Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska

18:25

Minulý rok som si od značky Manufaktura kúpila jemný pivný šampón a sérum proti vypadávaniu vlasov, ktoré ma nadchli. Po mesiacoch vypadávania vlasov, kedy mi skoro nič nepomohlo, prišiel malý zázrak v podobe tejto českej značky. Ostala som taká nadšená, že som sa rozhodla skúsiť aj nejakú pleťovú a telovú kozmetiku. V januári som mala šťastie aj na výpredaj a ako darček k nákupu bolo ďalšie aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov, takže spokojná som bola až-až. Vybrala som si aj kúsok, ktorý je označovaný ako kozmetická hviezda roku 2021 v omladení.


Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska zloženie

Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska

hydratačný pleťový booster

 Manufaktura Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska

Po tridsiatke ma zachvátila panika, že budem stará a vráskavá. Iste, raz snáď áno, ale v tom čase som mala pocit, že mládí je v prdeli a do dúchodu daleko... Našťastie, tento pocit netrval dlho a namiesto stresu som začala zodpovednejšie nakupovať kozmetiku. Nebudeme si klamať, osemnásť mi už nikdy nikto netipne, ale napriek tomu to vôbec nie je zlé. Do mojej výbavy pribudol aj Maufaktura Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska a hoci som z neho na zadok nepadla, toto sérum je veľmi zaujímavým kúskom.

Prečo hovorím zaujímavým? Očarí hneď na prvý pohľad. V pekne krabičke sa ukrýva plastový obal (neviem si pomôcť, veľmi mi pripomína tie staré veľké injekcie), ktorý je rovnako krásne ozdobený kvetmi a prvý dojem je jednoducho na jednotku s hviezdičkou. Má predĺžený aplikátor a z obalu ho dostanete tak, že stláčate dno (rovnako ako pri guľôčkovom pere). Má 10 ml, je dlhší, vyšší, štíhlejší a ľahko ho odložíte, pretože zaberá minimum miesta.

Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska má pomerne ľahkú, skôr redšiu konzistenciu a dobre sa vtiera do pleti bez mastného filmu. Jeho vôňa je veľmi nenápadná, počas aplikácie si ju neuvedomujem a ak by ste sa ma opýtali, ako vonia, keď ho nemám po ruke, nevedela by som to celkom presne opísať. Booster má aj zaujímavé zloženie, skladá sa zo svetlice farbiarskej a plamatky kapustovej a kozinca blanitého, kyseliny hyalurónovej, ceramidov, extraktu z morskej riasy Laminaria Ochroleuca, ružovej vody, extraktu zo sedmokrások, koenzýmu Q10 či vitamínov a olejov.

Na čele mám trochu hlbšiu vrásku (vysoké čelo a časté mračenie sa) a verila som, že booster ju dokáže výrazne zjemniť a vyplniť. Naozaj ju zjemnil. Jemné linky zmizli, pleť bola pekne hydratovaná, vyživená a jemná, moja vráska na čele sa zjemnila. Na stránke výrobcu nájdete niekoľko možností, ako ho používať, ja som sa rozhodla používať ako klasické anti age sérum, po ktorom nasledoval ešte nočný a očný krém.

Som spokojná s tým, ako ľahko sa používa a pleť ostáva mladšia a žiarivejšia. Používam ho večer najmä na čelo, okolie pier a očí a mám pocit, že sa mi menej tvoria drobné vyrážky. Celkovo je to vydarený produkt a rozhodne sa lepšie pozriem aj na ďalšie pleťové krémy alebo séra tejto značky. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • dobre sa využíva
  • zaujímavý obal
  • jemná nevtieravá vôňa
  • dobrá konzistencia
  • viac spôsobov, ako ho môžete používať
  • Omladzujúci hydratačný pleťový booster Sedmokráska vynikajúco hydratuje pokožku, vypína ju, zjemňuje vrásky a linky, omladzuje a osviežuje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope alebo v kamenej predajni Manufaktura, kde stojí 26,00 eur. 


Obľubujete pleťovú kozmetiku Manufaktura?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe