Hempz - od vzoriek k plnému produktu?

17:41

Skúšať vzorky je fajn. Môžete skúsiť mnoho vzoriek, nájsť si produkt, ktorý by vám najviac vyhovoval, najviac voňal, najviac sadol. Na základe vzorky neodhadnete všetky vlastnosti. Môžete si povedať, či vonia, či vyhovujú základné vlastnosti, či to stojí za risk kúpiť  si plné balenie. Hempz kozmetika ponúka veľa produktov, ktoré nie sú úplne najlacnejšie, preto som sa vrhla do porovnania vzoriek. Na základe nich sa tiež dozviete, či by som sa vrhla do plného balenia.



Telové mlieko vanilka slivka som mala v plnom balení a bola som veľmi spokojná. Ľahká nemastná konzistencia spôsobila, že mlieko sa rýchlo vsiaklo bez toho, aby zanechalo mastný alebo lepkavý pocit. Hydratovalo a zjemnilo pokožku. Vôňa bola nádherná, preto by som neváhala kúpiť si aj pol litrové balenie. Neobsahuje parabény, THC, lepok a je 100% vegánsky. Ako obstáli ostatné vône?





Citrusové kvety znejú krásne a tak krásne aj voňajú. Čakala som viac citrusovú vôňu, no táto je dokonalejšia ako predstava. Je jemnejšia, ale ľahká a svieža, aj kvetinová. Opojná a ľahká vôňa prevonia pokožku a tiež ju krásne hydratuje. Balenie má 500 ml a stojí 19,49. Vzhľadom na krásnu vôňu by som si ho kúpila. 






Vôňu granátového jablka v kozmetike mám veľmi rada. Nielen v nej, aj sviečky s tou vôňou majú svoje čaro. Toto mliečko má jemnú, nie veľmi výraznú vôňu, ktorá by mi granátové jablko pripomínajú. Vlastnosti už poznáte,sú ako pri slivkovom balení, ktoré mi vydržalo celkom dlho. Tiež by som si ho kúpila, lebo nežná vôňa je stvorená na horúce letné večery, kedy výrazné vône rušia. Tiež stojí 19,49.





Milujem vôňu vanilky! Ale toto mliečko mi po vanilke nevonia skoro vôbec. Je sladké, ako jogurt, dokonca tak aj vyzerá :) Pekne hydratuje, pekne zjemní, ale nevonia mi. Vôbec. Toto mliečko by som si nekúpila. Pollitra stojí 21,44.






Neverila by som, že niečo môže voňať ako banánová sladkosť! Vonia neuveriteľne uveriteľne :) Sladko, ako banánik v čokoláde, ale akoby prišmrncnutý vanilkovým cukrom, jemne a nežne, úplne krásne. Toto by som si kúpila okamžite, pretože okrem kvalitného telového mlieka dostanete voňavý kúsok exotiky. Stojí 19,45.






Hydratačný šampón a kondicionér s vôňou sladkej vanilky je ideálnym voňavým riešením pre suché vlásky. Spolu sa dobre dopĺňajú, vlásky sa po nich lesknú, dobre sa rozčesávajú, sú jemné a nie sú suché. Vedeli by sa mi páčiť v mojej kúpeľni, sadli mi. Šampón má 300 ml  a stojí 17,93. Kondicionér stojí tak isto, len má o 50 ml menej.




Šampón na objem vanilka hruška vonia pekne, po hruškách. Štyri vzorky vyšli na štyri použitia. Pení dobre, vonia pekne, pokožku mi nepodráždil viac ako iný šampón. Čo sa objemu týka, nejaký tam bol, ale potrebovala by som viac umytí, aby som dokázala posúdiť účinok šampónu. 300 ml ale stojí 17,93, čo mi príde dosť a aj to by ma odradilo od kúpy. 




Keďže si ešte vlasy nefarbím, kondicionér na ochranu farby som dala mamine. Vonia veľmi jemne, nenápadne, menej výrazne ako ostatné šampóny. Má dobrú konzistenciu, nie je riedky a nerozteká sa. Podľa mamininých slov bol dobrý, lebo vlasy sa pekne leskli a dobre sa česali, ale vplyv na trvácnosť farby sa zo štyroch vzoriek nedal posúdiť. 250 ml kondicionér stojí 19,49.





Kombinácia grapefruit a broskyňa je nepochybne zaujímavá, ale mne vonia len jemne po broskyniach. Nič kyslé citrusové tam nie je a hoci je jemná a pekná, opäť ma nenadchla. Ako sprchový krém je veľmi dobrý, pokožku hydratuje už počas sprchovania a potom už nie je potrebné krémovanie. 250 ml stojí necelých 15 eur. Sprchový krém je naozaj fajn, pokojne by som si ho kúpila. 


Hempz sa rozhodne nie je lacná kozmetika, ale z týchto skúseností môžem povedať, že je kvalitná a oplatí sa do nej investovať. Keď si niečo našetrím, jedno telové mliečko a šampón by som si chcela kúpiť. Časom.

Kozmetiku Hempz kúpite na stránke HEMP Products.

Zaujalo vás niečo z týchto vzoriek? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Joj, po Hempz už pokukujem, samé chvály som čítala na blogoch na telové mlieka. Ja mám veľmi rada sladké vanilkové vône, takže vybrať si je skutočne náročné :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe