Kde je môj objem?

17:30

Ako žena, večne túžiaca po tom, čo nemá (aby som zasa nevyznela neskromne, tak sa to týka len vizáže), stále túžim po vlasoch, ktoré by mali objem, boli kučeravé a dlhé. Čo mám? Bez zásahu mám spľasnuté rovné vlasy, ktoré pomaly rastú. Preto sa obzerám po výrobkoch, ktoré sľúbia pomoc. V Yves Rocher som si pred pár mesiacmi kúpila krásny šampón, ktorý sľubuje objem. Samozrejme, kúpila som si ho. 






O šampóne pre väčší objem vlasov si môžete prečítať:

     "Obsahuje výťažok zo slezu.
Jeho +: veľké balenie 300 ml.
Neobsahuje silikóny, parabény ani farbivá."
Najskôr ma zlákal krásnym obalom. Bol vpredu v regáli a páčil sa mi pre farebnosť a nežnosť, aká z neho išla. Pritom ani nie je veľmi výrazný, ale je tak pekne zladený, že sa nedal prehliadnuť. Na skúšku som si ho vzala a sľúbila som si, že nabudúce sa nechám zlákať tým lipovým. Má 300 ml, je v plastovom obale a ako som už povedala, je fakt fešák. Zapáčil sa mi aj vďaka svojej jemnej vôni, ktorá je nevtieravá a prirodzená. Prevonia vlasy a zanecháva za sebou takú ľahkú jarnú vôňu. Konzistenciu má ani riedku, ani hustú, ale vždy ho radšej rýchlo napením, aby mi nestiekol dolu. Míňal sa mi celkom rýchlo, lebo som ho používala rada. Najskôr som sa zamerala na to, ako pôsobí na  môj atopický ekzém. Pokožka hlavy ma po jeho použití nesvrbela viac ako obyčajne, suché miesta sa netvorili rýchlejšie a stav sa, našťastie nezmenil. Môžem teda povedať, že s ekzémom si sadol a mohla som ho minúť celý bez toho, že by som naň frflala. Čo sa vláskov týka, tie boli po použití jemné, prevoňané a ľahké, celkom dobre sa česali (a ak nie, pomohla som si kondicionérom alebo sprejom na ľahšie rozčesávanie vlasov) a krásne sa leskli. Čo sa objemu týka... no nejaký tam bol, ale nebol zasa taký, že by som si povedala, že takto môžem ísť medzi ľudí bez toho, aby sa ma zľakli. Musela som si trochu dopomôcť tužidlom a lakom na vlasy, najmä keď som si ich nechávala rovné. Napriek tomu však šampón odporúčam. Bol fajn, pekne voňal a vlasy boli po použití pekné.
Plusy:
  • pekný, pútavý obal
  • jemná a pekná vôňa
  • ani riedky, ani hustý, dobre pení
  • vlasy prevonia, sú jemné, lesklé a ľahké
  • nezhoršil sa mi atopický ekzém
Mínusy:
  • čakala som trošku výraznejší objem
Šampón nájdete v kamenej predajni alebo už čoskoro v eshope, jeho cena je 3,90.
Mali ste niektorý šampón z Yves Rocher? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. U mňa môže šampón sľubovať objem akýkoľvek... Nikdy to nefunguje. Neviem prečo, ale vždy mám vlasy také padnuté. Čo mi jedine pomáha sú púdre na objem.
    Inak šampóny od Yves Rocher som ešte neskúšala. Mám od nich iba rúže, sprchového gély a telové mlieka.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja chcem skúsiť lipový, ten objem nesľubuje a prekrásne vonia :)

      Odstrániť
  2. Věřím, že nemusí být špatný, ale tahle značka je mi z nějakého důvodu celkem nesympatická :D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ja ju zasa zbožňujem :) Má niektoré super kúsky.

      Odstrániť
  3. tento šampón mám vyskúšaný a vlasy som mala objemnejšie, len škoda že ten efekt vydržal len deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne to asi ani deň nedržalo, spľasli... ale inak je fajn.

      Odstrániť
  4. Ten vypadá moc hezky.. Musím se po něm podívat.. Mimochodem ani nevíš jak tu závidím.. Mám dlouhé vlnité vlasy..ale jaké je ti s nimi peklo.. Hrozně se cuchají, navíc jsou trochu zničené, ale ne nějak hrozně.. Chtěla bych rovné vlasy, ale bohužel.. :/ a žehličku už dlouho nepoužívám..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na fotke sú tie vlásky krásne :) Mne nikdy veľmi nerástli, po určitej dĺžke si ich musím dať ostrihať, lebo sú zničené a padajú, sú veľmi jemné a lámu sa.

      Odstrániť
  5. myslela som si, že táto značka je prírodná no potom som zistila, že to tak celkom nie je, ale aj tak ju mám celkom rada a mám pár obľúbených kúskov :)
    tento šampón je celkom fajn, ale objem som teda žiadny nezbadala, žiaľ

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niektoré zloženie nie je moc prírodné, ale niektoré produkty mám rada :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe