Cesta za dokonalosťou s Argital

15:59

Celulitída ma trápi od strednej školy. Niekedy odvtedy, ako sa začali diať všetky tie hormonálne zmeny, ktorými si prejde každá žena. Rokmi som si prešla rôznymi etapami, od je mi to jedno až po už nikdy si nedám šortky. Cesta k tomu, aby som mala rada samú seba, bola dlhá a náročná. Až časom som pochopila, čo dôležité je a čo nie. Dnes sa už kvôli nej netrestám a snažím sa žiť zdravo, aby som bola sama so sebou spokojná. Občas si kúpim nejaký gél proti celulitíde, hoci už nie raz som narazila na taký, ktorý nestál za nič ani ako obyčajné telové mlieko. Dnes by som vám ale rada ukázala jeden prírodný zoštíhľujúci krém na celulitídu, ktorý patrí k tým najlepším, aké som mala. 


Argital Zoštíhľujúci krém na celulitídu „Florange“  zloženie

Argital

Zoštíhľujúci krém na celulitídu „Florange“

Argital Zoštíhľujúci krém na celulitídu „Florange“ 

Značka Argital si ma získala pred rokmi, hoci na prvý pohľad nevyzerá nijak zvláštne ani zaujímavo. Neraz som sa dokonca stretla s názorom, že vyzerá akoby bola z lekárne. Talianska firma sa však špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky a bio kozmetiky so zeleným ílom už viac ako 40 rokov a jej zloženie je zaujímavé. Tak či onak, myslím si, že ak Argital spoznáte, už sa ho nebudete chcieť vzdať. 

Argital Zoštíhľujúci krém na celulitídu Florange  som spoznala úplnou náhodou. Čítala som si články na jednej českej stránke, ktorá robí aj recenzie produktov. Upútal ma článok o celulitíde a keď som si ho rozklikla, bola tam recenzia na krém Florange. Úprimne, naozaj ma zaujala a rozhodla som sa, že krém chcem. Našla som si ho v slovenskom eshope Organila a hneď som ho kúpila. Ešte v ten deň som ho mala doma a mohla som sa pustiť do skúšania.

Ako som už spomenula, tento krém (rovnako ako aj ostatné produkty od Argital) nemajú nijak zvlášť zaujímavé obaly a možno by ste sa za nimi v obchode ani neotočili. Jednoduchá plastová tuba, farebné schodíky, nič viac, nič menej. No obsah vyrazí dych. Krém je naozaj krémový, nemastný a dobre sa vsiakne do pokožky bez toho, aby po nej ostal mastný alebo lepkavý pocit. A tá vôňa! Lahodná, kvetinová a osviežujúca, ako nejaký jarný závan. Do nej som sa zbláznila okamžite a tešila som sa na každé jedno použitie.

Zoštíhľujúci krém na celulitídu Florange obsahuje komplex rastlinných olejov, esenciálny olej z pomaranča, extrakty z brečtanu, brezy a tavoľníka a zelený íl. Používala som ho ráno aj večer (čo je u mňa dosť veľký výkon, lebo ráno som rada, ak si umyjem zuby a trochu sa  namaľujem). Pokožka sa postupne viditeľne spevňuje, je jemná, pružná a celulitída menej výrazná. Mám pocit, že ani pri mojom najobľúbenejšom géle od Collistar som tak dobré výsledky nevidela a ten je božský (a chladivý). Je mi jasné, že celkom sa jej nezbavím už nikdy. Napriek tomu som ale vždy šťastná - prešťastná, keď pokožka vyzerá lepšie.

Plusy:
  • šikovná tuba
  • krásna vôňa
  • krémová konzistencia
  • ľahko sa vstrebáva bez mastného filmu
  • výborne hydratuje, spevňuje a zjemňuje pokožku, zlepšuje stav celulitídy
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Organila za 19,90 eur.

Ako bojujete s celulitídou? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe