Príliv energie, ktorý je naozaj potrebný

18:48

Masážne a telové oleje považujem za nevyhnutnosť. Doma mi nechýba najmä ľubovníkový, ktorý blahodarne pôsobí na boľavé kĺby alebo svaly a prináša úľavu od bolesti. Stačí chvíľu masírovať postihnuté miesta a úľava sa dostaví do pár minút. Nikdy predtým by mi nenapadlo, že olej môže nahradiť lieky od bolesti, ktoré mávam pre istotu po ruke. Začala som sa o ne zaujímať viac a doma som si urobila celkom zaujímavú zbierku. V zimnom boxe od Kvitok bol aj aromaterapeutický masážny olej Príliv energie, ktorý je pre mňa v týchto týždňoch vítaným spoločníkom.

Kvitok Masážny olej „Príliv energie“


Kvitok Masážny olej „Príliv energie“ zloženie

 Masážny olej „Príliv energie“

 „Príliv energie“

Kvitok Masážny olej „Príliv energie“

Situácia s koronavírusom nenechala nikoho chladným a každý sa musel zmieriť s určitými obmedzeniami. Mne priniesol do života veľkú zmenu, lebo aj kvôli nemu som skončila s jednou prácou a s chuťou som sa vrhla do ďalšej. Musela som sa naučiť žiť so situáciou v spoločnosti i s tým, že zasa pracujem medzi ľuďmi. Tešila som sa, ale nebudem klamať, bolo to aj trochu vyčerpávajúce. Vnútri som bojovala sama so sebou, s mojimi pochybnosťami a túžbami. No Príliv energie mi vniesol do života naozaj svieži a upokojujúce závan.

V sklenej fľaštičke so šikovnou pumpičkou je 50 ml mimoriadne voňavého masážneho oleja. Tmavé sklo pomáha zachovávať jeho kvalitu, preto je na oleje viac ako vhodné. Kombinácia za studena lisovaných olejov a esenciálnych olejov je výborná. Okamžite ucítite sviežosť vďaka mäte a eukalyptu, ktorých vôňa sa nedá pomýliť so žiadnou inou. Je to presne tá vôňa, ktorá dokáže vyhnať chmáry z duše, privedie vás na celkom iné myšlienky a dodá chýbajúcu energiu. Akoby som sa zrazu ocitla na celkom inom a pokojnom mieste, kde život plynie celkom inak. 

Použiť ho môžete viacerými spôsobmi. Môj najobľúbenejší je vlastne úplne jednoduchý - po sprche alebo kúpeli rozotriem trochu oleja po pokožke. Ak ma niečo bolí (chrbát, svaly, kolená), venujem týmto miestam zvýšenú starostlivosť. Olej jemne  chladí a to sa mi na ňom tiež páči. Výsledok? Pleť je jemná ako detská prdelka, telo aj myseľ sú uvoľnené a spokojné, bolesť je menšia alebo mizne. Použiť ho môžete aj ako kúpeľ nôh, ja si ho občas doprajem v piatok, keď som po celom týždni nachodená a unavená. Tak, ako olej pridáte do kúpeľa na nohy, môžete ho pridať aj do celotelového - budete uvoľnení a svieži ako rybička. 

Plusy:
  • šikovné balenie
  • pekne vyzerá
  • krásne sviežo vonia
  • nie je veľmi mstný
  • pokožku hydratuje, uvoľňuje svaly, prináša úľavu a osvieženie, upokojuje  myseľ
  • skvelý aj do kúpeľa
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Kvitok a v partnerských predajniach.


Aké telové oleje obľubujete? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe