Najobľúbenejší pleťový krém

19:07

Dlho som pleťové krémy nepoužívala.  Keď som ich používať začala, mala som problémy nájsť nejaký vhodný na moju nepodarenú pleť. Raz bol príliš mastný a leskla som sa ako diskoguľa, raz málo hydratoval, raz som sa z neho vyhádzala ako puberťák. Až časom som sa naučila čítať zloženie, recenzie, nechala som si poradiť a našla som tak skutočné skvosty, ktoré sadli na moju pleť. Posledná rada mi ale priniesla asi najlepší krém, ktorý som doteraz mala.







O pleťovom kréme s ovocím a Q10 od Dulcie si môžete prečítať:

     "Výživný pleťový krém svojimi čistiacimi schopnosťami okamžite Vašu pleť čistí, hydratuje a obohacuje vitamínmi a antioxidantami. Tento mimoriadny krém je vhodný pre normálnu, zmiešanú až mastnú pleť. Svojou hutnou no napriek tomu veľmi príjemnou, nemastnou konzistenciou krém pokožku hydratuje, čistí, neupcháva póry a chráni pokožku pred prejavmi starnutia.
Krém je plný výživných látok, vitamínov a antioxidantov obsiahnutých v ovocí a zabezpečí žiarivý a mladistvý vzhľad pokožky. Jedinečná kombinácia zložiek navyše pomáha odvádzať a odstraňovať toxíny z kože. Ružová voda ako nosná zložka krému zabezpečuje potrebnú hydratáciu a to aj bez obsahu olejových zložiek. Vašu pokožku hydratuje, no nepremasťuje.
Vysoký obsah koenzýmu Q10 pôsobí ako brzda starnutia pokožky, urýchľuje proces regenerácie kože. Súčasne zvyšuje tvorbu kolagénu, elastínu a lipidov v koži, ktoré jej zabezpečujú pružnosť a pevnosť.
Tento krém predstavuje hĺbkovú očistu pre Vašu pleť, zanechá Vašu pokožku sviežu a čistú. Pokožku prejasňuje a dodáva jej potrebnú elasticitu, čistí ju a sťahuje. Všetky výhody tohto krému spoločne pracujú na posilnení pleti, zanechávajú ju menej náchylnú na zmeny, krém zvyšuje elasticitu pokožky, takže spomaľuje vytváranie vrások. Napomáha tvorbe lipidového filmu pokožky a nedráždi mazové žľazy.
Použitie: Malé množstvo krému naneste na poriadne vyčistenú pleť. Jemnými krúživými pohybmi krém vmasírujte do pokožky tváre, krku a dekoltu. Tento krém bol vytvorený hlavne pre potreby mastnej, zmiešanej až problematickej pleti, ale vyhovuje aj normálnej pleti, keď sa doplní ešte výživnejším krémom.
Obsahuje: ružová voda, olivem, Q10, cetyl alkohol, olivový skvalán, jahodový prášok, malinový prášok,  pantenol, marocký íl, med, bambucké maslo, glycerín, jedlá sóda, Ecosafe"

Mala som dosť zlých, ale v posledných mesiacoch aj výborných pleťových krémov. Ale tento, o ktorom vám dnes poviem, je jednoznačne najlepší.  Krém je balený v kovovom obale, na ktorom nájdete použitie, zloženie, gramáž, dátum spotreby a informáciu o tom,že sa jedná o slovenský výrobok. Po minutí krému je to ideálny obal na drobné veci, napríklad korálky, kamienky či klinčeky. Uzatvára sa šraubovaním, preto drží výborne. Hnedastý krém vonia zvláštne. Neviem to definovať, ale neruší, neprekáža, nie je to nepríjemná vôňa. Je síce hustejší, ale nemastný a ľahký. Teraz by som prešla k tomu, prečo ho považujem za najlepší pleťový krém, aký som doteraz mala. Rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ostala mastná alebo lepkavá. Hneď po nanesení je pleť krásna matná, preto je ideálny pod make up. Keď si nanesiete krém, make up sa ľahšie rozotiera a cez deň sa pleť menej mastí, preto líčenie dlhšie vydrží. Neupcháva póry, preto nevznikajú nové čierne bodky ani vyrážky. Naopak, pri dennom používaní je pleť čistejšia a žiarivejšia. Dávno som nemala pleť v takom dobrom stave ako teraz. Je čistá, bez nedokonalostí a pomaly sa mi darí dostať pod kontrolu aj moje červené líca či žilky. Pleť je hydratovaná, linky sú vyhladené, je pevnejšia a hladká. Doslova žiari a vyzerá zdravo. Aj vďaka krému som vymenila moje hutné make upy za ľahký, stredne kryjúci, ktorý len trošku zjednotí pleť, korektor nepoužívam už celé týždne a púder mi stačí len transparentný, aby zafixoval líčenie. Veľmi sa mi páči, ako dobre zmatňuje pleť, pretože nie je ľahké nájsť krém,  ktorý zmatňuje a pritom agresívne nevysušuje, naopak, hydratuje ju. Ak by som v mojich hodnoteniach dávala hviezdičky, tento by mal plný počet a ešte jednu navyše. Lebo je to slovenský kúsok  prírodnej kozmetiky :)

Plusy:
  • kovový, dobre uzatvárateľný obal
  • zaujímavá vôňa
  • hustý,hutný a pritom ľahký
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu
  • pleť čistí, zmatňuje, hydratuje, zjemňuje
  • nevznikajú nové nedokonalosti
  • stav pleti sa pri dennom používaní neskutočne zlepšil
  • vhodný aj ako podklad pod make up
Mínusy:
  • žiadne 
Krém kúpite na stránke http://www.dulcia.sk/ alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 13,90 a pocit pri pohľade do zrkadla na nezaplatenie :)

Ktorý výrobok od Dulcie učaroval vám? :)



You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. fíha :) stále čítam na neho rôzne chvály, cena je troška vyššia ale možno by bolo vhodné prehodnotiť svoje stanovisko :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som sa naučila radšej si trochu našetriť a potom kúpiť aj niečo drahšie, obyčajne to stojí za to :)

      Odstrániť
    2. Mne práve dochádza garnier pure long lasting krém a rozmýšľam, že ho nahradím lepšou alternatívou a toto sa mi celkom pozdáva :)

      Odstrániť
  2. Momentálne požívam od nich šípkový krém čo bol v BioBeauty krabičke a je úžasný.Už si prezerám ich shop a vyberám čo objednám :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe