Môj najsamsuper make up

17:49

Teraz, keď som sa konečne opálila, vyzerá moja pleť krajšie a zdravšie. Dokonca som schopná pozerať sa na seba v zrkadle dlhšie ako 5 sekúnd. Dôkladne sa o ňu starám. Odkedy mám Riška, dbám o seba podstatne viac. Sprvu som si to ani neuvedomovala, ale je to tak. Dlho som hľadala kvalitný make up, ktorý dlho vydrží, sadne mi odtieňom a prispôsobí sa mojej mastnejšej pleti. Našla som. Je ideálny aj na leto a bez neho z domu nevyjdem.







O make upe si môžete prečítať:

     "BOURJOIS Paris 123 Perfect Foundation 16 Hour
Makeup pre perfektnú pleť bez chybičky.
Žiadne tmavé kruhy pod očami, zvädnutá pleť alebo červené žilky.
Špecifické žlté pigmenty majú krycí a upokojujúci efekt (proti tmavým kruhom), špecifické prejasňujúce fialové pigmenty pre rozjasnenie pleti, špecifické zelené pigmenty pôsobia proti nežiaducim červeným žilkám.
Neupcháva póry, má hodvábne jemnú textúru, stredne kryje, pleť je matná vďaka extraktu z bavlny, necháva pokožku dýchať.
Vydrží až 16 hodín, hydratuje a chráni pokožku proti nežiaducim vplyvom UV vďaka SPF 10."

Recenziu by som mohla zhrnúť do vety : ZBOŽŇUJEM HO! Ale to by ste nevedeli, prečo je taký super, preto to rozviniem :) Make up je v sklenej fľaštičke s praktickou pumpičkou, ktorá sa ľahko stláča a na jedno stlačenie dostanem takmer dostatočné množstvo na jedno nalíčenie. Stačí mi jeden a kúsok stlačiť, aby som mala dostatok produktu. Nemá nijakú špecifickejšiu vôňu, pri líčení si ani nevšimnem, že by nejakú mal. Má redšiu konzistenciu,ktorá mi nesmierne vyhovuje. Ľahko sa rozotiera prstami, ale preferujem môj Hakuro štetec, ten mám so sebou aj keď idem na víkend preč. Dobre sa nanáša aj bez podkladovej bázy, ale už som si veľmi zvykla používať ju, preto bez nej make up nenanášam. Nevytvára na tvári mapy, nezachádza do vrások a liniek, nezvýrazňuje póry. Obsahuje pigmenty, ktoré pekne kryjú fliačiky, vyrážky, žilky (tie jemnejšie, čo mám na nose, prekryje pekne) a pleť je rozjasnená. Krytie je stredné, som s ním veľmi spokojná. Pleť zjednotí a niekedy prekryje aj moje jemnejšie pehy. Nie všetky, ale celkovo je efekt výborný. Ak chcem úplne dokonalý výsledok, siahnem po korektore, ale ten som nepoužila už celé týždne. Nepotrebovala som to. Dobre zmatňuje pleť, fixujem ho väčšinou len transparentným púdrom alebo Boosterom od ELF-u, ktorý mi k tomuto make upu dokonale pasuje a líčenie drží takmer celý deň.Sľubuje výdrž 16 hodín. Zhruba 7-8 hodín sa nemusím báť o to, ako vyzerám, lebo toľko mi drží perfektne. Potom musím skontrolovať, či sa veľmi nelesknem, občas siahnem po zmatňujúcom obrúsku, občas aj po púdri. Aj po oprave vyzerá make up prirodzene, nie je ako maska. Na fotke ho vidíte po takmer celom dni (len ofinku som si už musela vypnúť, lebo hreje :)), je stále prirodzený, pleť zjednotená (pehy trošku vidno) a svieža. Ani po celom dni nezachádza do vrások ani pórov a myslím, že počas tých mesiacov, čo ho mám, som si nevšimla, že by tento odtieň výraznejšie oxidoval. Relatívne dobre znáša teploty a nerozteká sa. Zrána je dobre zafixovaný a ani pri dotyku sa neotiera ( o šatku napríklad), ale počas dňa trošku badať, že necháva stopy. Nie veľmi, ale dávam si pozor, aby som sa nezafarbila. Ako spomínam v nadpise, doteraz je to asi najlepší make up, aký som mala, tromfol ajTrue Match od L'Oreal Paris.

Plusy:
  • pekné balenie
  • praktická pumpička
  • bez rušivej vône
  • redší, perfektne sa rozotiera
  • stredné krytie, pekne zjednotí pleť, kryje fliačiky, kruhy, žilky
  • nezachádza do pórov ani vrások, tento odtieň neoxiduje
  • zmatňuje, zjemňuje a rozjasňuje pleť
  • dlho dlho vydrží, po 8 hodinách mi stačí len zmatňujúci obrúsok
  • neupcháva póry, nemám z neho nové nedokonalosti
Mínusy:
  • nenašla som
Tento miláčikovský make up mám zo stránky http://www.parfemy-elnino.sk/, kde ho kúpite vo viacerých odtieňoch za zhruba 8 eur. Mám kúpený ajodtieň 53. Keď sa ešte opálim, bude na rade :)


Máte vyskúšaný nejaký make up od Bourjois? :)

You Might Also Like

15 Vaše komentáre

  1. ked sadne odtien tak to je hotovy zazrak.tuto istu skusenost mam s Healthy mix.u mna zabodoval hlavne s tym ze vobec nevysušuje pokozku.co je tiez skor rarita.a uplne ma potesilo ked kamoska pri pohlade na mna ze jeeej aku mas krasnu plet,lebo inak ja mam uplne pehavu tvar a nenormalne pory+cierne bodky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Healthy mix som ešte nemala, ale možno na jeseň skúsim :)

      Odstrániť
  2. Makeup vypadá skvěle. Najít správný odstín dá někdy dost velkou práci, já si často makeupy míchám. Gratuluji k takovému úlovku :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/recenze-profesionalni-cistici-gel-od.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Používam Healthy mix serum a pre mnňa je top top top. Už mám v zásobe kúpený aj tento a klasický Helthy mix :) jednoznačne najlepšie v tejto cenovej kategórií

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S Bourjois som zatiaľ veľmi spokojná, aj s lakmi, aj s make upom :)

      Odstrániť
  4. Presne v tomto odtieni mám klasický Healthy Mix a tiež ho milujem, teraz v lete mi ten odtieň sadol ako riť na šerbeľ :) A to som z neho zo začiatku až taká nadšená ani nebola... Akurát škoda, že nemá SPF :-/...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. o tejto značke som nikdy nepočula, ale make up vyzerá vážne dobre. mne osobne najviac záleží na tom, aby človek nevyzeral ako s maskou na tvári a tento sa jej určite vyhýba, vyzerá fakt prirodzene. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ty si ešte nepočula o značke Bourjois?

      Odstrániť
    2. Nemusela o ňom počuť :) Pri dnešnej záplave značiek to nie je až taký problém :)

      Odstrániť
  6. Make-upy od tejto značky sú fakt super :))

    http://lifestyle-beautyblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám momentálne healthy mix a ten je tiež dobrý ale skôr by bol suchšej pleti :) Ten odtieň vanilla má žltý alebo ružový podtón? Hľadám nejaký svetlý makeup so žltým podtónom na mastnú pleť :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skôr žltý. Ale na zimu budem tiež zháňať veľmi svetlý odtieň.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe