Superkoncentrované nočné sérum s hrejivým účinkom

17:46

V starostlivosti o telo a špeciálne v boji s celulitídou obľubujem dva druhy prípravkov - v lete tie, čo chladia a v zime tie, čo zahrievajú. Čo sa účinkov týka, obyčajne sa o ňu starajú výborne a vďaka životospráve bez cukru a kozmetike badám vytúžené zmeny k lepšiemu. Spomínam si na tie nekonečné svalovice, keď som sa zaťala a začala som cvičiť. Na hodiny driny, potu a občas aj sĺz. No uvedomila som si, že to stojí za to. Nie preto, lebo chcem vyzerať ako modelka (nikdy nebudem, lebo tá pizza vonia veľmi dobre!), ale preto, lebo to najpodstatnejšie je, že som spokojná sama so sebou. A to je pocit na nezaplatenie. Jedným z posledných kúskov, ktoré som si kúpila, je hrejivý gél, ktorý páli ozaj. Ale vôbec to nevadí!

Eveline Cosmetics Slim Extreme superkoncentrované nočné sérum s hrejivým účinkom


Eveline Cosmetics Slim Extreme

superkoncentrované nočné sérum s hrejivým účinkom

Eveline Cosmetics Slim Extreme je superkoncentrované nočné sérum s hrejivým účinkom. Navrhnuté je tak, aby počas dvoch týždňov intenzívne spevňovalo pokožku pri diéte alebo zvýšenom fyzickom výkone. Je tiež doplnok pri dennom ošetrenie pokožky s celulitídou. K účinným zložkám patrí guarana, extrakt z mäty a pagaštanu, Isocell Slim (komplex aktívneho kofeínu) a Phytosonic, ktorý pomáha rozbiť tukové bunky. 

Eveline je poľská kozmetika, ktorú som spoznala už dávnejšie. Obľúbila som si jej spevňujúcu starostlivosť o nechty, ktorá mi v čase krízy zachránila manikúru. Nechty sa úplne prestali lámať a rástli rýchlejšie a pevnejšie. Doma mám už asi piate balenie a kúpim si ďalšie, lebo doposiaľ som nič lepšie nenašla.  Sérum som si brala zo zvedavosti a chcela som ho porovnať s inými lacnejšími kúskami proti celulitíde. 

V peknej farebnej tube je 250 ml séra s pomerne výraznou, ale peknou vôňou. Takou ostrou a už z nej sálalo teplo. Konzistencia je hustejšia a trochu hutnejšia, ale rozotrie sa ľahko. Už po dvoch použitiach došla na to, že sa musí naniesť len v tenulinkej vrstve - už vtedy citeľne hreje! Najprv to začalo nenápadne, pokožka svrbela a cítila som akoby pichanie špendlíkom. Pochopila som, že s ním musím šetrím, lebo čím viac séra, tým viac tepla. Každý ďalší pokus som séra uberala, vďaka čomu som sa vyhla nepríjemným pocitom.

Pri správnom množstve je to príjemný pocit tepla, ktorý sa rozleje pokožkou a vítam ho už počas chladnejších aj terajších večerov. Veľmi dobre spevňuje pokožku. Vypína ju, ostáva jemná, hladká a pomáha urýchľovať metabolizmus. Rozhodne to neznamená, že sa budete natierať a schudnete. Ale nožičky sa lepšie vyformujú a po cvičení si naplno vychutnáte jeho účinky. Som veľmi spokojná a  hoci začiatky boli štipľavé, všetko dobre dopadlo :)

Plusy:
  • šikovná tuba
  •  pekne vonia
  •  hustejšie, ale dobre sa nanáša
  • pri malom množstve cítiť príjemný hrejivý účinok
  • pomáha naštartovať metabolizmus, zjemňuje, spevňuje a vypína pokožku, pomáha aj s celulitídou
Mínusy:
  • môže dosť štípať, ak sa ho nanesie zbytočne veľa

Nájdete v eshope Notino.


Máte skúsenosti s Eveline kozmetikou? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Už ho chválila moja kamoška.. asi ho vyskúšam aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Eveline som mala už dosť telovej kozmetiky a musím povedať, že boli vydarené :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe