Trochu pridusená sviežosť

16:35

Keď som si pred pár dňami upratovala izbu, spoza skrinky sa ku mne prikotúľal prázdny antiperspirant od Nivey. Spomenula som si, že som ho odložila, aby som o ňom napísala, tak to idem urobiť:) Kupovala som si ho niekedy minulý rok, pretože dezodorantov sa doma minie relatívne dosť. Nebudem klamať, nie každý sa minie, pretože nie každý je kvalitný. Už sa mi stalo, že dezodorant skončil ako osviežovač vzduchu, pretože inak sa použiť nedal. Tento som síce minula... ale keď sa minul, bola som veľmi rada, že ho už nemám.





O antiperspirante si môžete prečítať:

     "NIVEA Sprej antiperspirant Powder Touch poskytuje účinnú 48 h ochranu proti poteniu a zároveň pocit hebkej a suchej pokožky doprevádzaný jemnou kvetinovou vôňou s nádychom jantáru.


Ako funguje
Pre rýchlo suché a jemné podpazušie – s obsahom kaolínového púdru.
Suchý a hebký pocit na pokožke s vynikajúcimi absorpčnými schopnosťami.
Ochrana proti telesnému pachu a vlhkosti po celých 48 hodín.
Bez alkoholu a farbív.

V ponuke takisto ako guľôčkový a tuhý antiperspirant."
Pri dezodorantoch a antiperspirantoch nie som až taká prieberčivá. Na vôni mi veľmi nezáleží (nesmie byť len výrazná, aby sa nebila s parfumom), podstatné je, aby vydržal a nezanechával fľaky na tele a na oblečení. Najdôležitejšie sa pre mňa stáva zloženie. Nivea antiperspirant obsahuje hliník, preto som ho mala po ruke len vtedy, keď som sa skrátka potiť nesmela. Inak mi potenie neprekáža, pre telo je to zdravé a pokiaľ sa necítim, nech sa len potím. Obal je jednoduchý a pekný. Keď som ho prvý raz ovoňala, mala som z toho dobrý pocit. Voňal pekne, sladšie, ale nie výrazne ani rušivo. Horšie prišlo až potom. Pri každom použití ma sprej neskutočne dusil. Vytvoril sa okolo mňa ťaživý oblak, bez ohľadu na to, ako ďaleko som mala sprej od pokožky. Zakaždým som sa musela napiť vody a vydýchať sa v okne, pretože som mala pocit, akoby sa sprej usadil v mojom krku a dráždil. Pokožku nedráždil, neštípal. Na oblečení som si nevšimla, že by zanechával fľaky. Sprej sľubuje 48 - hodinovú ochranu proti poteniu. Hm, no... nech som sa pozerala ako som sa pozerala, toto nesplnil. V priebehu dňa som ho musela použiť aj druhý raz, pretože som sa nielenže cítila spotene, ale aj som samu seba začala cítiť, čo mi prekáža. Po druhej aplikácii opäť prišiel vytúžený pocit sviežosti, ale aj jemné pridusenie a zlý pocit z toho, že som takýto produkt musela použiť zasa. Keby som mala vyjadriť svoj názor, bol by jasný - tento konkrétny antiperspirant by som si už viac nekúpila a ani by som ho mojim známym neodporučila.
Plusy:
  • pekný obal
  • celkom príjemná vôňa
  • nedráždi pokožku
  • nezanecháva fľaky na oblečení
Mínusy:
  • pri každej aplikácii ma dusilo
  • nevydrží ani pol dňa
  • obsah hliníka
Antiperspirant som kúpila v drogérii. Presnú cenu si nepamätám, mohlo to byť niečo okolo 3 eur.
Používate dezodoranty/antiperspiranty od Nivey? :)

You Might Also Like

17 Vaše komentáre

  1. Já měla podobný a me v celku vyhovoval :)

    Budu moc ráda ,když se podíváš i na můj blog a zanecháš třeba i komentář -> http://pozitivnenaladena.blog.... <- promiň za spam a budu ti vděčná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je rozdiel, keď bol len podobný,lebo to sa nemusí dať porovnať :)

      Odstrániť
  2. Ač mám značku Nivea hrozně ráda, tak jejich antiperspiranty mi bohužel taktéž nesedí :(

    My Wishlist #1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem měla tento ve zmenšené verzi a taky mě nijak neoslnil. S tou vůní... Nastříkám se v koupelně a jdu hned pryč. Snažím se to nečichat.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja sa uz dlhsie snazim pouzivat veci bez hlinika.... V lete je to trosku pruser ale inak sa to da.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja sprejové veľmi nepoužívam, skôr guličky a tuhé. Ktoré deodoranty bez hliníka ti vyhovujú? Ja som zatiaľ taký nenašla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soaphoria, Dulcia a Ponio majú super dezodoranty bez hliníka :)

      Odstrániť
  6. Ja som ho mala, no nebola som s ním moc spokojná :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiež som mala jeden deodorant v spreji od NIVEA a ten sa nedal používať....a problém ten istý - išla som sa zdusiť pri ňom ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nebol to prvý dezodorant od Nivey,čo mi to urobil.

      Odstrániť
    2. Ja som si teraz obľúbila ako deodorant obyčajný kamenec/draselnú soľ :) je super, chcem vyskúšať aj jej sprejovú formu

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe