Denný krém Anti-Age Global

17:55

Nájsť dobrý pleťový krém bolo pre mňa roky dosť ťažké. Obyčajne som sa stretla s dvomi problémami - buď bol príliš mastný a ja som sa potom leskla ako diskoguľa alebo málo hydratoval a okolo nosa som mala šupinky. Až na vysokej sa mi podarilo naučiť sa kupovať si správnu kozmetiku. Čítala som zloženia, odporúčania, recenzie, hodnotenia odborníkov a potom som sa rozhodla pre nákup. Ak som si aj tak nebola celkom istá, vždy som sa pýtala. Vďaka tomu mám dnes na poličke krémy, ktoré mi padnú ako uliate a moja pleť vyzerá celkom k svetu.

Yves Rocher Revitalizačná starostlivosť proti vráskam Anti-Age Global

Yves Rocher Revitalizačná starostlivosť proti vráskam Anti-Age Global zloženie

starostlivosť proti vráskam Anti-Age Global

Yves Rocher  Anti-Age Global

Yves Rocher Revitalizačná starostlivosť proti vráskam Anti-Age Global

Denný krém Yves Rocher Revitalizačná starostlivosť proti vráskam z radu Anti-Age Global mi padol do oka dávnejšie. Ako mi predavačka povedala, tento rad patrí k tým najpredávanejším a sú na ňu veľmi dobré ohlasy. Na začiatok som chcela len denný krém, ale čoraz viac som zvedavá aj na nočný, očný a sérum. Všetko však má svoj čas :) A dnes by sme si povedali trochu viac o  dennom kréme.

Vyzerá veľmi pekne. Elegantne. Dokonca by som mu chvíľami uverila, že chce byť ozdobou poličky. Mám pocit, že každý ďalší rad Yves Rocher je krajší, pútavejší a podobá sa niektorým high-endovým značkám. Je trochu ťažší sklený, ale neprekáža mi to. Keď som ho prvý raz otvorila, mala som pocit, že sa trochu podobá na nejaký sorbet. Vyzeral ľahký, trochu ako nejaký krém do koláčika. Hneď sa mi to zapáčilo.

Okamžite ma upútala jeho vôňa. Ako viete, milujem všetko voňavé a nesmierne ma teší, ak sa mi taký kúsok dostane do rúk. Táto je sladká, intenzívna, výrazná, ale nie nepríjemná. Je to radosť používať a ráno je potom hneď o niečo krajšie. Krém je vhodný na všetky typy pleti a mojej zmiešanej so sklonom k akné vyhovuje viac ako dosť. Je ľahký, nemastný, dosť rýchlo sa vsiakne a neostáva po ňom žiaden film. Môžem si naň pokojne naniesť make up alebo BB krém, netreba sa báť žmolkov ani zlej aplikácie.

Čo sa výsledkov týka, hneď si všimnete, že pleť je hydratovaná, jemná a pekná. Pri dlhodobejšom používaní badať, že je pevnejšia, vypnutejšia, žiarivejšia a zjednotená. Vzhľadom na to, že mám občas problémy s pehami, fliačikmi, červeňou a tak jemnú a zjednotenú pleť vítam. Krém nie je komedogénny, nezhoršuje sa stav pleti a rovnako sa mi v priebehu dňa nemastí viac ako inokedy.

Po pár týždňoch som pochopila, prečo tento rad patrí k tým najobľúbenejším a už pracujem na tom, aby som si kúpila aj nočný, očný a sérum :) Bude celkom fajn sledovať, ako budú pôsobiť na pleť.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • ľahký nemastný krém
  • vhodný aj pod make up
  • výborně hydratuje, zjemňuje pleť, pri dlhodobom používaní vyhladzuje linky a vrásky, spevňuje, zjednocuje tón pleti
  • vhodný pre všetky typy pleti
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Yves Rocher alebo v kamenej predajni za 36,99 eur. 


Máte obľúbené pleťové krémy od Yves Rocher? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe