Vanilkový organický balzam od Soaphorie

16:47

Niekedy sa stane, že kúpený kozmetický produkt má vôňu alebo príchuť, ktorá nám veľmi nesadne. Stalo sa mi to pri organickom balzame levanduľa. Bol fajn, ale nebola som z neho nadšená. Výrazná chuť bola veľmi rušivá a nech som sa snažila akokoľvek, nijako som si na ňu nevedela zvyknúť. Balzam lipový kvet bol ešte horší. Napriek tomu som sa ale rozhodla dať im druhú šancu a skúsila som iný balzam. Vanilkový. Nemohla som urobiť lepšie.






O balzame na pery si môžete prečítať:

    "Obsahuje regeneračné a hĺbkovo vyživujúce maslá a oleje v bio kvalite ako sú: kakaové maslo – vyživuje a ochraňuje proti nepriaznivým vplyvom prostredia, bambucké maslo – navracia vláčnosť a elasticitu, ricínový olej - hydratuje a dodá nekonečne zvodný lesk ,kokosový olej - vysoký obsah antioxidantov, ktoré v podobe vitamínov A, C a E zabraňujú starnutiu pier, hroznový olej - vypína pery a dodá obrovskú dávku vitamínu E olej z marhuľových jadier - zjemňuje, upokojuje.Včelí a mandľový vosk sú len čerešničkou na torte. Zvláčňujúce balzamy na pery od Soaphoria s neodolateľnými vôňami a chuťami pery dokonale ošetrujú, dodávajú im všetky látky, ktoré potrebuje na hydratáciu. Vyživujúca textúra s prírodnými olejmi, včelím a mandľovým voskom, a vitamínom E podporuje regeneráciu pier a vytvára na nich ochrannú vrstvičku a zabraňuje ich vysušovaniu."


Balzam má 5 gramov, je vysúvací, malý - ideálny do kabelky. Možno ho mať so sebou stále, vojde sa aj do maličkej taštičky. Jednoduchý obal ukrýva doslova vanilkovú sladkosť. Ako už viete, balzamy v kelímku mám na noc, vysúvacie na deň - a tento je so mnou momentálne naozaj každý deň a celý deň :) Vanilkový balzam poteší každého, kto má rád vanilku. Vonia krásne. Sladko, ako vanilkový cukor, ako sladké vianočné vanilkové pečenie, ako vanilková zmrzlina počas horúceho leta. Chuť až taká vanilková nie je, ale nie je rušivá ani nepríjemná, skôr by som ju označila za zaujímavú a sladkú. Kým mne sa ozaj pozdáva, Richard z neho nadšený nie je.Zdá sa mu veľmi aromatický a veľmi sladký. Usúdila som, že teda nebude veľmi vhodný pre moju polovičku a používam ho najmä v práci. Aby som nemala suché a popraskané pery, čo mi v tomto počasí hrozí.  Hustý balzam krásne kĺže po perách a dodáva im všetko, čo potrebujú, aby boli zdravé a krásne. Keďže je vysúvací,takže sa nanáša ľahko. Stačí pár ťahov a pery sú výdatne potreté. Výborný je ako prevencia pred vysušovaním, ale pomáha aj popraskaným perám. Blahodarne pôsobí na suché a popraskané pery, pomáha ich hojiť,zjemniť a výborne ich hydratuje. Zanecháva ich prekrásne a jemné, vyzerajú zdravo.

Plusy:
  • Praktický vysúvací balzam možno nosiť so sebou
  • Veľmi pekne vonia, sladko a naozaj vanilkovo
  • Príjemne chutí, sladko, nie výrazne
  • Pery chráni pred vysušovaním, hydratuje ich, zjemňuje a pomáha hojiť popraskané a suché pery


Mínusy:
  • Doposiaľ môj najobľúbenejší organický balzam od Soaphorie, mínusy som nenašla
Balzam kúpite na stránke Soaphorie alebo v partnerským predajniach za 2,90.

Už ste skúsili balzamy od Soaphorie? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Som strašne rada za túto recenziu, lebo som uvažovala nad vanilkovým balzamom, no nevedela som sa rozhodnúť medzi tým od YR a medzi týmto, ale presvedčila si ma o tomto.. :) Len si ho ešte pôjdem ovoňať do Mlynov :) super recenzia! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám aj YR balzamy, kokosový a čerešňový a sú výborné. Porovnateľné so Soaphoriou :)

      Odstrániť
  2. Vyzerá to super, ja mám tiež rada sladké vône, takže ho určite skúsim, nie je ani drahý a navyše ide o slovenský produkt, takže nie je prečo váhať.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky nemám ráda, když mi balzám nesedne vůní. :-) Tenhle vypadá skvěle, jen mám balzámu tolik, že je snad ani všechny nestihnu spotřebovat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pěkný balzám a jak říkáš :) Vůně musí sednout :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, môže byť výborný, ale ak nesedí vôňa alebo chuť, neminiem ho :)

      Odstrániť
  5. akurát teraz zháňam nový balzam, pretože všetky hydratačné bezfarebné sa mi minuli. mala som naplánované kúpiť nejaký od neutrogeny, ale po tvojej recenzii sa poobzerám aj po tomto, snáď u nás v meste Soaphorie má nejakú partnerskú predajňu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sopahoria mi príde lepšia ako Neutrogena :) Mala som od nej balzamy a nesedeli mi.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe