1/5 - prvý krok k čistej pleti

18:55

Keď sa povie Herbalife, ako prvé mi napadne nápoj na chudnutie. Prípadne prípravky určené na stratu hmotnosti. Nikdy som si ju nespájala so Slovenskom, skorej s Amerikou, lebo tam to ľudia užívali vo väčšom množstve ako u nás. Teda, aspoň podľa fotiek na internete to tak vyzeralo. Až donedávna som žila v tom, že Herbalife = chudnutie. No nie je to celkom tak, pretože v ponuke tejto značky je aj kozmetika. Pre mňa to bola novinka, ale ako som zistila, mnohí v mojom okolí to vedeli, takže Ameriku som neobjavila :) Nevadí, nabudúce. Rozhodla som sa vyskúšať radu Skin, ktorá je určená na čistenie, tonizáciu a hydratáciu mojej zmiešanej pleti. V piatich krokoch som skúšala vplyv kozmetiky a dnes si ten prvý krok predstavíme.









O upokojujúcom čistiacom prostriedku s aloe si môžete prečítať:

       "Osviežujúci jemný prostriedok na čistenie pleti s prídavkom Aloe Vera na jemné vyčistenie pleti, ktorý ju zanechá krásne mäkkou.
•Aloe Vera čistiaci prostriedok so sviežou a jemnou vôňou. Ideálny pre normálnu až suchú pleť.
•Hodvábna, mäkká pena jemne odstraňuje prebytočnú mastnotu, špinu a ľahký make-up z pleti bez podráždenia.
•Aloe Vera zmäkčuje a hydratuje pleť.
•Žiadne pridané parabény. Bez sulfátov. Dermatologicky testované.

Jedinečná receptúra obsahujúca:
Vitamín B3, antioxidačné vitamíny C a E a Aloe vera, čistiace zložky získané z kokosového orecha.

Tuba s obsahom 150ml"

Do používania kozmetiky som sa vrhla s veľkou chuťou, lebo z viacerých strán som počula o tom, že táto kozmetika je veľmi dobrá. Samozrejme, tipy a nápady si vypočujem, ale názor si rada utvorím sama :) Tento výrobok budeme zjednodušene volať gélom, lebo nech sa volá ako sa volá, je to jednoducho gél. Na výrobkoch tejto rady sa mi páči, že sú očíslované a poradie, ako ich používať, je tak hneď viditeľné. Gél je v peknej bielej tube so strieborným písmom. Je to jednoduchý, ale pekný a nežný vzhľad a opäť tak platí, že menej je viac. Vrchnáčik na ňom pevne drží, takže zakotúľaný vrchnáčik mi, výnimočne, nehrozí. Kedysi som pleťové gély používala denne na čistenie pleti, dnes na to preferujem mydlá a krémy. Na odlíčenie, dôkladné odstránenie make upu gély používam stále. Občas ich striedam s mliečkom, ale to závisí od nálady. Gél vonia celkom pekne. Ľahko, nevtieravo a neumelo. Dokonca by som povedala, že vonia tak, aby ho pokojne na čistenie pleti mohol použiť aj muž a neprekážalo mu, ako to vonia. Konzistencia je gélová a nie hustá. Ideálne sa napeňuje čistiacou kefkou, ale úplne postačia ruky. Pení veľmi dobre a postačuje ho na jedno použitie len veľmi málo. Pokožku nedráždi a nevysušuje, neostáva napnutá. Treba sa ale vyhnúť očiam,  tam môže štípať. Môžete sa s ním odlíčiť alebo ho použiť na klasické čistenie pleti. Odstraňuje make up, nečistoty, ktoré sa počas dňa usadili na pleti, maz i očné tiene (lebo som si ich zabudla odlíčiť, no). Šetrne pleť čistí, zjemní a nevysušuje. Je to jeden z takých tých univerzálnych výrobkov, ktoré urobia dosť práce a možno ich použiť kedykoľvek, ráno, večer, počas dňa. Nie je veľmi veľký, preto ho možno vziať so sebou aj do kufra. Jedinou výčitkou môže byť zloženie, inak sme sa skamarátili.

Plusy:
  • Pekný, jednoduchý obal
  • Sladká vôňa
  • Dobrá konzistencia
  • Dobre pení, odličuje, jemne čistí, osviežuje a ľahko hydratuje
  • Nedráždi, nespôsobuje pnutie

Mínusy:
  • Zopár látok v zložení


Už čoskoro si povieme o kroku číslo 2 a hneď môžem povedať, že ten produkt je lepší ako tento :)
Všetko o produktoch nájdete na stránke Herbalife, kde nájdete aj cenník produktov. Cena gélu je 21 eur. 

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Vsimla som si, ze casto vycitas kozmetike zlozenie, no i tak si znovu nejaky podobny kusok zaobstaras. Pripadne vyzdvihujes prirodne produkty. Pozeras sa na zlozenie pred vyberom noveho vyrobku alebo az pri pisani recenzie? Ake je Tvoje kozmeticke smerovanie? Prirodna ci konvencna kozmetika? Alebo v tom nerobis rozdiel?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mojou chybou je, že ešte stále chcem poskúšať rôzne značky, ktoré ma vždy zaujímali alebo zaujmú aj teraz :-) ak je na stránke uvedené zloženie, prečítam si ho. A rozhodnem sa aj podľa neho. Preferujem skorej prírodnú kozmetiku, ale ako som už spomenula, vyberám si aj takúto. Vyčítam im zloženie, lebo si myslím, že by sa naň malo prihliadať viac aj v prípade takejto kozmetiky, lebo ju používajú už mladučké dievčatká. Skvelým príkladom je Balea, ktorá nie je prírodná, ale zloženie máva dosť dobré a mnohým nie moc pekným látkam sa vyhýba.

      Odstrániť
  2. Od Herbalife som používala pre rokmi kozmetiku na mastnú pleť a nevedela som si ju vynachváliť. No prestali vyrábať môj obľúbený krém :(

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To zamrzí, keď sa stratí produkt, ktorý sme milovali. Ja som ju ešte len začala poznávať, ale celkom vydarené veci má :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe