Šikovný dvojfázový odličovač od Liqoil

18:17

Odkedy som sa vrátila do normálneho pracovného režimu, mám pocit, akoby deň ubehol neuveriteľne rýchlo. O pol šiestej vstanem a zrazu je večer. Istú dobu som sa rozhodla do práce dochádzať a tak si vo vlaku čítam a pozerám seriály. Po práci si upracem, idem na prechádzku, píšem alebo robím čokoľvek, čo chcem. Nasleduje večerná kozmetická rutina - odlíčenie, čistenie, tonizácia a hydratácia. Práve odličovanie mám z toho celého stále najmenej rada. Spôsobili to najmä menej kvalitné odličovače, ktoré som v minulosti mala a neraz spôsobili viac škody ako osohu. Odkedy ma začala viac zaujímať prírodná kozmetika, našla som úžasné prírodné odličovače, s ktorými je to omnoho zábavnejšie a v neposlednom rade voňavejšie. Dvojfázové odličovače sú mojimi favoritmi a aj dnes by som vám rada jeden ukázala.


Liqoil - Dvojfázový odličovač zloženie

Dvojfázový odličovač

Liqoil - Dvojfázový odličovač

Dvojfázový odličovač od Liqoil je určený na pleť aj oči. To ma potešilo, lebo podobné vychytávky ušetria čas a miesto v kufri, ak niekam idem. Na cesty si nerada brávam zbytočne veľa kozmetiky a tak sú vytúženými spoločníkmi na všetky cesty a necesty. V tmavom sklenom obale je 150 ml dvojfázového odličovača, ktorý obsahuje pantenol a extrakt z hnedej riasy.

Jeho vôňa je zvláštna, ale pekná. Neviem, k čomu by som ju prirovnala, ale niečo mi veľmi pripomína. Mám pocit, že škôlku a vôňu maminho pleťového krému, keď som bola malá. Skladá sa z vodovej a olejovej zložky, preto ho treba pred každým použitím dôkladne pretrepať. Obe časti sa spoja a vznikne mliečna tekutina, ktorá sa postará o pleť i oči.

Pri odličovaní novou kozmetikou postupujem vždy rovnako. Najskôr odlíčim pleť a potom sa odvážim aj oči. Ako dopadol dvojfázový odličovač od Liqoil?
  • na pleť je jednoducho božský. Výborne ju odlíči,  čistí a neostáva po ňom žiaden nepríjemný mastný film. Pokojne by som ho používala ráno miesto čistiaceho pleťového mlieka. Pleť je jemná, čistá a po líčení niet ani stopy.
  • Čo sa očí týka, tam to bol na začiatku boj. Prvý raz ma v nich odličovač štípal, ostali červené a boľavé. Nechápala som, čo sa stalo, ale na druhý deň som to skúsila zasa a už som nemala takmer žiaden problém. Musím ich mať poriadne zavreté a potom nehrozí žiadne štípanie. Riasenka, tiene i farba na obočie idú dole hneď, ceruzka trochu pomalšie, ale nakoniec sú oči dobre odlíčené a ráno sa nebudím  s čiernymi pandičkovskými fľakmi pod očami. 
Dvojfázový odličovač mi vyhovuje a už som takmer na dne. Páči sa mi, ako funguje a akú krásnu pleť po sebe zanecháva. Je to jeden z tých kúskov, ktoré by som si pokojne kúpila zasa.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • zaujímavo vonia
  • príjemné zloženie
  • tvár odličuje výborne, ostáva jemná, čistá a bez mastného filmu
  • oči odličuje tiež, ak si dám pozor, neštípe ani nedráždi, dobre odlíčí všetky líčidlá
Mínusy:
  • pri odličovaní očí musím byť opatrná, vtedy neštípe
Nájdete ho v eshope Liqoil za 8,50 eur.


Aký prírodný odličovač by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe