Najvoňavejšie sprchovanie

19:49

V tomto článku sa budem venovať trom prudko voňavým a návykovým produktom. V horúcom počasí je studená sprcha to, na čo sa naozaj teším a samozrejme, nemôže chýbať ani niečo voňavé, čo by vykúzlilo dobrú náladu a úsmev na tvári. Tieto sprchové gély a peeling si ma získali skoro okamžite. Keď v Piešťanoch otvorili predajňu Yves Rocher, musela som sa tam ísť pozrieť. No, neostalo to len pri pozeraní. 





O sprchovom géle Levanduľa z Provence si môžete prečítať:

     "Nezameniteľná vôňa levandule z Provence vo Vás evokuje atmosféru francúzskeho vidieka s nekonečnými lánmi levanduľových polí.
Tento sprchovací gél sa na pokožke premení na jemnú penu a zahalí ju čarovnou levanduľovou vôňou.

Zložky rastlinného pôvodu: esenciálny olej z levandule z Provnce, gél z bio alove vera, rastlinný glycerín, umývacia zložka rastlinného pôvodu.

pH neutrálne pre pokožku. Výrobok je dermatologicky testovaný. Biologicky odbúrateľné zloženie. Recyklovateľný obal."
Toto bol prvý produkt, ktorý som si v našej predajni kúpila. Milujem levanduľu a keď som zbadala prekrásny fialový sprchový gél, nemohla som ho tam nechať. Obal je vymyslený veľmi pekne, nájdete na ňom dobre čitateľné zloženie a levanduľu. Je fialový, takže ani na chvíľu nezapochybujete o tom, že je skrátka nefalšovane levanduľový :) Vonia krásne, prirodzene, nie umelo. Sprchovanie s ním je dokonalým levanduľovým zážitkom, prevonia pokožku aj vzduch v kúpeľni a zanechá ten potrebný pokoj na duši. Po kúpeli sa človek cíti ako znovuzrodený. Pokožka jemná a svieža. Pena, ktorá vznikne, ju dôkladne vyčistí a nevysuší. Malý sprchový gél nielenže krásne vyzerá, ale je výborný aj na dovolenku, pretože nezaberie veľa miesta. V kúpeľni mám vedľa seba uložené tri, vyberám si podľa nálady :) V ponuke nájdete viacero vôní z celého sveta. Vyberie si každá z nás :)
Plusy:
  • malý šikovný gél
  • krásny obal
  • veľmi pekná, prirodzená vôňa
  • jemne pení
  • pokožku čistí, nevysušuje, zjemňuje
Mínusy:
  • nenašla som
Sprchový gél kúpite v kamenných predajniach za 2,30.









O sprchovom géle Osmanthus si môžete prečítať:

     "Tento sprchovací gél sa na pokožke premení na jemnú penu a zahalí ju vôňou toaletnej vody Naturelle Osmanthus.

Tvorca vône Michel Girard zvolil čisté výťažky z jazmínu pravého a z vôňokvetky (Osmanthus), ktoré parfumu dodajú ženské kvetinové tóny, a spojil ju so sviežim nádychom citrónu a výťažkom z cédru dodávajúci vôni temperament.

Účinky:
· prevoňaná pokožka
· šetrné čistenie pokožky
· jemná pena

Zloženie rastlinného pôvodu:
Citrónová esencia
Žiarivá, slnečná, mierne kyslá a povzbudzujúca sviežosť, ktorá prináša parfumu jeho ľahkosť.

Čistý výťažok z jazmínu pravého
Jazmín pravý je charakteristický jeho intenzívnou kvetinovou vôňou s prírodnými ovocnými tónmi, čo parfumu dodáva jeho ženskosť.

Čistý výťažok z vôňokvetky - Osmanthus
Kvetinový nádych s ovocnými tónmi marhule pre zmyselnosť a farebnosť vône.

Cédrová esencia
Céder odhaľuje sladkú vôňu s drevitým zakončením. Toto vzácne drevo dodáva parfumu vášeň a temperament."
Tento gél nám Yves Rocher poslal na tetovanie e musím povedať, že je to jedna z najkrajších vôní, aké som v poslednej dobe doma mala. Toaletná voda Naturelle Osmanthus sa nesmierne podarila (mala som len vzorku, ale vonia úžasne) a sprchový gél rozhodne nezaostáva. Gél je v štíhlom obale, má 200 ml a nikde nezavadzia. Opäť to považujem za ideálne dovolenkové balenie. Obal, jednoduchý, ale pekný, ukrýva dokonalú súhru zložiek, ktoré vytvárajú sladkú, opojnú a sviežu vôňu leta. Jemná pena ma zakaždým  zahalí do závoja prekrásne vône, ktorá vonia ako dovolenka v exotickom raji. Je ženská, jemná a zmyselná, prevonia pokožku a zanecháva ju v kvetinovom šate. pokožku jemne čistí, nevysušuje a zanecháva jemnú. Je ako stvorený na horúce letné dni, lebo prináša voňavé osvieženie, ktoré trvá. Spolu s toaletnou vodou musia byť úžasná dvojica a premýšľam nad tým, že sa možno stane súčasťou mojej rodiny parfumov :)
Plusy:
  • pekný štíhly obal
  • prekrásna ženská a zmyselná vôňa
  • jemne pení
  • prevonia pokožku, umyje ju a zjemní
Mínusy:
  • nenašla som
Sprchový gél stojí 11 eur.



O sprchovom peelingu jablko a badián si môžete prečítať:


     "Peelingový sprchovací gél, obohatený o prášok z marhuľových jadier a o jadierka kiwi, jemne čistí pokožku a je vhodný pre každodenná použitie. Peelingové zložky sú 100% prírodné a sú šetrné k pokožke.

Rastlinné zložky: voda z jablka, esenciálny olej z badiánu, bio gél z aloe vera, prášok z marhuľových jadier, jadierka kiwi. Mycie zložky sú rastlinného pôvodu.
Bez parabénov.

Účinky:
· čistí pokožku
· osviežuje
· odstránenie odumretých buniek
· prevonia"


Mala som dosť zlý deň v práci. Tak som šla do mesta a niečo som si kúpila Tento peeling je z limitovanej letnej edície jablko badián (okrem nej je ešte citrón a bazalka) a  nadchol ma na prvé očuchanie. Je v plastovom obale, ktorý je pútavý a pekný. Vonia ako svieže šťavnaté jabĺčko. V pozadí je cítiť ešte niečo, čo dotvára príjemnú a lahodnú vôňu, ktorá láka ochutnať. Je redší a peelingové čiastočky sú veľmi jemné. Občas mám  dokonca pocit, že nepoužívam peelingový gél, lebo takmer nepeelinguje. Toto môže vyhovovať všetkým tým, ktorí preferujú jemné peelingy vhodné na každodenné použitie. Ja zbožňujem tie hrubozrnné, ale aj tento som si obľúbila. Jeho ľahká a svieža vôňa je zárukou úžasného kúpeľu a po použití ostáva pokožka jemná a čistá. Okrem peelingové gélu je v ponuke aj sprchový gél a telový sprej. Voňajú veľmi pekne, ešte porozmýšľam nad tým sprejom.

Plusy:
  • pekný obal
  • vôňa šťavnatého jabĺčka
  • redší
  • vhodný na denné použitie
  • pokožku čistí a zjemňuje
Mínusy:
  • prijala by som trošku citeľnejší peelingový zážitok
Peelingový gél stojí 3,90.

Ktorý z týchto gélov/peelingu by ste skúsili? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Sprcháče od YR mám veľmi veľmi rada. Voňajú krásne prírodne. Ostatné produkty tejto značky mi veľmi nevyhovujú.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tiež mám sprcháče od YR veľmi rada, teraz mám nejaký kávový a je najsamlepší :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám od nich parfémovaný sprchový gel se zeleným čajem a nádherně voní. Jejich peelingy jsem ještě nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe