Moja prvá prírodná špirála

17:35

Špirálu používam takmer denne a miniem ich dosť. Jednak preto, lebo po určitom čase ju treba vyhodiť, keďže sa v nej množia baktérie, a jednak preto, lebo veľmi rada ich skúšam a porovnávam. Veľmi dlho som používala len jednu (ktorú doma stále mám), ale nejako som si povedala, že ich je toľko, že možno nájdem aj nejakú lepšiu. Prírodná kozmetika si ma získala, dokonca tak veľmi, že niektoré drogériové značky už nekupujem a radšej siahnem po prírodnej verzii. Napriek tomu som až tento rok skúsila prírodnú špirálu. A nie hocijakú! Som hrdou majiteľkou najpredávanejšieho výrobku značky PHB.














O špirále si môžete prečítať:
    "Čierna špirála na oči. Riasy predlžuje a dodáva im objem. Odolná voči vode a vhodná na citlivé oči.
Prírodná špirála riasy predlžuje, zahusťuje a dodáva im objem. S vodeodolným efektom vydrží na očiach celý deň bez rozmazávania a drobenia. Špirála je vyrobená z unikátnych rastlinných olejov, ktoré riasy chránia, vyživujú a podporujú prirodzene krásne oči.
Zloženie: Aqua (Water), Oryza Sativa Wax (Rice Bran Wax), Olea Europea fruit oil (Olive Oil), Vegetable Source Cetyl Alcohol (Coconut), Coernica Cerifera (Carnauba Wax), Euphorbia Cerifera (Candelilla Wax), Vegetable Glycerin, Stearic Acid, Acacia Gum, Iron oxides (CI 77499 CI 77491), Aminomethyl Popandiol (Ph Adjuster), Phenoxyethanol (Preservative)."
V eshope na obrázku vyzerala dokonale. Čierny obal, strieborný vrchnáčik a tak zvláštne hravá krabička - padla mi do oka a vybrala som si. V ponuke je hnedá alebo čierna, ale stavila som na klasiku - inú ako čiernu špirálu nepoužívam a priznám sa, že tento farebný špirálový fenomén sa ma nijako nedotkol. Hnedé, modré, fialové či zelené riasenky okolo mňa len tak prešli, vždy som mala oči len pre tie čierne. Doma po odbalení som sa ľúbezne zahľadela na to  moje malé milé nové kozmetické mimčo - špirála je malá a štíhla, vmestí sa mi aj do mojej najmenšej kabelky a kozmetickej taštičky a je tak rozkošná, že úplne vyčnieva z davu mojich špirál. Kombinácie čiernej a sivej ma úplne nadchla a podľa vrchnáčika ju spoznám aj keď je stratená medzi ostatnými :) Kefka je hustá a veľmi dobre sa mi s ňou líči, mám ju radšej ako tie mäkšie kefky, ktoré sa ohýbajú. Už po prvom použití som z nej bola nadšená. Najskôr som si uvedomila, ako dobre sa mi s ňou pracuje. Hneď potom som si všimla, že už v prvej vrstve sú riasy krásne predĺžené a výrazné. V dvoch vrstvách mám už riasy ako bábika, ale tam treba rýchlo pracovať, aby sa riasy nepolepili. Po rýchlom rozčesaní suchou kefkou (tú mám z predchádzajúcej špirály, umyla som ju, osušila a nechala som si ju na rozčesanie mihálnic, aby neboli hrudkové a polepené). Oči mi nedráždi, vydrží na očiach celý deň - nielenže riasy držia tvar, ale riasenka neopadáva, nerozmazáva sa a drží. Mala by byť aj vodeodolná, ale to nikdy celkom neodskúšam, lebo nalíčená nejdem ani na kúpalisko, ani pod sprchu, všimnem si to len keď prší alebo plačem :) A tých pár kvapiek prežila. Odličuje sa mi veľmi dobre, nemám s tým väčšie problémy a nepotrebujem na to ani odličovacie produkty určené na vodeodolné líčenie. Keď si to zhrniem, je to jedna z tých najlepších špirál, aké som mala a právom sa radí medzi najpredávanejšie produkty PHB.
Plusy:
  • malá, šikovná, všade vojde
  • pekný obal
  • šikovná kefka, dobre sa s ňou líči
  • riasenka počas celého dňa drží tvar, neopadáva, nerozmazáva sa
  • už v jednej vrstve riasy pekne predĺži, dodá im objem a tvar
  • nedráždi oči
  • dobre sa odličuje
Mínusy:
  • nenašla som
Špirálu ako aj ostatné produkty PHB nájdete na stránke www.biokozmetikaorganicare.sk, kde stojí 24 eur.

Skúsili ste už niečo od PHB? :)

You Might Also Like

13 Vaše komentáre

  1. Řasenka vypadá parádně, dělá krásně dlouhé řasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vypadá hezky, ale bojím se, že by mi na řasách nedržela:D
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak toto tvoje mimčo sa mi po tejto recenzií veľmi zapáčilo! len musím minúť všetky, čo mám doma, ešte neotvorené do konca takže potom určite viem po čom siahnuť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to moja prírodná špirála, nabudúce si kúpim nejakú inú značku:)

      Odstrániť
  4. Efekt spravila riasenka nádherný, len sa bojím, že by mi jeho kefka nevyhovovala. Práve teraz používam jednu YSL, ktorá má kefku rovnakú a s mojími dlhými riasami nič nerobí :(
    Nič v zlom, ale mne sa zdá, že sa ti tá riasenka buď dosť rozmazala alebo otlačila pod okom...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som odborník, ale myslím si, že nejde len o kefku, ale aj o zloženie. Po mnohých riasenkách s podobnou kefkou som sa takého efektu ako teraz nedočkala. A nie je to rozmazanie :) Keď som si rozčesávala riasy, otlačila sa mi kefka a neutrela som si ju tak dôkladne, ako som si myslela.

      Odstrániť
  5. Márne hľadám na obrázskoch, kde sa tá riasenka mala otlačiť alebo rozmazať.... Čo sa týka porovnania YSL a PHB špirály, môžem posúdiť, mala som ich obidve - jedna pani v parfumérii mi nanútila YSL špirálu, pretože bola v akcii. Moje hodnotenie - žiadny zázrak a hlavne za tú cenu. PHB špirála mi vyhovovala viac, predovšetkým pre ten pocit, že nemám na očiach tonu šminiek a riasy boli pekne zvýraznené :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Otlačila som si kefku, ale riasenka sa neotláča ani nerozmazáva, ani po celom dni. Priznám sa, YSL by som si nekúpila, lebo toľko peňazí som raz dala za inú špirálu a sklamala ma. Dnes viem, že radšej siahnem po prírodnej kozmetike, ak budem chcieť vraziť peniaze do skutočnej kvality.

      Odstrániť
  6. Ešte som od nich nič neskúsila ale táto špirála vyzerá fakt dobre :-) Určite keď miniem tie svoje čo mám doma tak si jednu zaobstarám :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe