Krásny podivín

19:25

Trblietavý lak na nechty musí byť. I keď sa ťažko odlakujú, neviem si bez nich predstaviť lakovanie. Niekedy ich použijem na čerstvo nalakované nechty, keď ich mám farebne dokonale zladené. Inokedy použijem trblietky z núdze, keď si čerstvý lak oderiem a nechce sa mi to odlakovať a opraviť. Inokedy trblietkami zachraňujem obitý lak, ktorý by som už inak musela odlakovať. Skrátka a dobre - dokáže výborne zachrániť situáciu. Nedávno mi do oka padol Sally Hansen Color Frenzy Nail Color lak na nechty v prekrásnej ružovej. Keď sa tak na to spätne pozerám, mohla som mu pokojne odolať. 








O laku si môžete prečítať:
      "Lak na nechty Sally Hansen Color Frenzy Nail Color sa trblietavými čiastočkami. Získajte moderné a originálne nechty s lakom Sally Hansen Color Frenzy Nail Color"
S lakmi Sally Hansen som už nejaké skúsenosti mala. Jeden bol hrozný, druhý fajn. Takže to bolo 50:50 a chcela som skúsiť nejaký ďalší. Ružový mi veľmi padol do oka, pôsobil na mňa dievčensky a nežne. V ponuke boli ešte iné odtiene, páčil sa mi odtieň Spark&Pepper, čo bol odtieň do čierna, a Sea Salt, ten bol sivý. Povedala som si, že v mojej zbierke je už tmavých farieb dosť a vzala som si ružový. Lak je dosť veľký - za 1,88 € dostanete 11,8 ml priesvitného laku s trblietkami. Nemá nepríjemnú rušivú vôňu, nemusím sa báť hlavybôľu len čo otvorím balenie. Je pomerne riedky a treba sa snažiť naniesť čo najmenej laku a čo najviac trblietok. Má tenší štetec, ale na nanášanie podobných lakov úplne stačí. Začnem tým, čo sa mi na ňom páči:
  • naozaj krásne vyzerá. Nechtom dodá roztomilý nádych a hodí sa aj k jemným, aj k tmavším lakom na nechty
  • pomáha predĺžiť životnosť farebného laku
Co sa mi nepáči:
  • veľmi dlho schne! Pri prvom lakovaní som sa po hodine dotkla nechtu, aby som zistila, či uschol a s hrôzou som zistila, že stále je to mäkké a otrie sa veľmi ľahko. Nepomohol urýchľovač schnutia, nepomohla studená voda, nepomohol ventilátor (asi by to ozaj chcelo sušičku nechtov, vyzerá lákavo a nestojí ani tak veľa). Keď som si naniesla klasický lak a na to ešte tento, schlo to neskutočne dlho. Keď som si naniesla klasický farebný lak a po pár dňoch tento trblietavý, schol len o niečo rýchlejšie. Fakt dlho som nemala lak, ktorý by schol tak neskutočne dlho
  • podobné laky sa odlakujú veľmi ťažko a tento nie je výnimka. Treba sa poriadne obrniť - dlhšie to trvá
Napriek negatívam lak používam rada. Páči sa mi, že ak dobre a dôkladne uschne skôr, ako ho stihnem odrať, predlžuje životnosť farebného laku a pekne vyzerá. Iný odtieň by som si nekúpila, radšej by som skúsila zasa iný lak od tejto značky.
Plusy:
  • v ponuke zaujímavé odtiene
  • ružový je krásny, dievčenský
  • nemá výrazný zápach
  • s tenkým štetcom sa dobre robí
  • predlžuje životnosť laku
Mínusy:
  • veľmi dlho schne
  • ťažko sa odlakuje
Lak kúpite na stránke http://www.parfemy-elnino.sk, kde stojí 1,88.

Aká je vaša skúsenosť s lakmi Sally Hansen? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Veľmi pekný lak, nemám ešte ani jeden od Sally Hansen, iba ten na urýchlenie schnutia laku ale to sa nepočíta :) Musím si nejaký zaobstarať :D Super článok Lucka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe