Nový suchý šampón v poličke

17:45

Suché šampóny bežne nepotrebujem. Kvôli atopickému ekzému sa mi vôbec nemastia a keby si ich týždeň neumyjem, boli by len spľasnuté, nie mastné. Sú suché a skôr potrebujú oleje na hydratáciu. Napriek tomu mi doma nikdy nechýba suchý šampón. Občas sa stane, že hustejšie alebo mastné oleje sa mi nepodarí úplne dobre vymyť a na druhý deň potrebujem umývanie vlasov alebo suchý šampón. Keďže nie vždy mám toľko času, aby sa umyli, vyfúkali a očesali, siaham po suchom šampóne. Zachráni situáciu do večera, kedy vláskom doprajem všetko, čo potrebujú. 


Schwarzkpf Schauma Refresh suchý šampón zloženie

Schwarzkpf Schauma Refresh

Schwarzkopf Schauma Refresh suchý šampón

Asi každá žena pozná tú situáciu, keď sa ráno pozrie do zrkadla a s hrôzou zistí, že vlasy sú mastné. Ak sa ponáhľa, nemá veľa možností a tak je suchý šampón nevyhnutnosť. Skúsila som pár značiek a mám aj nejakých favoritov, ale rada skúsim niečo nové. Schauma Miss Fresh vyzeral veľmi pekne a keďže s touto značkou som mala dobré skúsenosti, skúsila som.

Suchý šampón má 150 ml a je menší, šikovný a ako som povedala, pekný. Na bielom obale sú zelené obrázky a pôsobí tak dievčensky, veselo. Je to jeden z tých obalov, ktoré vás prinútia usmiať sa, nech je deň akokoľvek zlý :) Občas hovorím, že aj obal predáva, a preto je veľmi dôležité, ako na nás pôsobí. 

Tento suchý šampón krásne vonia. Je to exotická, ovocná vôňa, ktorá zdvihne náladu a na okamih ma prenesie na celkom iné miesta. Pekne prevonia vlasy a vôňu je cítiť aj počas dňa. Kto ma pozná, ten vie, ako milujem všetko voňavé, a práve preto ma to veľmi potešilo. Svieža vôňa dokáže zlepšiť náladu a vtedy je celkom jedno, či prší alebo svieti slniečko :)

Suchý šampón Schauma Refresh dodáva vlasom na prvý pohľad pekný objem. Aj keď sú vlasy  mastné a bez objemu, šampón im ho dodá a vyzerajú ako vymenené. Nezanecháva po sebe biele fľaky a dá sa dobre vyčesať z vlasov. Nebudem klamať, nie som nijaký odborník na suché šampóny, ale tento mi vyhovuje. Vlasy sú jemné, objemné, bez jedinej stopy mastnoty. Navyše pekne voňajú a to sa ráta. Suchý šampón ich nepolepí a vyzerajú ako umyté.

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovné balenie, nie je veľké
  • krásne vonia
  • nezanecháva biele fľaky, dá sa dobre vyčesať
  • vlasy nie sú mastné, pekne vyzerajú, dajú sa dobre upraviť
Mínusy:
  • nenašla som
Suché šampóny Schauma nájdete v drogériách i na internete, kúpila som ho za necelé 4 eurá.


Aký suchý šampón si kupujete najradšej? :) 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe