Bazové mlieko do kúpeľa

18:43

Mara Naturals je značka prírodnej kozmetiky, ktorá pochádza z Lotyšska a úplne si ma získala. Tak ako estónsky Joik. Jemnosť je sprevádzaná úžasnými účinkami a bonusom je prekrásna vôňa, ktorá pohladí dušu. Vybrať si môžete čučoriedku, bazu, rebarboru, jalovec, alebo brusnicu a zakaždým vás čaká doslova ohňostroj čarovných vôní. Doma som si vyčlenila jeden rožtek v kúpeľni, kde ukladám jej fantastické kúsky. Baza mi učarovala  a dnes vám ukážem ďalší z kúskov, ktoré sa oplatí skúsiť.


Mara Naturals

Mlieko do kúpeľa

Mara Naturals mlieko do kúpeľa

Mlieko do kúpeľa baza

O mlieku do kúpeľa Mara Naturals si môžete prečítať:

       "Mléko do koupele Vám přinese dokonalý relax při uvolňující vůni bezinky. Složení plné vitamínů, minerálů a proteinů zjemňuje a vyživuje pokožku, zároveň ji šetrně čistí a dodává ochranu před nadměrným vysoušením. Za pomocí mléčné koupele pečujete o tělo i mysl.
Lotyšská značka MARA Naturals nabízí kosmetické produkty pro péči o tělo, které vyrábí za pomocí nejkvalitnějších přírodních ingrediencí. Produkty vynikají svou povznášející vůní, ale také šetrným složením.
99 % složek mléka do koupele z řady Bezinka je přírodního původu. Neobsahuje SLS, SLES PEG, parabeny, alergeny, alkohol, ani umělá barviva.
Zloženie: Lac Powder*, Zea Mays Starch*, Parfum
* 99 % složek je přírodního původu"

Kedy ste si naposledy dopriali relaxačný kúpeľ? Taký, pri ktorom vypínate a odstrihnete sa na malý okamih od okolia? Že strata času? Nie, nemyslím si, že je to celkom tak. Z viacerých dôvodov. Prvým je ten, že  je to oddych nielen pre telo, ale aj pre dušu. Uvoľnia sa svaly, upokoja sa uponáhľané myšlienky, možno sa trochu upracú a opustí nás stres i zhon všedných dní. Presne pre toto sa teším na kúpeľ, ktorý si raz, dva razy za týždeň doprajem. Druhým dôvodom je, že ak si kúpeľ ochutíte vhodnou kozmetikou, môžete pokožke pomôcť, aby vyzerala krajšie, zdravšie. Jednou z možností je vyskúšať mlieko do kúpeľa. Veď aj Kleopatra mala svoje mliečne kúpele a hovorilo sa, že za svoju krásu do veľkej miery vďačí práve im.

Moje mlieko do kúpeľa je bazové a Mara Naturals predviedla, ako sa to robí. V peknom papierovom vrecúšku s čiernou etiketou a strieborným písmom je 150 gramov bieleho prášku, ktorý mi pripomína kokosovú múku. Po otvorení balíčka som ucítila krásnu bazovú vôňu, ľahučkú a nevtieravú, úplne ideálnu na horúci kúpeľ. Odporúča sa použiť 100 gramov na jeden kúpeľ. Obsah vrecúška som si rozdelila na tri kúpele. Napustím si do vane vodu a prisypem mlieko. Pri prvom použití som ho tak nadšene sypala kúsok od seba a ako bol vo vzduchu, vdýchla som ho. Vypúlila som oči, uvidela všetky hviezdy aj hviezdičky a rozkašľala som sa. Asi toľko k mojej prvej skúsenosti s týmto mliekom.

Potom, ako sa roztopí, sa voda sfarbí a pripomína mlieko . Vonia veľmi jemne, ale  voňavý obláčik sa okolo mňa vznášal dlho. Kúpeľ by nemal presiahnuť 20 minút, čo sa mi väčšinou podarí stihnúť. Keď vyjdem z vane, pokožku zľahka osuším, netriem ju príliš silno. Kúpeľ jej prospeje. Po každom použití je jemnučká a hydratovaná. Ak chcem, telové mlieko použiť môžem, ale nemusím, lebo viem, že do ďalšieho dňa pokožka vysušená nebude. Mlieko vytvára akúsi ochrannú bariéru, ktorá vysušovaniu zabraňuje. Tieto mlieka alebo šumivé pralinky do kúpeľa s obsahom kakaového masla som si obľúbila. Pokožku naozaj hydratujú a dodávajú jej vitamíny a minerály potrebné pre zdravie a krásu. Zvykla som si na ich používanie a okrem toho, že je to zdraviu prospešné, je to aj štýlové a duši lahodiace.

Plusy:
  • rozumné balenie v papierovom vrecúšku
  • výborný prvý dojem
  • krásne vonia
  • prášok sa rýchlo rozpúšťa a voda sa podobá na mlieko
  • voda vonia
  • pokožke dodáva vitamíny a minerály, je jemná, hydratovaná a chránená pred vysušovaním

Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Krásná každý den za 8,75 eur.

Páčia sa vám mlieka do kúpeľa? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. O tom jsem zatím nikdy neslyšela..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zní to velmi zajímavě a připojuji se k Monči, že o tom slyším prvně :) akorát vím, že i obyčejné mléko nebo rostlinné je jako přídatná látka do koupele skvělá pro pokožku!

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe