Moje Oriflame novinky

19:01

Mám rada značky, ktoré ponúkajú katalógy. Teším sa z toho, keď si listujem v katalógoch, obzerám si farebné a pútavé obaly, vyberiem si zo 5-6 produktov (občas aj viac) a potom selektujem, čo nepotrebujem,aby som čo to ušetrila. Najradšej totiž nakupujem bižutériu, kabelky, doplnky, mám odtiaľ aj šaty, papučky, pyžamo či uteráčik. Nedávno som si vzala práve Oriflame katalóg a do oka mi padli dve veci - egrešový sprej na nohy a krásne vyzerajúce masážne mydlo. Stali sa z nich hity tohto leta.







O egrešovom spreji na nohy si môžete prečítať:

      "Sprej na nohy s dlhotrvajúcim, energizujúcim účinkom nohy príjemne schladí a dodá im potrebnú starostlivosť. Vďaka skvelej kombinácii egrešového výťažku bohatého na antioxidanty, povzbudzujúceho účinku mentolu a dezodoračných prostriedkov budú vaše nohy bez nepríjemného zápachu a svieže po celý deň.
Zloženie: ALCOHOL DENAT., BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, TRIETHYL CITRATE, PARFUM, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, MENTHOL, AQUA, LACTIC ACID, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, RIBES GROSSULARIA FRUIT EXTRACT, METHYLPARABEN, SORBITOL"


V katalógu ma nezaujal ani tak akciovou cenou, ale zaujímavým obalom. Pekná zelená farba doslova upútala pohľad a prinútila pozrieť sa to, o aký produkt sa jedná. Keďže je to sprej na nohy, vzala som si ho - v lete sa taký produkt minie. Hoci problém so zápachom nôh nemám, podobné spreje si kupujem rada, pretože nohy osviežia a schladia, čo sa zíde nielen keď je horúco, ale aj keď sú nohy unavené. Je pomerne veľký, má 150 ml. Vonia dosť sladko. Mne to neprekáža, také vône sa mi páčia a rada ho použijem len preto, aby som si na chvíľku prevoňala deň. Sprvu alkoholová vôňa sa zmení na nádhernú ovocnú vôňu, ktorá mi pripomína tie rôzne lesky na pery, ktoré fičali pred 15 rokmi a ako decká sme ich milovali, lebo voňali a sladko chutili :) Obľúbila som si ho - či mi je teplo, či sú nohy spotené alebo unavené - sprej ich veľmi pekne prevonia a osvieži, nepríjemný spotený ulepený pocit je preč. Voňať vydržia takmer celý deň ( nie že by som mala potrebu sa ovoniavať, ale pri pohybe je cítiť závan ovocnej vône) a ak chcem upokojenie a osvieženie, siahnem po ňom zasa. Ako stvorený na horúce dni.

Plusy:
  • pútavý obal
  • krásna ovocná vôňa
  • nedráždi pokožku
  • nohy prevonia, osvieži a na okamih schladí

Mínusy:
  • myslím, že žiadne, rýchlo sa mi míňa :)

Sprej stojí 7 eur, ale v akcii som ho kúpila za menej ako polovicu.






O osviežujúcom peelingovom mydle si môžete prečítať:

     "Luxusné parfumované mydlo vytvárajúce bohatú penu, čstí, masíruje a odstraňuje odumreté bunky bez vysúšania pokožky. Ergonomický oblý tvar a výčnelky sú zárukou intenzívnej masáže. S ostružinou moruškovou, šalviou a vitamínom C.
Zloženie: SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA, PARFUM, GLYCERIN, PALM ACID, SODIUM CHLORIDE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, OLEA EUROPAEA SEED POWDER, LINALOOL, PALM KERNEL ACID, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, ASCORBYL PALMITATE, PROPYLENE GLYCOL, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, RUBUS CHAMAEMORUS FRUIT EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, SORBITOL, LACTIC ACID, METHYLPARABEN, CI 77891, CI 14700, CI 47005"
100 gramové mydielko je vo farebnom obale, ktorý ma taktiež upútal výraznou farbou. Nebyť krikľavého obalu, prebehnem po stránke očami a idem ďalej. Podobné mydlo som už mala, preto som sa rozhodla vziať ho. Je totiž výborným doplnkom v boji proti celulitíde - masáž s ním je citeľná, príjemná a relatívne účinná. Vonia krásne, sladko, ale sviežo  a evokuje leto. Vytvára jemnú penu, ktorá čistí a prevonia pokožku. Výčnelky pokožku masírujú, pomáhajú ju prekrviť a tým pomáhajú zbaviť sa celulitídy. Pôsobí tiež ako peeling, ktorý odstraňuje odumreté bunky. Mini problém nastáva len vtedy, keď už výčnelky nie sú a mydlo sa stáva pomerne obyčajným - masáž už možná nie je, lebo je hladké a jemné. Nevadí. Vtedy sa dá minúť miesto sprchového gélu, lebo svojimi účinkami sa mu nielenže vyrovná, ale pokojne možno povedať, že ho aj trochu predčí(zaberie menej miesta, podstatne dlhšie vydrží, nerozleje sa, neroztečie sa).
Plusy:
  • pútavé balenie
  • krásna vôňa
  • mydlo je ako peeling a masážna pomôcka v jednom
  • vytvára jemnú penu, ktorá čistí pokožku bez vysušovania, odstraňuje odumreté bunky, masíruje a prevonia pokožku
Mínusy:
  • žiadne, som spokojná ( i keď v oboch výrobkoch by parabény šarapatiť nemuseli)
Mydlo stojí 4,5, ale v akcii som ho kúpila podstatne lacnejšie.


Máte svoje letné must have? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe