Taký ružový fixačný sprej

17:33

Ten okamih, na ktorý sme sa dva roky tešili, je tu. Koronavírus je pomaly na ústupe, odhadzujeme respirátory, vraciame sa do akéhosi normálu. V pokoji si môžeme s priateľmi posedieť na kávičke s koláčikom, dať si obed a nepremýšľať nad tým, aké opatrenia sú práve v platnosti. Pre mňa to znamená aj to, že konečne vyťahujem make up a rúže, ktoré mi, nebudem klamať, naozaj chýbali. Každé líčenie je pre mňa zábavou a po takom čase si to užívam. Aby líčenie vydržalo, potrebuje aj dobrý fixačný sprej. Skúsila som ich už niekoľko a rada sa vraciam k niekoľkým značkám. Jednou z nich je aj I ♥ Revolution. 


I Heart Revolution fixačný sprej na make up

I Heart Revolution fixačný sprej na make up Guava Rose

I Heart Revolution fixačný sprej na make up s vôňou Guava & Rose

Táto značka je rozkošná. Bez debaty. Ponúka zaujímavé kozmetické produkty, ktoré majú farebné obaly, zaujímavé vône a niečo, čo upúta na prvý pohľad. Cenovo sa jedná o dostupnú kozmetiku, ktorá mesačný rozpočet nezruinuje a vyberiete si to, po čom duša piští :) Toto nie je môj prvý fixačný sprej tejto značky. Nekúpila som si však ten istý, pretože som bola zvedavá, ako veľmi sa od seba môžu odlišovať. Zvolila som I Heart Revolution fixačný sprej na make up s vôňou Guava & Rose, ktorý si ma okamžite získal svojím ružovým obalom.

Fixačné spreje od I Heart Revolution majú 100 ml a šikovný plastový obal, ktorý nie je veľký ani zbytočne ťažký, takže ho pokojne schovám aj do mojej cestovnej kozmetickej tašky. Rozprašovač je dobrý, nerozprskne zbytočne veľa spreja, rozprskne len jemnú hmlu. To je veľká výhoda, pretože už som mala sprej, ktorý prskal ako bláznivý, pleť ostala doslova mokrá (a to som striekala z väčšej vzdialenosti, ako odporúčal výrobca) a make up bol potom fľakatý. Nie nie, nič také pri tomto spreji nehrozí, je fakt dobrý.

Vybrala som si vôňu Guava & Rose a hoci netuším, ako by mala voňať Guava, jemný ružový nádych cítiť. Spreje sú parfumované dosť, ale nie je to nepríjemné ani rušivé. Mne to vyhovuje, lebo voňavú kozmetiku mám rada. Vôňa navyše nie je príliš umelá, takže sa mi zapáčila okamžite. Obsahuje alkohol, ale ani raz sa mi nestalo, aby ma sprej štípal na pleti alebo by ju vysušoval. Musím si zaklopať, s týmto som problémy nikdy nemala a aj vďaka tomu sa stal jedným z mojich miláčikov.

Sprej obyčajne používam potom, ako aplikujem make up a zafixujem ho púdrom. Mala som aj make up, ktorý púder nepotreboval (alebo ho ani nezniesol), vtedy sprej použijem priamo na make up. Pleť chvíľku vyzerá akoby bola vlhká (ako som však spomenula, je to len jemnučký opar), no po chvíľke sa fixačný sprej vcucne do pleti a ani neviete, že ste ho použili. Ani vôňu nie je potom už vôbec cítiť. Výrazne predĺži výdrž make-upu, pri  mojej zmiešanej pleti tak vydrží líčenie niekoľko hodín, potom musím použiť na nos a čelo zmatňujúci papierik, inak je líčenie stále krásne a nemizne z pleti. Hoci som ešte nikdy nemala príliš drahý fixačný sprej (každý ma vyšiel do desať eur), pri týchto fixačných sprejoch od I Heart Revolution však po iných nijak zvlášť netúžim. Zatiaľ som maximálne spokojná :)

Plusy:
  • na výber máte z viacerých vôní
  • má 100 ml
  • šikovný rozprašovač, vytvára len jemnú hmlu
  • príjemná vôňa (mierne alkoholová, no ucítite aj závan ruží)
  • na pleti neštípe a nevysušuje ju
  • výrazne predlžuje výdrž make upu, líčenie vyzerá krásne dlhé hodiny a nie je potrebné ho opraviť, so zmatňujúcim papierikom stačí odstrániť prebytočný maz
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Máte značku fixačného spreju, ku ktorej sa pravidelne vraciate? :)



















You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe