Pleťové krémy od Dixi

20:37

Článok o čistení pleti s Dixi  ste si na blogu mohli prečítať pred pár týždňami. Po dôkladnom vyskúšaní dnes pokračujeme s pleťovými krémami, ktoré som podelila medzi moju a partnerovu maminu :) Ako som už spomenula, Dixi sa mi spája najmä s vlasovou kozmetikou. Zrovna minulý týždeň som sa motala po Tescu so zoznamom vecí, ktoré som potrebovala kúpiť. Zablúdila som aj do drogérie a hneď som zbadala šampóny, aké mi kupovala moja dobrá maminka. Srdiečko mi zaplesalo akousi zvláštnou nostalgiou. Spomienky, aké ma zaplavili, mi vyčarovali úsmev na tvári. Opäť som bola copaté dievčatko v škole v prírode, ktoré je samo vo veľkom svete :)

pleťové krémy Dixi

Dixi Visage krém proti vráskam s koenzýmom Q10

Dixi Visage krém proti vráskam s koenzýmom Q10 zloženie

krém proti vráskam s koenzýmom Q10

pleťový krém proti vráskam s koenzýmom Q10

Začala by som pleťovým krémom Dixi Visage proti vráskam s koenzýmom Q10. Moja mamina má rovnaký typ pleti ako ja - zmiešaný so sklonom k tvorbe nedokonalostí. Preto som vedela, že ak sadne jej, skamarátila by som sa s ním aj ja. Zatiaľ sa kozmetike priamo na vrásky viac menej vyhýbam,pred tridsiatkou mám jednu na čele, lebo sa často mračím. Tak skončil u maminy a už je polovica fuč.

Krémik je balený v papierovej krabičke, na ktorej nájdete dobre čitateľné zloženie. Ako som napísala v prvom článku, táto kozmetika spod našich nádherných Tatier nie je prírodná, čomu zodpovedá aj jej zloženie. Obal je sklený, guľatý, jednoduchý a pekný. Síce trochu ťažší, ale to doma na poličke nijako neprekáža :) Vďaka tomu, že je priesvitný, presne vidíte jeho množstvo.

Biely krém má sladkú, príjemnú vôňu, ktorú by som nevedela presnejšie definovať. Pripomína mi vôňu krémov, ktoré kedysi používala moja mamina a ich vôňa ma oviala vždy, keď sa ku mne zohla, aby mi dala pusu. Je biely a krémový, nie príliš hustý a dobre sa rozotiera i vsiakne do pleti bez toho, aby ostala mastná alebo lepkavá. 

Krém obsahuje komplex s Koenzýmom Q10, vitamínom E a mandľovým olejom.  Vitamín E je jeden z najznámejších antioxidantov, ktorý podporuje elasticitu pokožky. Mandľový olej pleť upokojuje, zjemňuje a zvláčňuje, vhodný je na všetky typy pleti. Odporúča sa na prvé prejavy starnutia pokožky aj pre zrelú pleti. Pri našej zmiešanej sa vsiakne ľahko a rýchlo, tvár nie je mastná a pokojne možno naniesť aj make up. 

Ako účinkuje? Pri pravidelnom používaní je pleť jemná a príjemná na dotyk. Hydratuje a vyživuje, takže linky sa vyhladzujú a vrásky zjemňujú. Pleť je pevnejšia a pružnejšia, vďaka čomu vyzerá mladšie, sviežejšie a odpočinuto. Mamina je spokojná a dokonca sa ma pýtala, či nie je aj nejaký nočný alebo očný :) Za 4,59 eur oho kúpite v eshope Herbadrug alebo v partnerských predajniach. 

Dixi Visage pleťový krém mandľový

Dixi Visage pleťový krém mandľový zloženie

pleťový krém mandľový

Druhý krémik je Dixi Visage pleťový krém mandľový, ktorý je určený potrebám suchej pleti. Riškova mamina mandľový krém používa už roky (len od inej značky), preto sa mu potešila. Sama mi povedala, že iné si nekupuje, lebo jej nerobia dobre a tento pleť upokojuje a zbavuje nepríjemných pocitov pnutia.

Balený je v plastovej tube a má až 100 ml. Skôr pripomína krém na ruky, ale netreba sa dať pomýliť vzhľadom :) Vhodný je nielen na suchú,  ale aj citlivú pokožku. Je veľmi veľmi hustý a vonia krásne. Je to taká klasická krémová vôňa, ale netreba sa jej báť - nie je rušivá ani umelá. Krém sa nehodí na iné typy pleti, lebo by ich mohol zanechať mastné s takým tým nepríjemným ťaživým pocitom.

Výborne hydratuje a vyživuje. Okrem toho, že odstraňuje pnutie, uľavuje aj od začervenania, pálenia alebo svrbenia, ktoré môžu potrápiť suchú a citlivú pleť. Odstraňuje aj suché šupinky a znaky dehydratácie. Bojuje aj s vráskami a linkami, výsledkom čoho je jemnejšia, pevnejšia a vyhladená tvár. Je mladšia, so zdravou farbou.

Zachrániť situáciu ale môže aj na dovolenke. Ak si zabudnete krémik na ruky alebo telové mlieko, dokáže ich brilantne zastúpiť a pokožka tak dostane všetko, čo v tej chvíli potrebuje. Dokonca ho môžete použiť aj na chodidlá, ak ich máte po kúpaní v slanej vode a po chôdzi na piesku suché. Jeho cena nie je ani tri eurá.


Máte doma niečo od Dixi? Aj vám sa spája s detskými časmi? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe