Univerzálny balzam

17:16

Univerzálne balzamy sú všeliekom, ktorý možno použiť na celé telo. Soaphoria má v ponuke 4: olivový, babičkin, nechtíkový a levanduľový. Pred niekoľkými mesiacmi som si kúpila babičkin univerzálny balzam, pretože sa mi veľmi páčilo zloženie, účinky a, samozrejme, krásny soaphoristický obal.






O univerzálnom balzame si môžete prečítať:

     "Vyzbrojte sa s našim všestranným pomocníkom, univerzálnym balzamom z extra panenského olivového oleja v kombinácii s včelím voskom a siedmich bylín, ktorý napomôže k rehydratácii a regenerácii i tej najdrsnejšej pokožky. Používa sa na suché a postihnuté miesta, ale je vhodný aj na masáž celého tela. Poskytne pomoc na viaceré problémy vďaka obsahu sedmibylinného výťažku.
Zloženie: Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis, Betula Pendula Roth, Tussilago, farfara Urtica dioica L., Matricaria chammomilla, Equisetum arvense, Larmium album, Arctium tomentosum"

Babičkin univerzálny balzam je v sklenom obale, ktorý má 150 ml. Je síce ťažší ako plastové obaly, ale je krajší, zdravší, dobre drží a môžete ho vrátiť späť. Viem, že to opakujem v mnohých recenziách, ale pri vrátení nielenže dostanete nejaké to euro späť, ale pomáhate chrániť našu planétu pred množstvom odpadu.
Univerzálny balzam ma nadchol jeho vôňou. Je to svieža bylinková vôňa, veľmi ľahká, neruší a ľahko si ju zapamätáte. Vonia ako zakvitnutá lúka alebo horúci bylinkový čaj. Radosť ovoňať. Balzam vyzerá byť tuhý, ale keď sa ho dotknete, teplom sa pomaly topí, ľahko sa rozotiera a pomaly sa míňa, lebo na jedno použitie ho netreba použiť veľa. Je priesvitný, možno ho použiť kedykoľvek počas dňa, pretože nezanecháva fľaky ani škvrny. Nanášajte ho na suché oblasti pokožky ako lakte, pery a kdekoľvek podľa potreby. Vhodný je na masáž tela, hlavne pri oblasti pľúc a dýchacích ciest. Môžete ho používať aj na atopický ekzém, popraskané päty či suchú nechtovú kožtičku. Balzam je veľký a dlho vám vydrží. Je vhodný na masáž celého tela, najlepší je na suché miesta ako lakte a chodidlá, ale rada ho používam na atopický ekzém, popraskané päty a ako balzam na pery. Nielen dobre vonia, ale tiež aj chutí, preto som si ho obľúbila miesto klasických balzamov na pery.

Plusy:

  • pekný sklený obal, ktorý sa dá vrátiť
  • krásna bylinková vôňa
  • tuhší, ale pri dotyku s pokožkou sa pekne topí
  • vhodný na celé telo - suché lakte a chodidlá, atopický ekzém, aj na pery


Mínusy:

  • nenašla som
Balzam kúpite za 5,50 v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach.

Máte niektorý univerzálny balzam? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Super, že obaly sa dajú vrátiť, ale tento je tak pekný a dá sa využiť aj doma, že by som ho nevrátila :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To áno, ja si ich tiež nechávam a používam ich v kuchyni :)

      Odstrániť
  2. Tvé Soaphoria recenze mě opravdu lákají, budu se muset odhodlat a tuto kosmetiku vyzkoušet, protože vypadá a vyznívá opravdu skvěle :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám ho tiež a je skvelýýý! používam ako balzam na pery lebo má takú eukalyptovú vôňu a mi to trochu uvoľňuje aj dýchacie cesty:3

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe