Bio peelingovanie

17:30

Dobrých peelingov nie je nikdy dosť a ja sa úplne vyžívam v tom, keď si kúpim nový  a objavujem jeho čaro. Používam ich už viac ako desaťročie a doteraz ich mojou kúpeľnou prešli desiatky. Až posledné roky sa ale pozerám aj na zloženie a pomaly sa rozrastá aj moja zbierka bio peelingov. Som spokojnejšia, keď viem, že si na pleť nedávam zbytočne veľa chémie, preto si rada prechádzam ponuku bioobchodíkov a nakupujem. Peeling Logona som si kúpila v akcii za polovicu a keby som bola vedela, aký je fantastický, pokojne si vezmem aj dva. 







O Logona peelingu s aloe si môžete prečítať:

      "Osviežuje a vyhladzuje textúru pleti. Jemné minerálne častice a čistiace zložky odstraňujú nečistoty z pórov a odumreté bunky pleti. Dokonalá kompozícia z oleja ruže, olivového, jojobového a mandľového oleja, extraktov z aloy vera, zeleného čaju a ruží dokonale zvláčňuje pokožku a chrani ju pred vysúšaním.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Alcohol denat.*, Sorbitan Stearate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Cocoglycerides, Silica, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Isoamyl Laurate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Rosa Damascena Flower Water*, Rosa Canina Fruit Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Rosa Damascena Flower Extract*, Camelia Sinensis Leaf Extract*, Tilia Cordata Flower Extrakt*, Sucrose Cocoate, Xanthan Gum, Sodium Lactate, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (Essential Oils), Limonene, Linalool, Geraniol *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania"
Logonu už poznám celkom dobre, lebo som si z nej kúpila niekoľko vecí. Začala som tak zľahka, pleťovou maskou, ale už som skúsila aj zubné pasty, penu na čistenie či tento peeling. Ani netuším, kedy presne som ho kupovala, viem len, že bol v akcii a dnes mi je ľúto, že som si nevzala aspoň dva. Nevadí, nabudúce. Má 75 ml a je v mäkkej plastovej tube, z ktorej sa dobre vytláča. Vrchnáčik na ňom pevne drží. Nie je veľký, preto som si ho dala do svojej cestovnej tašky, keď idem za Riškom alebo niekam s Riškom, dobre mi poslúži na cestách necestách. Má jemnú, príjemnú vôňu, prírodnú a neviem, k čomu presne by som ju prirovnala. Nie je veľmi intenzívna ani rušivá. Je hustejší, ale nie príliš a jeho peelingové čiastočky sa mi páčia. Nie sú úplne jemné, čo mi vyhovuje, ale ani príliš ostré, preto by bol podľa mňa vhodný aj pre citlivejšiu pleť. Nedráždi pleť, nevysušuje ju a nespôsobuje začervenanie. Ako som napísala, čiastočky nie sú príliš výrazné, ale stále vynikajúco čistia. Prispieva k hojeniu akné a pomáha predchádzať vzniku nového. Pokožku dôkladne čistí a pomáha čistiť aj póry od čiernych bodiek. Pleť ostáva čistá, jemná a žiarová. Vďaka obsahu olejov a výnimočných extraktov pokožku nevysušuje, ale pomáha ju zvláčňovať a jemne hydratovať. Po jeho použití ešte siahnem po mydielku a pleťovej vode, na záver pridám nočný krém (peelingujem večer, ráno nestíham) a na pleti sa táto dôkladná starostlivosť krásne odzrkadluje. Logona ma milo prekvapuje už dlhšie a teším sa, keď skúsim niečo ďalšie. Ale až po výplate.
Plusy:
  • menšie balenie dobré aj na cesty
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • páčia sa mi peelingové čiastočky
  • nedráždi pokožku
  • vyhladzuje, zjemňuje a hĺbkovo čistí pleť, odstraňuje aj niektoré čierne bodky

Mínusy:
  • nenašla som
Peeling som kúpila na internete v akcii, bez nej sa dá kúpiť do 8 eur. Spolu s ním som si kúpila aj penu na čistenie pleti, o nej bude zasa nabudúce.
Patrí Logona k vašim obľúbeným značkám? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe