatku. Myslím si, že by som tým nič nepokazila. Má okolo 100 gramov a dobre sa drží v ruke. Vonia veľmi pekne. Je to svieža, mne stále po citrusoch voňajúca vôňa, ktorá zanecháva pokožku jemne prevoňanú. Pokojne by som prijala aj telové mliečko podobnej vône. Vytvára jemnú penu, ktorá dôkladne čistí pokožku bez vysušovania. Zanecháva ju hladkú, hydratovanú a sviežu. Mydlo je vhodné pre akýkoľvek typ pokožky vrátane suchej, citlivej a problematickej pleti. Arganový olej nie je mastný, napriek tomu pomáha zvlhčovať a regenerovať suchú a poškodenú pokožku. Olej v mydle spomaľuje starnutie pokožky, udržuje mladosť a vitalitu. Celkovo hodnotím mydlo veľmi pozitívne a patrí k najkrajším kúskom v našej kúpeľni. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • svieža a krásna vôňa
  • ľahko padne do ruky
  • vytvára jemnú penu
  • pokožku čistí, hydratuje, udržuje mladosť a vitalitu
Mínusy:
  • nenašla som
Mydlo s arganovým olejom nájdete na stránke https://www.arganeol.sk,kde stojí 6,50. Hmotnosť mydla je 100 gramov ( môže mať o 10% viac alebo menej).

Ktorý produkt je vašou najkrajšou Miss v kozmetike?:)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe