Tipy na nákupy - darček pre mužov, ktorý nesklame

17:53

Dnes mám pre vás tip na úžasný darček pre vášho ocina alebo partnera! A k nákupu ma doviedol práve môj tatino, ktorý dlhodobo odmietal výdobytky moderného sveta. Vlasy mu doma strihá mamina elektrickým strojčekom, ktorý si už toho pamätá naozaj veľa. Už bol postarší, menej výkonný, musel byť v elektrike, aby fungoval. Občas bolo strihanie trápenie, ale kým to funguje, je to škoda vyhodiť. To by vám môj dobrý otec povedal. Už som sa na to nemohla pozerať a sadla som si k počítaču, aby som mu objednala niečo lepšie. Prešla som si viacero produktov, porovnala skúsenosti a hodnotenia. Nakoniec som našla víťaza.

Braun Multi Groomer MGK3060



 Multi Groomer MGK3060

Multifunkčný zastrihávač pre celé telo

Multifunkčný zastrihávač

Braun

Multifunkčný zastrihávač pre celé telo Braun Multi Groomer MGK3060

zastrihávač pre celé telo

zastrihávač

Braun Multi Groomer MGK3060 zastrihávač pre celé telo mi padol do oka medzi prvými. V najužšom výbere boli tri produkty, ale tento sa mi nakoniec zdal veľmi praktický. Páči sa mi, že vzadu na krabičke je pekne ku každému nadstavcu priradená fotka a presne tak vidno, na čo slúži. Celé balenie obsahuje:
  • telo strojčeka
  • hrebeň na fúzy 3 až 11 mm
  • hrebeň na fúzy 13 až 21 mm
  • hrebeň s pevnou dĺžkou 1 mm a 2 mm
  • presný zastrihovač
  • zastrihovač chĺpkov v nose a ušiach
  • čistiaca kefka
  • adaptér
  • Gilette holiaci strojček

Výhodou je, že slúži na  úpravu fúzov, je zastrihávačom vlasov a chlpov v ušiach a nose, prípadne na celom tele. Táto multifunkčná sada starostlivosti o telo šetrí miesto aj čas, nie je potrebné kupovať viacero ďalších výrobkov. Jeden setík sa postará o muža v podstate od hlavy po päty. Strojček sa môže pochváliť ostrými britvamiktoré sa neotupujú. Konečne som mu tiež priniesla niečo, čo nemusí hneď zapájať do elektriky, aby sa to dalo použiť. Na jediné nabitie zvládne mašinka pracovať do 60 minút a po zapojení do nabíjačky praktická LED kontrolka informuje o stave napájania. Je to šikovné  a rýchle, stačí mu iba nájsť voľné zrkadlo a nemusí riešiť, či zásuvka je alebo nie je voľná.

Čistiť sa môže pod tečúcou vodou a len sa odloží. Gilette holiaci strojček, ktorý je súčasťou balenia, vďaka dostatočnému množstvu čepielok pokožku oholí do hladka a je menšie riziko zarastania chĺpkov.  Pri výbere som mala zopár kritérií. Keďže ako žena sa niektorým veciam a technickým parametrom rozumiem trochu menej (potom sa veľa pýtam), chcela som nájsť produkt, s ktorým boli ľudia spokojní, chcela som sa vtesnať do 50 eur a nájsť niečo multifunkčné, aby miesto troch mašiniek bola doma jedna. Myslím, že výber bol znamenitý a všetci sú spokojní. Nakupovala som na Notino, lebo som okrem strojčeka brala domov aj nejakú kozmetiku a sviečky.

Prvé použitie bolo veselé a trochu rozpačité, lebo nám trvalo, kým sme pochopili, ako sa používa a ktoré časti na čo slúžia. Nakoniec som bola šťastná. Ocino bol ostrihaný, pozastrihoval si fúzy i chĺpky v nose. Švihák bol z neho :) Každý rok mu kupujem buď nejakých pomocníkov do domácnosti alebo garáže, ale toto predčilo moje očakávania.

Aký darček ste kúpili mužom svojho života pod stromček? :) Rada sa nechám inšpirovať.

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já jsem pod stromeček koupila příteli hodinky, které chtěl a pak chtěl taky rukavice, když odhrabává auto ze sněhu.. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je super, keď povedia, čo by ich potešilo, lebo inak je niekedy veľmi ťažké vyberať chlapovi darček :)

      Odstrániť
  2. Já kupovala laserový měřič, ten skvěle využije ke své práci, kosmetiku, kterou si sám nekoupí :-D klasika chlap a model jeho auta, co si chce letos kupovat, tak než si ho koupí, tak ho má zatím v mini verzi :-D

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si vybrala skvelé veci, aj ja najradšej kúpim to, čo by si inak sám nekúpil :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe