Môj veľký bio kamarát

17:29

Vlasy sú korunou krásy a treba sa o ne patrične starať. S mojím atopickým ekzémom to nie je celkom jednoduché, lebo mnohé prípravky jednoducho odmietne. Niekedy nemám problémy s ničím, inokedy mením za mesiac aj dva tri šampóny či kondicionéry. Nemôžem povedať, že by som si na to zvykla, lebo to lezie do peňazí, ale pochopila som, že inak to nebude. Keď som si v decembri kupovala Biobeauty krabičku krásy, pridala som si tam aj kondicionér na poškodené vlasy Insight. Bol veľký, za fajn cenu, tak som si povedala, že ak ho aj neminiem ja, minie mamina alebo moja sestra.







O kondicionéri na poškodené vlasy Insight si môžete prečítať:

     "Regeneruje a zvláčňuje poškodené a rozštiepené vlasy.  Obsahuje regeneračný rastlinný komplex s argánovým olejom, olivový maslom, olejom z ryžových otrúb.  Bio výťažky z pšeničných klíčkov, ktorý je bohatý na mastné kyseliny a vitamíny, preniká dovnútra vlasového vlákna a hĺbkovo ho regeneruje.  Zvyšuje lesk rozštiepených vlasov bez lesku a zanecháva ich hebkejšie a zdravšie.
Neobsahuje: SLS/SLES, parabény, silikóny farbivá, minerálne oleje.
Vôňa je bez alergénov.
Použitie: naneste rovnomerne na vlhké, umyté vlasy, nechajte pôsobiť 3-5 minút a dôkladne opláchnite."
Málokedy sa mi stane, že narazím na veľký bio kúsok za naozaj prijateľnú sumu. Dokonca za sumu porovnateľnú s klasickou kozmetikou, ale kvalitatívne sa to nedá porovnať. Pri tomto kondicionéri som to skrátka vychytala.  Balenie má totiž až pol litra a to už je veľmi pekný objem. Navyše, balenie má pumpičku, ktorá sa nezasekáva a dávkuje celkom dosť kondicionéru. Rýchlo som sa naučila, že mi stačia tri pumpičky na jedno použitie. Kondicionér je hustý biely a prekrásne vonia. Je to taká jemná, sladká vôňa. Neviem ju bližšie špecifikovať, ale je príjemná a ľahko návyková. Okrem príjemnej vône a konzistencie má ďalšie plusy, na ktoré som prišla po prvom použití. Neobsahuje silikóny ani ďalšie umelé látky, preto nezaťažuje vlasy a je dosť šetrný aj k vlasovej pokožke. Nanášam ho na mokré vlasy od korienkov po končeky a nechám pôsobiť. Tak odoka. Niekedy viac, niekedy menej, keď mám kondicionér v očiach, aj extrémne krátko. Hneď pri umývaní cítiť, že vlásky sú úžasne jemné. Hodvábne jemné vlasy sa ľahko rozčesávajú a sú ľahké a prevzdušnené. Krásne sa lesknú a vyzerajú zdravšie, nie tak rozštiepene a polámane. Pokožka ma po použití nesvrbí a vlasy sa mi nemastia. Mám taký lepší pocit z vlasov, sú nadýchanejšie, ľahšie a sú poddajné, nie ako strapatá metla. Rozhodne to bola super kúpa a časom popremýšľam aj nad ďalšími kúskami Insight. Za tú cenu sa ozaj oplatia.
Plusy:
  • veľké balenie
  • praktická pumpička
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vlasy sa dobre rozčesávajú, lesknú sa, sú jemné, poddajné, zdravšie
  • cena

Mínusy:
  • nenašla som
Kúpila som ho v eshope  Biobeauty, jeho cena za pol litra je 6,90.

Poznáte túto značku? Mali ste od nej niečo? :)

You Might Also Like

5 Vaše komentáre

  1. Díky moc za recenzi, včera jsem na něj nkoukala, ale odradilo mě, že nikde není recenze, příště vím co si vezmu i se šampónem a maskou =)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne po tomto som sa pozerala aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z tejto značky mám 2 šampóny :) Mám ANTI-FRIZZ a potom COLOR HAIR. AF vôbec nie je antifrizz :D mám pocit, že to má presne opačný efekt a lietajú mi vlasy všade možne :D a aj rýchlejšie sa mi mastia. Ale CH je super :) pozerala som v čom konkrétne je rozdiel medzi nimi tak ten AF obsahuje konopny olej a kakaove maslo takže to mi asi tak nesadlo. Inak, tie výrobky nie sú až také BIO ako sa tvária lebo obsahujú niektoré látky v zložení čo by ta nemali hľadať ale určite lepšia alternatáva ako tie z drogerky :P

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe