Neskutočne voňavé pleťové tonikum

12:02

Ako milovník prírodnej, nevšednej a zaujímavej kozmetiky nikdy nepoviem nie niečomu novému. Nedávno som písala recenziu na prírodný peeling od Caudalie, ktorý si ma získal svojou jemnosťou a účinnosťou. Fakt by som nepovedala, že niečo tak jemné môže pleť tak dobre vyčistiť a rozžiariť. Okrem neho som sa rozhodla vyskúšať aj Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť, ktoré ma nadchlo ešte viac ako peeling. Ak by som značku Caudalie mala zhodnotiť veľmi stručne, napísala by som toto: Stojí za to. Vážne.



Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť zloženie
 
Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť ingrediencie

Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť

Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť

Ak obľubujete voňavú kozmetiku, tak toto bude pre vás to pravé orechové, ja som sa doň úplne zbláznila :) Má síce jednu malú muchu, ale nie je to nič, čo by sa nedalo zvládnuť. Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť na prvý pohľad nevyzerá ako poklad, ale v skutočnosti sa v tom vysokom štíhlom obale ukrýva omnoho viac. 

Pleťové tonikum má 200 ml a vydrží tak dlhé týždne, ja som za mesiac minula necelú polovicu a používam ho ráno aj večer. Plastový obal je vyšší a štíhly, vyzerá jednoducho, no pekne. Na prvý pohľad mi padol do oka, no skutočná láska prišla v okamihu, ako som tonikum prvý raz ovoňala. Zmes esenciálnych olejov mu dodáva nádhernú sviežu vôňu. Či už je to citrónová tráva, citrusy alebo ľahký mätový závan, niečo z toho mi tam nádherne vonia. Vôňa je výraznejšia, ale je to presne podľa môjho gusta. 

Ako som spomenula, používam ho dva razy denne, na ranné i večerné tonizovanie pleti. Najskôr ju vždy dôkladne vyčistím (najradšej mám dvojkrokové čistenie, balzam a gél, ale keď mám menej času, postačuje jedno z toho) a nasleduje Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť. Krátko po použití cítim jemné chladenie a je to veľmi príjemné. Pri pravidelnom používaní sa pleť menej leskne a póry sa stiahnu. Je jemná, príjemná na dotyk a vyzerá lepšie. Krátko na to použijem ešte sérum, krém a očný krém a pleť opeknela, vyrážky, ktoré ma trápili zo stresu, pomaly zmizli a fliačiky sa hoja tiež pekne.

Tá drobná mucha, o ktorej som hovorila, nie je nič tragické, no môže sa stať, že táto pleťová voda štípe na vyrážke alebo na podráždenej pleti (obsahuje alkohol, čo nemám veľmi rada, ale nakoniec má pre mňa pleťová voda viac výhod ako nevýhod). Štípanie sa okamžite stratí, je to len záblesk. Takže pokojne pôjdem aj do ďalšieho balenia a prihodím si aj niečo nové - Caudalie za to fakt stojí.

Plusy:
  • má až 200 ml
  • šikovný plastový obal
  • krásne vonia
  • vhodná na denné používanie
  • Caudalie Vinopure pleťové tonikum na mastnú a aknóznu pleť účinne čistí a tonizuje pleť, zmatňuje ju, sťahuje póry, vyrážky sa lepšie hoja a pleť je celkovo krajšia
Mínusy:
  • môže jemne štípať na vyrážkach alebo na podráždenej pleti

Nájdete ju v eshope Elnino, kde sú pravidelne super akcie alebo darčeky k nákupu.



Obľubujete voňavú kozmetiku alebo dávate prednosť tej neparfumovanej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe