Poklad od Artdeco,ktorý za to stojí

18:54

Pred pár rokmi som sa vydala na pátraciu misiu - chcela som nájsť skvelý podklad pod očné tiene. Dlho som žiadnu podkladovú bázu nepoužívala a neraz som mala večer miesto tieňov len akýsi farebný zliaty fľak. Najmä na vysokej, kedy som na nohách trávila 12 a viac hodín, potreba nájsť niečo vynikajúce rástla. Za tie roky som ich kúpila niekoľko a všetky boli mojimi pomocníkmi, vďaka nim ostal tieň tam, kde mal a nezlieval sa. Dnes vám ukážem môjho favorita, ktorý ma nadchol hneď, ako som ho prvý raz použila :) A považujem ho za jednu z najvydarenejších podkladových báz vôbec.

ARTDECO EYESHADOW BASE

ARTDECO EYESHADOW BASE zloženie


Krémová báza pod očné tiene

 báza pod očné tiene pre ženy

Krémová báza pod očné tiene od mojej obľúbenej značky Artdeco je v malej čierne nádobke, pôsobí to na mňa tak pekne, elegantne. Je pomerne maličká, ľahko ju ukryjete v dlani aj malej kozmetickej taštičke a môže tak cestovať všade so mnou. Vonia tak zvláštne, pripomína mi citrusy, ale v prípade tohto výrobku je vôňa ozaj nepodstatná. Čo je naozaj dôležité, je krémová konzistencia, ktorá sa veľmi dobre nanáša na viečko aj prstami. Keď jej pomaličky ubúda, môžete siahnuť po štetci, dovtedy postačia aj prsty. Je to skôr o tom, čo preferujete. Na štetce som si už tak veľmi zvykla na štetce, ktoré mám asi na všetko a neviem si bez nich líčenie predstaviť.

Báza je neutrálnej farby, po nanesení ju takmer nevidno, ale zjednotí farbu viečka a všimnete si len drobné trblietky, ktoré po nej ostanú. Nechám ju na okamih uschnúť a potom nanášam očný tieň. Ten sa vďaka báze nanáša perfektne a ide to rýchlo. Počas dňa ostáva tieň krásny, nerozlieva sa, nerobí šmuhy a ani sa mi neotláča na horné viečko, čo sa mi stávalo bežne. Farby sú vďaka nej sýte, také výraznejšie a celkovo pôsobia krajšie. Aby ste predišli jej znehodnoteniu, vždy ju dobre uzavrite a ak nanášate bázu prstami, ruky si dôkladne umyte.

Zvykla som si na rôzne paletky očných tieňov, s ktorými som prišla na chuť tieňovaniu. Rovnako ale zbožňujem aj mono tiene, lebo na dovolenke mi nezaberajú veľa miesta a vtedy ich ani veľa nepotrebujem. Tak či onak, niektoré z nich sú lacné, za iné som si priplatila trochu viac. Tejto báze na cene tieňov veľmi nezáleží a takmer všetky udrží na viečku celý deň. Nepodarilo sa jej to len s niekoľkými paletkami, ktoré síce krásne vyzerali, ale ani s podkladovou bázou nevydržali viac ako pár hodín. Tam je ale chyby niekde inde, nie v tejto báze.

Ak vás čaká dlhý deň v práci, nejaká špeciálna udalosť ako svadba, oslava alebo len diskotéka a chcete vyzerať výborne celú dobu, táto báza je pre vás rozhodne to pravé orechové. Nemám mastnejšie očné viečka, ale od kamarátok, ktoré ju skúsili tiež, viem, že pomôže aj mastnejším viečkam. 

Plusy:
  • chutné, praktické balenie
  • konzistencia
  • báza sa ľahko rozotiera
  • zvýrazní farby, líčenie vydrží krásne celý deň, tiene sa nezlievajú, neotláčajú, držia na mieste
  • som si istá, že jedno balenie dlho vydrží, pretože stačí máličko a máte krásne líčenie na celý deň
  • ako malý bonus je celkom príjemná vôňa
  • môžete ju používať pod rôzne tiene - tekuté, krémové, práškové
Mínusy: 
  • nenašla som
V eshope Elnino ju bežne nájdete za necelých 7 eur, ale v akciách ju nájdete za skvelé ceny.

Akú podkladovú bázu pod očné tiene máte najradšej? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Táto je fakt výborná. Ja tiež dlho hľadám fajn bázu, ktorá by mi sedela a zatiaľ považujem za top túto a potom Painty Pot od MAC. Ale už mám na poličke nachystanú legendu od Urban Decay, tak uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Urban Decay ani MAC som ešte nič nemala, ale mám v pláne to napraviť :) Každopádne ale tiež považujem túto bázu za poklad, ktorý vôbec nie je drahý :)

      Odstrániť
  2. Táto báza je super, len mi trochu nevyhovuje nanášanie prstom. Aktuálne mám v obľube bázu od Gosh v tyčinke.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám na ňu štetček, takže s prstom so ju nenanášala už niekoľko rokov :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe