Moja prvá bio micelárka

16:33

Micelárne vody som začala používať na vysokej škole. Pravidelne viedli moje kroky do lekárne, aby som si vzala malý odličovací poklad. S pribúdajúcimi rokmi som na ne nezanevrela, práve naopak. Vždy musím mať doma aspoň jednu. Tých z lekárne alebo drogérie som vyskúšala požehnane. Z nich by som vybrala ako víťaza značku Mixa, lebo jej micelárka je skvelá. Keď som sa ale lepšie zorientovala vo svete prírodnej kozmetiky, našla som aj bio micelárne vody. Nastal čas zoznámiť sa bližšie.











O micelárne vode s aloe vera si môžete prečítať:

      „Micerální čistiaca voda od SO'BIO čistí tvár a oči v jednom jedinom kroku. Dôkladne odstraňuje make-up a nečistoty a zároveň zvlhčuje pokožku vďaka obsahu výťažku z BIO Aloe Vera. Ideálny na čistenie a ochranu pre všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej. Pleť je znovu jemná a svieža ... a hlavne čistá.
Použitie: Ráno a večer vyčistite pleť za pomoci vatového tampónu. V prípade potreby opakujte. Neoplachuje sa.
Zloženie: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Centaurea Cyanus (Flower) Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Limonene, Linalool, Citric Acid, Citronellol, Dehydroacetic Acid“

Boom micelárnych vôd bol značný a značky sa predbiehali v tom, ktorá prinesie novšiu, vylepšenú, zaujímavú micelárku. Sprevádzali ich reklamy v médiách, vyskakovali z novín aj časopisov. Garnier, L´Oreal, Nivea a ďalšie. Reklamy na tony. Videli ste niekde reklamu na SO Bio? Ja ani nie. I keď médiám venujem menej pozornosti ako kedysi, stále mám slušný prehľad. Na túto značku som narazila v jednej internetovej lekárni, kde je aj za celkom prijateľnú sumu. Má certifikát Ecocert a možno povedať, že spolu s jej sestrami vodami vyzerá veľmi pekne. V plastovom obale s peknou etiketou sa ukrýva pol litra priehľadnej tekutiny. K jej ďalším plusom patrí aj to, že krásne vonia. Sladšie, ale sviežo, príjemne  a dokonca by som povedala, že aj energizujúco, lebo aj keď som unavená, jej použitie trochu rozjasní večer a únava ustúpi do úzadia. Na moje veľké prekvapenie som našla veľmi šikovného pomocníka pri odličovaní. Priznám sa, nečakala som, že bude taká dobrá. V prvom rade vôbec neštípe. Ani v očiach, ani na pleti. Oči vôbec nie sú červené a to je pre mňa dosť dôležité. Očné líčidlá odličuje rýchlo, aj vodeodolnú ceruzku či špirálu. Make up odstráni jedným ťahom a pokožka ostáva jemná a matná. Prevláda svieži a čistý pocit, absolútna spokojnosť.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Zaujímavá vôňa
  • Neštípe, nedráždi
  • Bez sĺz odstraňuje aj vodeodolnú ceruzku, rýchlo a ľahko
  • Make up odstráni rýchlo, pleť ostáva jemná a čistá

Mínusy:
  • Nenašla som

Micelárnu vodu som kúpila v eshope  www.mojalekaren.sk, kde stojí 7,19 eur.


Akú bio micelárnu vodu by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Vyzerá veľmi dobre, vďaka za tip! Ja som prírodnú micelárku ešte nemala, väčšinou si kupujem Biodermu a prípadne Yves Rocher. Tak rada vyskúšam aj inú :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Biodermu som kupovala roky rokúce, asi preto som potrebovala zmenu :)

      Odstrániť
  2. Momentálně mám rozpoužívanou micelárku z Kauflandu, poté Biodermu a pak nějakou s konopím od Bione Cosmetics :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bione ma dlho zaujímalo, ale musela by som vidieť zloženie :)

      Odstrániť
  3. Na odličování používán jen micelárky, ale s bio nemám žádné zkušenosti, i když bio kosmetiku preferuji. Musím nejdříve zpracovat zásoby Baley a Mixy :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzera dobre a aj cena je fajn. Maju v e-shope aj dalsie produkty tejto znacky? Klikla som sice na link, no tam je len stranka e-shopu a vies ako to je s lenivostou hladat dalej :-)
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite majú odličovač, lebo dlho som ho mala v košíku, rozhodovala som sa medzi ním a touto vodou :) Viac som ešte nepozerala, ale už som ju skoro minula, tak budem hľadať aj iné produkty :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe