Galbanum a baobab? Dobrá kombinácia

18:10

Svoju pleťovú starostlivosť som až donedávna delila len na čistiacu a hydratačnú. Vyčistila som ju, naniesla hydratačný krém a bolo. Peeling, gél, tonikum - všetko bola jemná čistiaca kozmetika, ktorá sa mala postarať o to, aby bola pleť čistá, zdravá a bez akné. Nič viac, nič menej. S pribúdajúcimi rôčikmi sa ale môj pohľad na kozmetiku mení. Zisťujem, že existujú rôzne hydratačné a zvláčňujúce čistiace produkty, ktoré pokožku šetrne čistia a zároveň hydratujú a zjemňujú. Agresívne vysušujúce produkty som vymenila za prírodné, s ľahkým zložením, ktorých sila tkvie v starostlivo vyberaných ingredienciách. Dnes bude reč o pleťovom peelingu s galbánom a baobabom.

pleťový peeling s galbánom a baobabom PHB

pleťový peeling

pleťový peeling s galbánom a baobabom PHB zloženie

pleťový peeling  PHB

 PHB kozmetika


Je to jeden z ďalších jojobových peelingov od PHB. Za posledné mesiace som si na ne veľmi zvykla, lebo som si ich kúpila niekoľko.  Hoci som mala pocit, že sú vlastne rovnaké, sú v nich drobné odchýlky. Zaujímavosťou týchto peelingov je, že sú vyrábané ručne z jojobových perličiek. Neobsahuje škodlivé syntetické granule, ale je veľmi jemný a vhodný aj pre citlivejšiu pokožku. Obsahuje samé mňamky, ktoré prispievajú k mladistvému vzhľadu pokožky.

Organický olej z galbána je skombinovaný s kadidlom tak, aby zanechával pleť mladšiu a regenerovanú. Baobab a argán sú bohaté na živiny a pomáhajú zlepšovať elasticitu pokožky.

V plastovom obale sa nachádza 100 ml pekne voňajúceho peelingu. Vonia výraznejšie, ale príjemne, bylinkovo a je v ňom niečo, čo neviem popísať, ale vďaka tej vôni sa teším na jeho použitie. Je redší, dobre sa s ním umýva. Peelingové čiastočky je cítiť minimálne, ale svoju prácu si odvádzajú veľmi dobre. Pleť zanecháva hladkú bez toho, aby jej spôsobil podráždenie. Odstraňuje odumreté bunky a tvár je mladšia, jemnejšia a žiarivejšia. Peeling vyčistí póry a vďaka tomu sa lepšie vstrebávajú pleťové krémy alebo séra. Účinné látky nepreniknú hlbšie, ak sú póry upchané alebo znečistené, preto je čistenie veľmi dôležitým krokom.

Použitie je veľmi jednoduché. Na navlhčenú pleť nanesiem peeling a krúživými pohybmi rozotieram po celej pleti. Potom nechám pôsobiť, je to chvíľka, minúta, možno dve. A umyjem utierkou. Pleť je po jeho použití ako vymenená, ešte ju dočistím nejakým gélom alebo penou, nastriekam trochu hydrolátu a aplikujem zopár kvapiek oleja alebo krém. Peeling prispieva k tomu, aby bola pleť čistá a zároveň pevnejšia a pružnejšia. Zo všetkých peelingov od PHB, ktoré som si kúpila, sa mi tento pozdáva najviac a najrýchlejšie sa mi aj míňa. Je to veľmi dobrá voľba aj pre dámy s citlivejšou pleťou, pretože bez podráždenia dokáže celkom divy.

Plusy:
  • pekné balenie
  • veľmi príjemná vôňa
  • dobré zloženie
  • ideálne konzistencia
  • nedráždi pleť
  • pleť čistí, vyhladzuje, zjemňuje, je pevnejšia, ľahšie prijíma ďalšie látky

Mínusy:
  • nenašla som
Peeling nájdete na oficiálnej stránke PHB Ethical Beauty za 15,50 libier.

Tento peeling je jedným z viacerých od PHB. Skúsili ste niektorý? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe