Keď sú lacné štetce dobré štetce

17:17

K nákupu týchto štetcov ma nalákala cena. 8 štetcov za 9,90 eur. Keď som ich zbadala, dala som sa do googlenia. Značku Jessup som dovtedy nepoznala. Vlastne, netušila som,že taká je. Našla som zopár recenzií a dočítala som sa viacmenej samé chvály. I keď doteraz som sady nekupovala, povedala som si, že skúsim. Nakoniec skončili 4 u mňa a 4 u mojej kamarátky. Časom ale skúsim ďalšie. Prečo? Lebo ma nečakane zaujali. 















Vedela by som si ich doma predstaviť aj všetky, lebo konečne používam aj lícenky alebo rozjasňovače, púder je samozrejmý. Rozdelila som sa s nimi s kamarátkou, ktorá bola tiež zvedavá, aké sú. Dnes patríme k fanynkám tejto značky :) V mojej sa nachádza 8 štetcov:

1. Šikmo zrezaný podlhovastý  kabuki štetec.
S týmto štetecom môžeš naniesť make-up alebo iné krémové produkty. 
2. Guľatý kabuki štetec.
Vhodný na nanášanie krémových bronzerov a líceniek. 
3. Šikmo zrezaný kabuki štetec.
Štetec vhodný na contouring.
4. Rovno zrezaný kabuki štetec.
So štetcom môžeš nanášať všetky tekuté a krémové produkty.
5. Menší šikmo zrezaný podlhovastý  kabuki štetec.
Vhodný na nanášanie krémových produktov okolo očí a nosa.
6. Menší guľatý kabuki štetec.
Rýchlo a jednoducho s ním nanesieš primer na viečka.
7. Menší rovno zrezaný kabuki štetec.
Vhodný na zakrytie menších nedokonalostí na pleti. 
8. Menší šikmo zrezaný kabuki štetec.

Týchto 8 štetcov je postačujúcich na líčenie celej tváre. Na make up, púder, lícenku, korektor či podkladovú bázu pod tiene. Na pohľad vyzerajú štetce pekne, elegantne, slovami mojej kamarátky že luxusne :) Samozrejme, priklonila som sa k jej názoru, naozaj sa mi zapáčili rovnako ako jej. Veľkou výhodou štetcov je aj ich jemnučký vlas. Veľmi príjemný na dotyk. Vôbec nie je drsný, presne naopak. Štetce sú husté a bohaté, dobre sa s nimi nanášajú tekuté i sypké produkty. Pravidelne ich kúpem, najčastejšie šampónom a po každom umytí sú ako nové. Nepĺznu, vlasy sa nelámu, nestrácajú nič na svojej jemnosti. Sú tu štyri väčšie a 4 menšie štetce. S väčšími štetcami sa dobre nanáša make up, púder i rozjasňovače. Produkty sa s nimi pekne zapracujú do pleti, líčenie je prirodzené, pekne vyzerá a aj vďaka tomu vydrží o niečo dlhšie. Menšie štetce sa dajú využiť rôzne. Jeden som si nechala na nanášanie korektoru. Nepotrebujem ho často, ale sú chvíle, kedy sa moja pleť vracia do puberty. Ďalší som si nechala na očné tiene alebo podkladovú bázu. Rovnako dobre sa s nimi narába aj okolo nosa alebo očí, kde sa s väčším štetcom líči ťažšie. Štetce mám viac ako pol roka a musím povedať, že za tú dobu mi z nich nevypadol jediný vlas a sú jemné aj po niekoľkých umývaniach. Značka sa mi zapáčila natoľko, že som rozhodnutá kúpiť si sadu Bamboo 20 alebo 25 kusov. Moja sada bežne stojí 32,99 eur a nájdete ju na www.pinkpanda.sk.

Poznáte túto značku a jej štetce? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ja ich mám doma už asi 3tí rok a sú super. Hlavne na pleť. Už by som ich mala vymeniť, lebo vidieť na nich ,že ich často používam, ale pomer cena/kvalita je neskutočná :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne súhlasím, za tú cenu sú fantastické :) Preto chcem ďalšie :)

      Odstrániť
  2. Mám také a jsem s nimi spokojená, i když je fakt, že ten na make-up už začal docela hodně pelychat, tak jsem ho vyměnila za nový. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne za pol roka ešte nestihol vypadávať ani jeden, ale myslím,že pri frekvencii používania to časom príde :)

      Odstrániť
  3. Vypadají dobře, co se materiálu týká. Já bych prostě nedala třeba 100 euro za sadu štětců(a jsou lidi, co dají víc) jen proto, abych měla hogofogo značku a jméno. Já si teď objednala štětce od BH Cosmetics za 14 dolarů a jsem na výsost spokojena, takže taky mohu jen doporučit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, niektoré štetce sú legendou a tak stoja veľké peniažky. Ale pre mňa to je zbytočné :) BH Cosmetics ma veľmi láka, možno mrknem aj na štetce :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe