Neobyčajný peeling

19:10

Minulý rok som si svoju zbierku peelingov rozšírila o zaujímavý kúsok od Yamuny. O pleťovej maske ste si už mohli prečítať v tomto článku. Latku nastavila naozaj vysoko a peeling za ňou rozhodne nezaostáva. Vo svojom kozmetickom svete delím peelingy na dve skupiny. Jedna je sivým priemerom, ktorý by som si už nekúpila. Druhá skupina sú miláčikovia, ktorých si pokojne môžem kupovať dookola a neomrzia, pretože sú účinní. Yamunu som pred tým nepoznala a o to radšej som sa vrhla na skúšanie a spoznávanie nepoznaného. A jej peeling som zaradila do tej druhej skupiny.

YAMUNA PLEŤOVÝ PEELING S AVOKÁDOVÝM OLEJOM


PLEŤOVÝ PEELING S AVOKÁDOVÝM OLEJOM

YAMUNA PLEŤOVÝ PEELING S AVOKÁDOVÝM OLEJOM zloženie

YAMUNA PLEŤOVÝ PEELING S AVOKÁDOVÝM OLEJOM zloženie

 PLEŤOVÝ PEELING S AVOKÁDOVÝM OLEJOM

Ak sa na môj blog vraciate, viete, ako zbožňujem pleťové peelingy. Od základnej školy nesmú chýbať v mojej poličke a používam ich tak dva tri razy týždenne. Bez nich si svoje rituály neviem predstaviť a vďaka nim je moja pleť úplne iná. Krajšia, žiarivejšia a dokonalejšia. Pleťový peeling od Yamuny má 150 gramov a balený je pomerne netradične - v plastovom obale s pumpičkou. Najprv sa mi to zdalo čudné, ale nakoniec som si to zamilovala, lebo dávkovanie je tak naozaj jednoduché a rýchle. Dokonca by som povedala, že je to lepšie ako v tégliku. Ale vzhľadom na hustotu niektorých produktov by asi takéto balenie možné nebolo.

Peeling obsahuje samé maškrty:
  • peelingovou čiastočkou je melivo z jadierok mandlí. Je veľmi jemné, ale citeľné a účinné. Práve kvôli tomuto je skvelým pomocníkom a použitie je príjemné, ale bezbolestné. Konzistencia je dosť hustá, nerozteká sa, ale bezproblémov ho pumpičkou dostanete von. Za to môžu aj tie jemnučké čiastočky
  • makadamiový olej je jeden z mojich obľúbených. Pokožke dokáže vrátiť pružnosť a pevnosť. Vyživuje, hydratuje a vyhladzuje. Keďže sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty, vhodný je pre rôzne typy pleti. Obľúbený je aj na vlasy a ako telový olej. 
  • avokádový olej je vhodný na suchú, ochabnutú, zvädnutú pleť. Prinavracia jej elasticitu, vyhladzuje vrásky a hodí sa aj na jemné očné okolie. Je antialergický a preto ho možno používať na všetky typy pleti. Vhodý je aj pri liečbe psoriázy, lupienky a rôznych ekzémov. Pomôcť môže aj pri podráždenej pleti a akné.
  • aloe vera pochádza z Južnej Afriky, no dnes ho dopestujete aj doma. U nás by ste ich našli v niekoľkých črepníkoch. Je prvou pomocou pri popálení, poškriabaní alebo poštípaní od hmyzu. Má antiseptické a protizápalové vlastnosti. Hojí, hydratuje a pomáha pokožke vyzerať zdravo
Vyhovuje mi nielen jeho konzistencia, ale aj vôňa. Do tej som sa zbláznila na prvé ovoňanie. Je sladká a svieža zároveň. Nevonia výrazne a počas umývania ju cítiť len tak zľahka. Naneste malé množstvo peelingu na tvár a jemným krúživým pohybom čistite pleť. Očnému okoliu sa odporúča vyhnúť, lebo je jemnejšie a citlivejšie, ľahšie sa môže podráždiť. Vynikajúco odstraňuje odumreté kožné bunky, pleť je potom jemná, hladká a žiarivá. Pomáha odstraňovať čierne bodky (nie všetky, ale líca a bradu mám celkom čistú, ostáva mi len nos). Nielenže čistí, ale aj hydratuje a vyhladzuje. Som z neho nadšená, pretože moja tvár je po ňom ako vymenená. Akoby šibnutím čarovného prútika sa jej prinavracia žiarivá krása a zdravý ružový nádych. A čo je najdôležitejšie, keď je pleť čistá, nevznikajú mi nové nedokonalosti a aj nos je krajší. 

Plusy:
  • zaujímavé balenie s pumpičkou na dávkovanie
  • krásna svieža vôňa
  • dobrá konzistencia
  • jemné, ale citeľné peelingové čistočky
  • odstraňuje odumreté bunky, vynikajúco čistí, zjemňuje, vyhladzuje a hydratuje
  • nevznikajú nové nedokonalosti
  • pleť žiari
  • cena
Mínusy:
  • nenašla som
Za 8,50 eur ho nájdete v eshope Yamuna.

Skúsili ste už niečo od Yamuny? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Velmi kvitujem peelingy když mají pumpičky, a není nutné je nabírat prsty, to nemám moc ráda. A dle tvého popisu musím, říct že se mi peeling velmi líbí. Mám ráda ty které mají právě jemné částečky a moc pleť nedrtí, ale i tak udělají svoji práci.

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S mojou pleťou znesiem aj hrubozrnné peelingy, niekedy ich ozaj treba :) Ale tiež obľubujem takéto, ktoré sú jemné a predsa veľmi účinné.

      Odstrániť
  2. Kde je avokádo, to mě zajímá, hihi :)) Vypadá dobře! Značku Yamuna neznám, takže i ta je pro mě novinkou, stejně jako peeling. Peelingy moc na pleť nepoužívám, raději mám masky, ale peeling ráda používám na zbytek těla.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám peelingy asi na každú časť tela, čo sa dá kúpiť - pleť, vlasy, ruky, nohy, telo :) A je ich veľa :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe