Ženská a zmyselná

9:13

Poznáte ten pocit, keď ucítite nejakú vôňu a zrazu vás prenesie v spomienkach na iné miesto?
Zrazu je svet o niečo krajší a slnečnejší, lebo vám zdvihne náladu?
Zrazu máte chuť urobiť niečo šialené a iné, lebo máte veľa energie?
Zrazu sa len tak usmejete, lebo sa skrátka cítite šťastne a nič vám to nemôže pokaziť?
Mám pár takých parfumov, ktoré to dokážu. Už roky si robím ich zbierku, kupujem si drahé aj lacné kúsky, známe i menej, veľké aj mini. Na mojej poličke je taká všehochuť, ale vyhrávajú kvetinové, ovocné, ľahké vône, ktoré môžem nosiť celoročne. Jednou z nich je aj Van Cleef & Arpels Reve.


Van Cleef & Arpels Rêve parfumovaná voda zloženie

Van Cleef & Arpels Rêve

Van Cleef & Arpels parfumovaná voda

Van Cleef & Arpels Rêve parfumovaná voda

Van Cleef & Arpels Rêve, ma očarila svojou vôňou, keď som ju dostala ako vzorku k nákupu. Na Notine je to bežné a práve vďaka nim som si kúpila už niekoľko vôní. K niektorým by som sa inak asi neodhodlala. Van Cleef & Arpels bola pre mňa dovtedy jedna veľká neznáma a ani som netušila, že taká je. O tom viac som ostala prekvapená, ako mi učarovala.

Zapáčila sa mi aj cena, lebo za 100 ml parfumovanej vody som nedala ani 22 eur. To už stálo za hriech a nevedela som sa dočkať, kedy mi príde domov. Okrúhly flakón je trochu ťažší, ale krásny a šarm mu dodáva aj nezvyčajný vrchnáčik, ktorý ju mi niečím pripomína štuplík od vane :) Spolu s krabičkou vyzerajú žensky a nežne, asi aj preto som ho hneď vystavila na prednú časť mojej parfémovej poličky. Hneď mi padne do oka a teším sa z neho ako malá. 

Jeho zloženie je ovocno - kvetinové:
  • Hlava - neroli, hruška
  • Srdce - ľalia, osmanthus, pivonka 
  • Základ - santalové drevo, ambra
Van Cleef & Arpels Rêve je nežná, ženská a romantická vôňa. Je vhodná najmä do teplejšieho počasia, ale nemám problém siahnuť po nej ani v zime, keď mi chýba vôňa kvetov. Myslím, že poteší každú ženu, ktorá má rada ľahké vône a ten krásny romantický nádych. Pre mňa je ako stvorená na dlhé jarné alebo letné prechádzky pod holým nebom alebo po promenáde pri mori, kedy je všetko o niečo krajšie.

Vôňa ovocia a kvetov je podľa mňa nákazlivá. Parfumovaná voda Van Cleef & Arpels Rêve nie je príliš výrazná, ale je ju cítiť aj hodiny po nanesení. Postupne sa však vytráca a je ju potrebné použiť ešte raz. Nevadí mi to, lebo potom zasa všetko okolo mňa krásne vonia :) Dá sa kúpiť aj menšom balení, ak by ste ju chceli skúsiť. Pre mňa je lepšie kupovať si tie väčšie, lebo je to cenovo výhodnejšie, no občas si radšej vezmem viac menších, aby som spoznala niečo nové :)

Plusy:
  • pekný flakón
  • niekoľko veľkostí za príjemnú cenu
  • krásna, nežná, romantická kvetinová vôňa
  • ideálna na leto a do teplého počasia
  • vydrží voňať celé hodiny, ale nie celý deň
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Notino.

Kupujete si voňavky len tak zo zvedavosti? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe