Krajšie nôžky

14:35

Keď sa na to tak pozerám, najviac asi kašlem na svoje chodidlá. A ony ma pritom denne nosia tam, kam potrebujem, týram ich na vysokých opätkoch a dávam im zabrať, keď na niečo zabudnem a musím behať po schodoch. Často nemyslím na krémovanie, masírovanie či relaxačný kúpeľ, ktorý by ich trošičku rozmaznával. Preto som si povedala, že to musím zmeniť a zadovážila som im masielko na nohy Natura Siberica.







O masle si môžete prečítať:

      "Schizandra čínska má tonizujúci účinok, zvyšuje ochranné funkcie pokožky, podporuje látkovú premenu. Cédrový olej je veľmi cenným zdrojom mastných kyselín a antioxidantov, ktoré podporujú mladnutie pokožky a zvyšujú jej pevnosť. Levanduľový olej má regeneračné vlastnosti, podporuje hojenie malých prasklín, mozoľov a iných poškodení povrchu kože.
Spôsob použitia: Maslo jemne naneste na pokožku nôh a rozotrite
Objem 120 ml
Zloženie: Aqua, Stearic Acid, Isopropyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Glycerin, Butyrospermum Parkii*, Xanthan Gum, Potassium Hydroxide, Citrus Medica Limonum Oil*, Tocopherol, Lavandula Angustifolia Essential Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Achillea Asiatica ExtractWH, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Anemonoides Altaica ExtractWH, Geranium Sibiricum ExtractWH, Pinus Sibirica Needle ExtractWH, Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate, Limonene**, Linalool**,
(*) Issued from organic agriculture
(**) Natural components of essential oils
(WH) Wild harvested Siberian plants’ organic extracts
(PS) Pinus Sibirica Seed Oil Derivative."
Natura Siberica je jedna z mojich obľúbených značiek, zamilovala som si nielen jej telovú kozmetiku, ale aj pleťovú. Peeling, mliečko i pleťová pena mi robia spoločnosť už pár mesiacov a k peelingu sa ešte určite vrátim. Dnes budem ospevovať masielko na nohy. Zabalené je v papierovej krabičke. Podstatne krajší je ale obal. Guľatý vrchnáčik je  rozkošný a obal tak pôsobí milo a zaujímavo. Pod alobalovým krytom sa ukrýva žlté maslo. Neviem, čo ma nadchlo viac, či vôňa alebo konzistencia. Vonia prekrásne! Je to veľmi príjemná, jemná vôňa, ťažko povedať, čo v nej cítim, ale celkový dojem je úžasný. Je úplne prirodzená, nevtieravá, nie je v nej nič umelé. Ak ste už mali niečo od Natura Siberica, viete, že tá vôňa je neopísateľná a nesie v sebe kusisko čistoty a prírody. Maslo je veľmi husté a hutné, ale vynikajúco sa rozotiera a relatívne rýchlo sa vsiakne bez toho, aby zanechalo mastný pocit. Účinok krému znásobíte, ak si nohy na noc natriete, použijete zvláčňujúce ponožky a necháte pôsobiť. Krém pokožky viditeľne a citeľne hydratuje, upokojuje ju, keď je poškodená (otlaky, popraskané päty, odratá pokožka a podobne). Je jemnejšia, krajšia, zhrubnutá pokožka pomaly mizne a celkovo sa cítim lepšie ( predsa, v lodičkách treba pekné nôžky). Maslo hodnotím veľmi pozitívne, som s ním veľmi spokojná. Navyše, aj cena je celkom príjemná, takže keď ho miniem, pokojne pôjdem do neho zasa.
Plusy:
  • pekný obal
  • príjemná vôňa
  • husté a hutné, pomaly sa míňa
  • rýchlo sa vsiakne, pokožka neostáva mastná
  • hydratuje, zjemňuje, pomáha hojiť pokožku
Mínusy:
  • nenašla som
Maslo kúpite na internete, 120 ml stojí okolo 6,90.

Aké maslá/krémy na nohy používate? :)
     

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe