Skutočne krémový dezodorant

17:02


Už niekoľko mesiacov mám doma naozaj krémový dezodorant, ktorý splnil nielen všetky moje očakávania, ale tiež by som ho mohla označiť ako malý splnený sen. Nie raz som písala, že nemám rada roll ony, ale len spreje a tuhé dezodoranty. Časom som začala vyhľadávať najmä dezodoranty bez hliníka, až som sa dopátrala ku krémovým dezodorantom. Doposiaľ som mala, ak sa nemýlim, tri také krémové prírodné. Všetky tri slovenské :) Jeden bol trochu horší, dva úžasné. Jedným z tých úžasných je aj krémový leanduľový dezodorant od Dulcie.






Keď som ho teraz hľadala na eshope, nenašla som ho. Je tam však ďalšia úžasná kombinácia - citrónová tráva a mäta, ktorá musí byť dokonalá! Svieža citrusová vôňa citrónovej trávy a chladivej mäty je doslova pohladením v tomto tragickom počasí, ktoré ma naozaj začína ubíjať. Dezodorant je v krásnom kovovom obale, ktorý sa ľahko uzatvára a výborne drží, takže produkt je dokonale chránený pred všetkým, čo naň vonku číha. Na spodnej časti nájdete etiketu s potrebnými informáciami. Keď ho otvoríte, dívate sa na hustú bielu hmotu, ktorá nápadne pripomína krém. Nielen pripomína! Doslova je to ľahučký, našľahaný a mäkký krém, ktorý sa konečne ľahko rozotiera po pokožke, nemusíte ani veľmi tlačiť, aby sa dobre rozotrel a nezanechal hrubšie viditeľné stopy. Presne toto očakávam od dobrého krémového dezodorantu - jemnú krémovú štruktúru, s ktorou nemusím zápasiť. Čo ma úplne nadchlo, je dokonalá levanduľová vôňa. Je jemná, nežná a nie výrazná, pokojne môžem potom použiť aj parfum - nebijú sa a nevzniká nijaká divná kombinácia vôní. Pokožka v podpazuší sa po jeho použití nelepí, neštípe a nie je podráždená. Nezanecháva na oblečení fľaky. Prírodné dezodoranty neochránia pred potením. Zabránia však nepríjemnému zápachu, ktorý môže vzniknúť. Zloženie zabraňuje množeniu baktérií spôsobujúcich zápach v podpazuší bez toho, aby zablokoval potné žľazy. Dezodorant nezabraňuje prirodzenému poteniu a telo sa zbavuje nebezpečných škodlivín. Čiže potiť sa potíme, lebo to je zdravé, len sa necítime. Ako obstál dezodorant? Podľa mňa na výbornú. Ako som už spomenula, potila som sa, ale aj pri vysokých teplotách som necítila nič. Ani seba, ani vôňu dezodorantu. Keď je počasie relatívne znesiteľné (rozumej 30 a menej), podpazušie ostáva dosť suché a ak sa potím, nič necítim. Boli dni, kedy ma ochránil od rána do večera, ale ak bolo moc moc teplo, občas som po ňom siahla aj druhý raz - prvý ráno, keď som šla do práce, druhý obyčajne poobede, po návrate. Keby som to maôa zhrnúť - som z neho nadšená. Relatívne dlho vydrží, lebo nemusím ho nanášať v hrubej vrstve. Síce sa potím, ale nič necítim. V znesiteľnom počasí mi stačí použiť ho raz denne, ale v neznesiteľnom pre istotu dva.Pocit z neho - fantastický, lebo zloženie je úplne zdravé.
Plusy:
  • pekný obal
  • super krémová, mäkká konzistencia
  • krásna vôňa, jemná, nebije sa s parfumom, nedráždi a nelepí pokožku, nezanecháva fľaky na oblečení
  • človek sa síce potí, ale nič necíti, v horúcom počasí som ho nanášala dva razy
  • stačí nanášať v tenučkej vrstve
Mínusy:
  • nenašla som
Dezodorant kúpite v eshope Dulcie alebo v partnerských predajniach, cena je 5,60 za 30 ml.
Máte skúsenosti s krémovými dezodorantmi? :)

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. Suhlasim, ze tato znacka ma pekne obaly. Ak by sa znacke podarilo dostat do kamennych predajni bolo by to fajn. Predsa len objednavat cez e-shop jeden vyrobok sa neoplati, ale keby som ho videla niekde v obchode, urcite by som si ho kupila.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, aj preto rada nakupujem v eshopoch, kde je viac značiek a môžem si navyberať rôzne produkty. Ale Dulcia ma veľmi láka, tam by som nemala problémy nakúpiť :)

      Odstrániť
  2. Tyjo celkem by mě tenhle výrobek zajímal. Značku neznám, ale ráda bych ji vyzkoušela :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Práve ho používam je skvelý, dokonca ma lepšie chráni ako bežne dostupné deodoranty v drogériach. Chcela by som vyskúšať ešte deodorant od Soaphoria, skúšali ste niektorá? Aký je? ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som od Soaphorie, je fajn, ale dosť tvrdý a ťažko sa mi vyberal a rozotieral :)

      Odstrániť
  4. Táto Dulcia tiež vtrhla na trh pomerne rýchlo, rovnako ako značka Soaphoria :) znervózňuje ma to :D potom mám pocit že MUSIM niečo od nich vyskúšať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte aj Ponio má fajn prírodné deodoranty a majú super vysuvacie balenie;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe