Čistá a žiarivá pleť na počkanie

18:09

Sú dni, kedy od únavy a vyčerpania ani nevidím a teším sa na to, ako sa večer hodím do postele a prebehne mi mysľou všetko,čo som stihla. Nebýva toho málo, lebo skoro vstávam, cestujem a venujem sa domácnosti, rodine, sebe. Napriek tomu nič z toho neľutujem a som rada, že som sa rozhodla vyskúšať niečo nové. Bez ohľadu na to, ako veľmi by som spala, starostlivosť o pleť nezanedbávam a pravidelne si doprajem dobrú pleťovú masku. Čo by ste povedali na to, keby som Vám ukázala masku, ktorá dokáže malé divy už za dve minúty?


AHAVA Mineral Radiance Detoxikačná bahenná maska zloženie

AHAVA Mineral Radiance

Detoxikačná bahenná maska

AHAVA Mineral Radiance Detoxikačná bahenná maska

Reč bude o detoxikačnej pleťovej maske Ahava mineral radiance instant detox, ktorá ma zaujala hneď, ako som ju zbadala. Túto značku sledujem už dlhšie, pretože obsahuje bahno z Mŕtveho mora. Je to jedna z mojich obľúbených kozmetických ingrediencií, pretože sa dokáže postarať o pokožku trpiacu na ekzémy aj akné. Už pred mnohými rokmi som kupovala bahenné masky, ktoré mi ako tak dokázali zlepšiť stav akné. Trápilo ma roky a nevedela som sa ho zbaviť. Dnes môžem vyhlásiť, že som ho porazila.

Ahava detoxikačná pleťová maska je v krásnom zelenom obale. Práve ten ma v eshope zaujal a klikla som naň. Zelená bola kedysi moja najobľúbenejšia farba a všetky princezné, ktoré som kreslila, boli v zelenom. Rokmi som presedlala skôr na čiernu,prípadne fialovú a ružovú, no zelená má pre mňa stále veľký význam. Objem 100 ml je dosť veľký a tak vydrží celé týždne.

Jej konzistencia je výborná. Krémová, ľahko sa nanáša prstami i štetcom. Dokážete ju rozotrieť v tenučkej vrstve a znovu tak ušetriť trochu masky na ďalšie použitie. Jej vôňa je lahodná, nie výrazná a aplikáciu masky spríjemní. Výrobca odporúča nechať ju pôsobiť tak 2 - 10 minút, aby ste videli výsledky. Tým dvom minútam som zasa tak veľmi neverila, ale skúsila som to. Veď za pokus nič nedám, hovorila som si.

Čo dokáže za tie dve minúty? Rozjasniť unavenú a mdlú pleť, vyhladiť jemné linky a vyčistiť zanesené póry. Stačia jej dve minúty na to, aby bola pleť ako vymenená a ja som sa cítila lepšie. Tento postup si nechávam najmä na dni, kedy ozaj nevládzem, inak ju nechávam pôsobiť tých 10 minút. Umývam ju vlažnou vodou a hubkou, vďaka tomu je to hotové raz dva. Maska dokáže upokojovať podráždenú a začervenanú pleť, prináša jej úľavu a hydratáciu. Od Ahava som zatiaľ nič iné nemala, ale mám pocit,že sa začala písať naša spoločná cesta :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dosť veľké balenie
  • príjemná vôňa
  • krémová konzistencia
  • pôsobiť ju môžete nechať iba dve minút
  • rozjasňuje mdlú pleť, hydratuje, zjemňuje, čití a upokojuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Elnino, kde som ju ulovila za necelých 16 eur.

Používate pleťové masky, ktoré stačí mať na pleti tak dve minúty? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe