Peeling, ktorý bude k vašej pleti neuveriteľne jemný

16:39

Som veľká fanúšička akýchkoľvek peelingov. Doma ich mám toľko, že by som ich nezrátala na prstoch oboch rúk a ešte sa mi nestalo, že by som nejaký nestihla minúť. Považujem ich za mimoriadne vydarené produkty, vďaka ktorým je jemná pleť, pokožka celého tela, chodidlá, ruky alebo pery. Skúsila som ich desiatky a hoci mám svojich obľúbencov, vždy rada siahnem po nejakom novom. Kým niektoré majú peelingové čiastočky drsnejšie, iné sú pomerne jemné a k pleti dostatočne nežné. O takom jemnom bude reč aj dnes a myslím, že ho ocení každá žena.


Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream zloženie

Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream Peeling 
Jemný peelingový krém pre citlivú pleť pre ženy

Ako som už veľakrát povedala, asi nikdy ma neprestane baviť objavovať čarov nových kozmetických značiek. Je to akoby som mala malé Vianoce vždy, keď si niečo nové kúpim alebo dostanem, aby som o tom napísala recenziu. Momentálne spoznávam túto krásnu značku. Francúzska prírodná kozmetika Caudalie je spätá s viničom a ponúka pleťovú, telovú i opaľovaciu radu. To však zďaleka nie je všetko, zaujme vás aj svojimi peknými obalmi a ja som sa do nej zbláznila aj pre vynikajúce účinky. Dnes by som vám rada predstavila jemný peelingový krém pre citlivú pleť Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream Peeling, ktorý sprvu vyzeral nenápadne, ale moja pleť ho zbožňuje.

Akné ma trápilo od strednej školy a potom, keď som nad ním dokázala vyhrať, sa objavila histamínová intolerancia a niekedy mi spôsobí práve zhoršenie stavu pleti. Dôkladné dodržiavanie mojej kozmetickej rutiny je preto nevyhnutné, aby som mala pleť zdravšiu a krásnu. Tento peeling do nej perfektne zapasoval, hoci zo začiatku som jeho klady nevedela oceniť. Zdal sa mi príliš jemný, ale ako sa ukázalo, to som potrebovala. Balený je v tube s objemom 75 ml a zdobí ho pekný drevený vrchnáčik. Prvý dojem bol na jednotku.

To, že takmer nevonia, mi neprekáža. Keďže na noc mám dosť voňavé oleje, je to v rovnováhe. Konzistencia je krémová a obsahuje mimoriadne jemné jojobové mikroguľôčky v kombinácii s hroznovým olejom. Ako som spomenula o pár riadkov vyššie, jeho výhodou je, že je veľmi jemný k pleti. Aj preto sa odporúča aj na tú citlivú a nemusíte sa vôbec obávať toho, že by ste pleť podráždili. Sprvu mi to prišlo jemné až príliš, no napokon som zistila, že viac mi ani netreba. Prečo? Čítajte ďalej.

Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream Peeling používam 2 - 3 razy týždenne. Pleť najskôr odlíčim a pokiaľ sa nemaľujem, ,tiež ju vyčistím odličovacím balzamom, lebo potom je fakt krásna. Peeling nanesiem na pleť a krúživými pohybmi ju čistím. Na pleť nikdy netlačte, peeling sám o sebe urobí dobrú masáž. Po zmytí je úplne, ale že úplne jemná! Ten pocit je parádny a vždy som si myslela, že tie jemnučké peelingy to nezvládnu. Omyl. Tento ju vyhladí, vyčistí a rozjasní. S čiernymi bodkami si neporadí, ale odkedy používam čistiacu špachtľu, vôbec mi to neprekáža, ona dokáže zázraky na počkanie.

 Plusy:

  • pekne vyzerá
  • len veľmi jemná vôňa
  • krémovú konzistencia
  • obsahuje jojobové mikroguľôčky a hroznový olej
  • ľahko sa používa a dlho vydrží
  • Caudalie Vinoclean Gentle Buffing Cream Peeling je jemný peelingový krém pre citlivú pleť, ktorý vynikajúco zjemňuje, čistí a rozjasňuje pleť. Naozaj platí, že je jemná ako detská prdelka
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí 18,79 eur. 

Aké sú vaše skúsenosti s touto značkou? :) Je produkt, ktorý vás tak nadchol, že by ste mi ho odporučili? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe