Svieže Citrusy od Kvitok

19:16

Bez balzamu na pery sa neobídem ako je rok dlhý. Nosím ho vo vreckách búnd alebo kabátov, v kabelke, doma je v rôznych izbách, všade so mnou cestuje. Mám viac druhov s rôznym zložením, viem, ktoré dobre pôsobia na opar, vysušené, podráždené alebo popraskané pery. Za tie roky mi ich rukami prešli desiatky (vlastne, dovolím si tvrdiť, že už som ďaleko za stovkou) a stále ich s radosťou nakupujem. Vyhýbam sa už tým lacným z drogérie, pretože ich hydratačné účinky bývajú priemerné až slabé a moje pery potrebujú rozmaznávať. Balzam na pery Svieže Citrusy od Kvitok u mňa obstál na jednotku s hviezdičkou. Ale poďme na to pekne po poriadku.

Balzam na pery Svieže Citrusy od Kvitok
Balzam na pery Svieže Citrusy od Kvitok zloženie

Svieže Citrusy od Kvitok

Balzam na pery Kvitok

Balzam na pery Svieže Citrusy od Kvitok

Balzam má 5 ml a je klasický, vysúvací. Vrchnáčik je pekne ozdobený a keď som ho prvý raz chytila do ruky, mala som z neho veľmi dobrý pocit. Padli sme si do oka a ja som sa tešila, kedy ho prvý raz skúsim. Kedysi som mala doma otvorených aj 15 rôznych balzamov, lebo som ich striedala podľa chuti, nálady a účinkov. Dnes, keď som trochu staršia a aj trochu rozumnejšia, sa toto číslo zmenšilo a mám ich asi 5. Rýchlejšie sa mi míňajú tie v kelímkoch, lebo ich používam na noc a keď idem spať, pokojne si nanesiem aj hrubšiu vrstvu. Pery sú ráno hydratované, jemné a vláčne.

Okrem zaujímavých olejov obsahuje aj esenciálne oleje mäta, limetka, mandarínka a pomaranč. Tie balzamu na pery Svieže citrusy prepožičiavajú jemný citrusový nádych, ktorý nie je kyslý, ale pekný. Chuť balzamu nie je takmer žiadna, takže po ňom v ústach neostáva žiadna nepríjemná pachuť. Naopak, pokojne ho môžem aj ochutnať, lebo celkom chutí. Po perách kĺže ľahko, nezanecháva ich biele  ani mastné.

Vyzdvihnúť musím jeho regeneračný účinok. Ak sú pery popraskané alebo sa hoja z oparu, dá ich veľmi rýchlo do poriadku. Praskliny zacelí, opar sa rýchlejšie zahojí a sú jemné, vláčne a bez jedinej šupinky. Vonku ich ochraňuje pred slnkom, vetrom i chladom a nemusím sa báť, že doma by som zbadala suché, červené a podráždené pery aj pokožku okolo nich. Hydratuje v podstate okamžite a výsledky nielen cítite, ale aj vidíte. Tomuto hovorím pán balzam, ktorý sa o pery postará  v každom počasí. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • fajn cena
  • pekný obal
  • príjemne vonia
  • fajn chutí
  • nezanecháva pery biele
  • výborne regeneruje, hydratuje a chráni pery pred vysušovaním a nepriaznivým počasím, sú jemné, vláčne, pomáha hojiť aj opary
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Kvitok za 3,30 eur.

Aký dobrý prírodný balzam by ste mi odporučili? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Vyzerá skvelo, už od nich niečo musím vyskúšať aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kvitok vrelo odporúčam, je to jedna z mojich najobľúbenejších slovenských značiek :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe