Ako som spoznala Neobio

18:48

V mojom svete kozmetického maniaka sú dva vynikajúce okamihy - prvý, keď sa vraciam k milovanému produktu a druhý, keď spoznám novú značku a mám tak možnosť zamilovať sa aj do nej. V jednom z mojich obľúbených eshopov bola 20%-ná zľava na značku Natura Siberica, preto som si kúpila overené produkty (čierne severské detoxikačné mydlo, peeling na mastnú a zmiešanú pleť) a siahla som aj po novinkách - pleťových vodách (materina dúška a citrón-grep od Nobilis Tilia, tonikum na zmiešanú pleť Natura Siberica) a keď som už chcela skončiť, do oka mi padla značka Neobio. Nepoznala som ju, preto som si vzala pleťový peeling. Na skúšku. Dnes viem, že to je môj prvý, ale nie posledný Neobio peeling, lebo niečo tak dobré som nemala už veľmi dlho.








O peelingu Neobio si môžete prečítať:

      "S BIO mätou a aloe vera. Pripraví pleť na ďalšie ošetrenie. BIO aloe vera obnovuje rovnováhu pleti, BIO mäta má revitalizujúci účinok.
Obsah balenia: 100ml
Zloženie (INCI): Aqua (voda), Glycine Soja (sójový olej) Oil*, Alcohol denat., Glycerin, Olea Europaea (olivový olej) Fruit Oil*, Pumice, Butyrospermum Parkii (bambucké maslo) Butter*, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, Cetearyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Rhus Verniciflua Peel Wax, Sodium Stearoyl Glutamate, Mentha Piperita (mäta prieporná) Leaf Extract*, Sodium Lactate, Lactic Acid, Tocopherol, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (slnečnicový olej) Seed Oil*, PCA Ethyl Cocoyl Arginate, Parfum (esenciálne oleje), Geraniol, Linalool
*suroviny z kontrolovaného biologického pestovania
Krajina pôvodu: Nemecko"



Ako veľký fanúšikov peelingov všetkého druhu som bola zvedavá, ako u mňa nová značka obstojí. Páčilo sa mi na nej, že ponúka dosť veľa produktov za viac ako rozumnú cenu a tiež som si prešla zloženie, ktoré sa mi dosť pozdávalo. Dnes mám vo wishliste ďalšie kúsky tejto značky (šampóny, pleťový gél, krém na ruky). Mala som niekoľko vynikajúcich pleťových peelingov - od Natura Siberica, Logony, Himalaye. Boli skvelé. Ale tento ich úplne predčil. Má 100 ml, tuba je štíhlejšia a menšia, takže peeling so mnou bude cestovať v lete na výlety, ktoré si s Riškom plánujeme. Tuba je mäkká, peeling sa z nej dobre vytláča a vrchnáčik sa šraubuje, preto ho občas hľadám po zemi. Vonia veľmi príjemne. Obsahuje mätu a aloe, vonia mi jemne mätovo, s trochou alkoholového závanu. Napriek tomu je to ale pekná, ľahká a sladká vôňa, ktorá mi niečím evokuje leto. Je úžasne hustý, ale nie hutný a plný drobných peelingových čiastočiek, ktoré sú zodpovedné za nádherný výsledok. Na pleti neštípe a ani mi ju nepodráždilo. Stačí ho použiť len máličko. Umývanie s ním ma baví, pretože nielen pekne prevonia vzduch, ale aj príjemne masíruje pleť. Čiastočky sú maličké, ale citeľné a to na peelingoch zbožňujem. Pleť nádherne rozjasní, čo vidno okamžite po umytí. Citeľne ju vyhladí, je krásna jemná na dotyk. Okrem toho ju aj hydratuje, pretože obsahuje oleje a bambucké maslo, takže ak máte suchšiu pleť, po použití peelingu je ako vymenená. Dokáže odstraňovať aj čierne bodky, najmä čelo a bradu mám čistú, okolo nosa ich tiež niet. Po nanesení nočného krému  je veľdielo dokonané a normálne sa viem na seba pozrieť s otvorenými očami. A spokojne. Peeling ma presvedčil o tom, že chcem aj pleťový gél. Verím, že moje očakávania sa naplnia a pri najbližšom nákupe skončí v košíku  niekoľko ďalších kúskov.

Plusy:
  • pekná tuba
  • menšie, skladné balenie
  • príjemná vôňa
  • hustý, obsahuje veľa čiastočiek
  • nedráždi, pokožka nesčervenie
  • odstraňuje odumreté bunky a čierne bodky, zjemňuje, hydratuje, vyhladzuje, krásne rozjasňuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling som kúpila v eshope www.naureus.sk za 3,20, čo je veľmi príjemná cena a aj ostatné produkty sa pohybujú v podobných cenových hladinách.


Poznáte značku Neobio? :)

You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Neobio som objavila pár mesiacov dozadu, aj som dokonca bola rozhodnutá objednať si nejaké produkty na pleť, ale nakoniec som tak neurobila, keďže sa ku mne dostali iné produkty. Ale určite by som rada vyskúšala niečo od tejto značky, príde mi dosť sympatická a po tejto recenzii ma ešte viac zaujala. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lucka ty mi čítaš myšlienky asi :D VZDY čo objavím niečo nové tak vždy si to aj ty kúpiš (skôr) a napíšeš o tom recenziu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Simi, to je len dobre, aspoň vieš, či sa to oplatí :)

      Odstrániť
  3. Luci, ja mám okrem pílingu doma aj gél a môžem len odporúčať !
    Rovnako ako píling ma dobrú cenu, prírodné zloženie a pekne čistí bez vysušenia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si postupne chcela pokúpiť všetko od tejto značky :) Veeeľmi postupne :)

      Odstrániť
  4. Neobio patri aj medzi moje oblubene znacky, hlavne kremy na ruky a zubne pasty od nich si idem a teraz sa chystam vyskusat micelarku od nich

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe