Peeling zo Sibíri

17:20

Dobrý pleťový peeling by nemal chýbať v žiadnej dámskej kúpeľni (za predpokladu, že pleť nie je veľmi citlivá, inak by jej to viac uškodilo ako pomohlo). Jeho výsad je niekoľko (za predpokladu, že je dobrý) - vyčistí, odstráni odumreté bunky, odstráni čierne bodky, vyhladí a rozjasní pleť. Peeling od Natura Siberica je ozaj jeden z tých lepších.






O peelingu si môžete prečítať:

      "Exfoliačný peeling na mastnú a zmiešanú pleť - Jemný peeling tváre Natura Siberica na základe sofory japonskej, semien maliny arktickej a bisabololu pokožku jemne čistí, obnovuje a regeneruje. Vyživuje, zlepšuje bunkové dýchanie, pokožka sa stáva hladkou a pružnou. Extrakt zo sofory japonskej obsahuje až 30 % rutínu (vitamín P), vďaka čomu prispieva k posilneniu pokožky, urýchľuje regeneráciu, reguluje rovnováhu lipidov. Semená arktickej maliny starostlivo masírujú a čistia pokožku. Bisabolol pokožku upokojuje a lieči.
Spôsob použitia: Peeling naneste na navlhčenú pokožku, jemnými krúživými pohybmi chvíľu masírujte a opláchnite vodou.
Objem 150 ml
Zloženie: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Prunus Armenica Seed Powder*, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Sorbitan Caprylate, Sophora Japonica Flower Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Juniperus Sibirica Needle ExtractWH, Sorbus Sibirica ExtractWH, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Saponaria Officinalis Root Extract*, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Bisabolol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.
(*) Issued from organic agriculture
(WH) Wild harvested Siberian plants organic extracts
(PS) Siberian Pine Oil Derivative"
Ako zarytý peelingový fanatický obdivovateľ rýchlo zhodnotím vplyv peelingu na moju pleť. Či už chemického, alebo toho klasického. Rokmi som si pre ne vycibrila cit, lebo je to jeden z mála produktov, ktoré používam naozaj pravidelne. Peeling od Natura Siberica má 150 ml a  je v plastovom obale, z ktorého sa vytláča. Obal je mäkší, takže to nie je až také zlé, aj keď je peelingu menej, to ide dobre. Neviem prečo, ale mne najviac vonia po citrusoch a bylinkách. Vonia ale len veľmi jemne a pri umývaní si vôňu ani neuvedomujem. Možno som si už tak zvykla, možno naozaj vonia jemne. Má dobrú konzistenciu. Je dostatočne hustý a dobre sa krúživými pohybmi rozotiera po pleti. Obsahuje citeľné peelingové čiastočky, ktoré účinne, ale jemne čistia a obrusujú pleť. Mne takýto peeling vyhovuje najviac, lebo je ho na tej pleti naozaj cítiť a viem, že peeling bol skutočne taký, ako by mal byť. K pleti je jemný, aj pri umývaní - neštípe ma a neostáva začervenaná. Pleť dobre zjemňuje a vyhladzuje, ostáva jemná ako detská prdelka. Pomáha odstraňovať  aj čierne bodky a pleť čistí do hĺbky tak, aby sa predchádzalo vzniku nových nedokonalostí v podobe vyrážok a čiernych bodiek. Reguluje aj tvorbu kožného mazu, vďaka tomu je pleť celé hodiny matná a myslím, že je aj pevnejšia a vyrovnanejšia - regeneruje ju a prinavracia jej rovnováhu.

Plusy:

  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • citeľné peelingové čiastočky
  • vyhladzuje, zjemňuje, čistí pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling stojí 5,90 a kúpite ho v eshopoch s prírodnou kozmetikou.

Aký peeling používate najradšej? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Peelingy mám moc ráda! Tento vypadá skvěle. Tuto značku neznám, tak jsem ráda, že jsem ji poznala.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nad týmto peelingom už dlho uvažujem, nejaký by sa mi zišiel a tento vyzerá fajn aj má dobré ohlasy :) pekná recenzia

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe