Aby bol kúpeľ čarovný

14:19

Keď som bola ešte vysokoškoláčka, rozhodla som sa denne dochádzať do školy. Nemala som chuť opúšťať domov, rodinu, svoje mačky a svoje kráľovstvo, ktoré som si budovala. Rozhodnutie to bolo veľmi jednoduché. Realita bola trochu ťažšia, pretože neraz som celé dni trávila v škole a domov som sa vracala až večer. Neľutovala som. V autobuse som sa učila, čítala a keď sa mi nechcelo, pozorovala som zmeny, ktoré prinášal každý deň a každé nové ročné obdobie. Niekedy to nevyčerpávalo len fyzicky, ale aj psychicky. Už vtedy som si uvedomovala, aká dôležitá je chvíľka relaxu, ktorú človek denne potrebuje. Dnes pracujem na mieste, ktoré je plné všetkých emócií – radosti, priateľstva, závisti, nenávisti, nespravodlivosti, falošnosti, apatie i vášnivosti, bezmocnosti, či prehnanej angažovanosti. Sú dni, kedy chcem strašne ujsť. Nielen z práce, ale od všetkého. Som vyčerpaná, vyľakaná, možno neistá. Keď po takýchto dňoch prídem domov, automaticky siaham po tom, čo ma teší – krížovkách, antistresových omaľovánkach, zacvičím si, pozriem seriál alebo sadnem k môjmu milovanému blogu. A večer si doprajem neuveriteľne krásny kúpeľ. S muffinom alebo guľôčkou :) Ale musím si dať pozor, vyzerajú na zjedenie.





















O fialovom muffine s kvetinkou si môžete prečítať:

     Bomb Cosmetics - Kúpeľový muffin Violet Night
Opojná vôňa fialiek s čistým esenciálnym olejom z jazmínu a pelargónie zahalia vašu pokožku do luxusu. 50g
Zloženie Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Lauryl Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit, Sucrose, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Parfum (Fragrance), Glucose, Aqua (Water), Palm Kernel Glycerides, Saccharide Hydrolysate, Acacia Senegal (Acacia) Gum, Glyceryl Stearate, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil, Glycerin, Xanthan Gum, Benzyl Benzoate, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellol, Linalool, CI 42090 (Blue 1), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33), CI 14270, CI 77891 (Titanium Dioxide)

O ružovom koláčiku si môžete prečítať:

      Bomb Cosmetics - Kúpeľový muffin Záhradná party
Doprajte svojim zmyslom nebeskú vôňu Ylang ylang, známu svojou schopnosťou upokojiť dušu. Santalové drevo, jazmín a iris v spojitosti s púdrovým podtónom Vaše telo potom prenesú do ružovej upokojujúcej záhrady. 50g
Zloženie Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Lauryl Sulfate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Cananga Odorata Flower Oil, Benzyl Alcohol, Eugenol, Geraniol, Alpha-isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Linalool, Benzyl Salicylate, Piper Nigrum (Black Pepper) Fruit, CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33)

O nádhernej ružovej guľôčke si môžete prečítať:

      Bomb Cosmetics - Maslová gulička do kúpeľa Dievča Harajuki
Objavte tajomstvá ďalekého Východu s vôňou zázvorového esenciálneho oleja s podtónmi ananásu. Bambucké a kakaové maslo zanechajú pokožku rozžiarenú a krásne hydratovanú.
Zloženie Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Sucrose, Sodium Lauryl Sulfate, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33)

A o bielej guľôčke si môžete prečítať:

Bomb Cosmetics - Maslová gulička do kúpeľa Už žiadny stres
Kakaové a bambucké maslo s kúskami koriandrových listov a esenciálnym olejom z vetiveru pre upokojujúci kúpeľ. Olej zo sladkých mandlí vyživí a zjemní pokožku, vôňa pomarančových kvetov a pikantného kardamónu pohladí všetky zmysly. 30g
Zloženie Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Lauryl Sulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Parfum (Fragrance), Rosa Centifolia (Rose) Flower, Coriandrum Sativum (Coriander) Leaf, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Vetiveria Zizanoides (Vetiver) Root Oil, Citral, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellol, Limonene, Linalool


Bomb Cosmetics mi učarovalo už dávnejšie. Zaujala ma aj pleťová kozmetika (maska či emulzia na čistenie) s jej peknými názvami, no maslové guľôčky a koláčiky do kúpeľa sú malým majstrovským dielom. Vyzerajú reálne, sú pekne premyslené aj do malých detailov, v ponuke sú zaujímavé vône a lahodia oku i nosu. Tieto produkty ponúka viacero značiek, ale od Bomb Cosmetics mi prídu ako jedny z tých najkrajších. Ako som spomenula, v ponuke je mnoho zaujímavých vôní, ovocných či kvetinových, ktoré ulahodia aj náročnejším užívateľom. Ja som sa rozhodla vyskúšať dva koláčiky a dve guľôčky, aby som zistila, či je medzi nimi nejaký väčší rozdiel alebo sa jedná prevažne o rozdiely v kráse. Koláčiky do kúpeľa sú precízne vytvorené a pripomínajú koláče z cukrárne. Ak máte menšie detičky, určite by som ich  odkladala na miesto, kde sa k nim nedostanú, aby sa nestalo, že ich to bude lákať ochutnať. Ako, nie že by to nelákalo aj mňa, nebolo by to prvý raz :) Koláčiky sú o niečo väčšie ako guľôčky, majú 50 gramov. Vyznačujú sa krásnou, jemnou, nevtieravou vôňou. Fialový muffin vonia krásne. Je to lahodná kvetinová vôňa, kde mi prevládal jazmín. Má akýsi magický upokojujúci účinok, lebo som sedela vo vani, pozerala som sa, ako sa pomaly zmenšuje a voňala som. V tej chvíli ozaj nebolo nič iné dôležité. Ružový kvietok mi vonia o niečo exotickejšie, najmä vďaka ylang ylang, ktorý  ozaj cítiť. Pôsobí krehko, nežne a dievčensky, pokojne by som si ho nechala na stole ako dekoráciu. Tieto kúpeľové maškrty majú veľkú výhodu – šumia len pomaly. Vytvárajú okolo seba jemnú bielu penu, pomaly šumia a uvoľňujú do vody a vzduchu jemnú vôňu. Voda ostáva taká, ako to nazvať... mäkká? Ten rozdiel je fakt cítiť a voda je aj jemne zafarbená. Pokožka ostáva veľmi jemná na dotyk a aj suchá či zhrubnutá pokožka sú mäkšie, hladšie.  Je pravda, že kúpeľ s nimi trvá o niečo dlhšie, ale je to príjemne strávený čas, keď prídem na iné myšlienky.
Guľôčky majú oproti koláčikom jednu malú zmenu – točia sa :) Keď šumia, otáčajú sa, ponoria sa, vynoria sa, zasa sa točia a pripravia tak milé divadlo. Postupne, ako šumia, sa z nich uvoľňujú sušené kvety (to aj z muffinov) a plávajú na povrchu. Pripomenuli mi dovolenku pri mori, keď na hladine plávali kvety a tráva, ktorú priniesla búrka alebo nafúkal vietor. Tiež šumia pomaličky, môžete si tak vychutnávať opojný kvetinový pocit. Na bielej guľke boli sušené ruže, ktoré som si vysušila a nechala ako dekoráciu :) Na ružovej guľke je zasa umelý kvet, peknučký, ktorý som si tiež odložila. Biela vonia sladko a korenisto zároveň, je to skôr orientálna vôňa. Z týchto štyroch kúskov je pre mňa absolútne najvoňavejším a najúžasnejším kúskom ružová Maslová gulička do kúpeľa Dievča Harajuki. Hneď, ako som ju prvý raz ovoňala, som sa nevedela dočkať okamihu, kedy ju vyskúšam. Je to niečo medzi kvetmi a ananásom,  úplne opantala moje čuchové zmysly a prijala by som aj voňavku s takouto vôňou. Pokožka ostáva nielen voňavá, ale aj jemná a hydratovaná. Neužívate si tak len výhody relaxačného kúpeľa, ale pomáhate aj svojej pokožke, aby bola krajšia. Som veľmi rada, že moje vysnívané produkty sa mi konečne dostali do rúk. Predčili moje očakávania a zaradili sa na prvé miesto medzi šumivkami :)

Plusy:
  • Široký výber vôní a tvarov
  • Krásne tvarované, premyslené, vyzerajú ako skutočné koláčiky
  • Nádherne voňajú
  • Prevoňajú vodu a vzduch
  • Šumia pomaly – dlhšie si vychutnáte kúpeľ, sú ozdobené sušeným či umelým kvietkom, vytvárajú jemnú penu, ľahko farbia vodu
  • Pokožka ostáva jemná, hydratovaná
Mínusy:
  • Nenašla som


Malé umelecké diela kúpite za 2,50 eur v ehope Copček.


Aký je váš vzťah k podobným drobnostiam do kúpeľa? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe