Medovková limonáda pre nádhernú pokožku

18:27

Myslím si, že k mojim najobľúbenejším kozmetickým rituálom patrí jednoznačne peeling. Tie pleťové a telové sa stali mojimi miláčikmi pred rokmi a odvtedy ich musím mať doma stále. Keď vidím, ako po nich pokožka opeknieva, kupujem si ďalšie a ďalšie. Mnohé sú skvostné a poviem si, že si ich budem kupovať pravidelne, lebo za to stoja. Iné sú pohroma, niektoré dokonca ani nepeelingujú, len sa tak tvária. Ak nechcem šliapnuť vedľa, vsádzam na klasiku. Telové peelingy od Soaphoria ma doteraz ešte nesklamali a naučila som sa kupovať si ich najmä na jar a leto, kedy svetu ukazujem predsa len trochu viac pokožky. Ich silu ale oceníte počas celého roka.


Medovková limonáda - organický soľný telový peeling

Soaphoria  Medovková limonáda - organický soľný telový peeling zloženie

organický soľný telový peeling

Soaphoria  Medovková limonáda - organický soľný telový peeling

Medovková limonáda je organický soľný telový peeling, ktorý som si ukoristila pri jednom z posledných nákupov. Vedela som, že chcem niečo bylinkové a svieže zároveň, čo pohladí zmysli a vyčaruje úsmev na tvári. Preto voľba padla práve na medovku a rovno môžem povedať, že neľutujem. Mám otvorených viacero peelingov (lebo každý je iný a ja si vyberám podľa nálady) a tento patrí k tým najpoužívanejším.

Soľný peeling je v peknom sklenom obale, ktorý sa síce trochu ťažšie zatvára, ale výborne vyzerá a máte istotu, že je dobre chránený pred vonkajším svetom. Môžete ho potom v rámci recyklačného programu vrátiť, ja ho však odkladám doma do kuchyne. Dá sa všakovako použiť a v skrinke vyzerá rozkošne. Raz darmo, tieto obaly sú pre mňa už navždy späté so Soaphoriou a keď ich zbadám, hneď si spomeniem len na ňu.

Jeho vôňa je, ako už názov napovedá, medovková. Bylinková, osviežujúca, prudko návyková. Pripomína mi leto, kedy si doma robíme mätovú a medovkovú limonádu, svet sa na chvíľku spomalí a všetko je krajšie. Soľný peeling s olejom patrí k mojim obľúbeným, lebo vďaka takejto konzistencii sa dobre používa a pokožku zanecháva, dovolím si neskromne povedať, dokonalú.

Telový peeling používam dva, občas tri razy týždenne. Dokáže odstraňovať odumreté bunky a zanechať ju úúúplne jemnučkú a príjemnú na dotyk. Ako detská prdelka, čo si budeme hovoriť, že hej. Okrem toho ostáva aj hydratovaná, v ten deň nepotrebujem ani telový krém. Pomáha aj pri spevňovaní pokožky a zlepšovaní stavu celulitídy a nesmiem zabudnúť ani na to, že menej zarastajú chĺpky. Mínus je len jedno - nemal by sa používať na poškodenú alebo podráždenú pokožku, prípadne po holení alebo po opaľovaní, lebo vtedy vie celkom pekne štípať. 

Plusy:
  • krásny obal
  • dosť veľký
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • pokožku vyhladzuje, zjemňuje, obnovuje a rozžiaruje, je hydratovaná odstraňuje odumreté kožné bunky, používam aj na celulitídu
Mínusy:
  • môže štípať a poranenej pokožke
Nájdete ho v eshope Biobalíček, kde stojí 8,46 eur.

Máte obľúbenú vôňu telového peelingu? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Viem si predstaviť tú nádherné vôňu.. :) Zbožňujem ich produkty :)
    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja♥ Pravidelne si ich kupujem, niektoré pravidelne a vždy si prihodím aj nejakú novinku.

      Odstrániť
  2. Zvykla som si kupovať telový peeling od Ziaja, no ak je aj tento hydratačný tak to za skúšku stojí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ziaja má výborné peelingy, ale tieto mám o kúsok radšej :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe