Ako som spoznala borievkovú vodu

18:31

Ako obrovský fanúšik kvetových a bylinkových vôd sa vždy poteším, keď si kúpim nejakú novú. Takú, ktorú som ešte nemala a verte mi, ich ponuka je tak pestrá, že ma ešte čaká veľa učenia a vzdelávania. Ako som už veľakrát spomenula, mesačne miniem minimálne jedno balenie pleťovej alebo kvetovej vody, lebo ich nepoužívam len na pleť, ale aj na miešanie pleťových masiek. Už viackrát mi napadlo, že by som si mohla kupovať litrové balenie a potom si z neho len odlievať do fľaštičky s rozprašovačom, ale nakoniec si aj tak ukoristím niekoľko menších balení. Celá ja. Jedným z posledných úlovkov bola borievková voda a musím povedať, že sa mi veľmi zapáčila.



Natureal bio borievková voda

borievková voda

Natureal bio borievková voda

V eshope Natureal som už pár razy nakupovala, lebo ponúkajú výborné značky a niektoré sa ani inde ľahko zohnať nedajú. Nájdete ho u nás v Piešťanoch a keby chodím v rozumnom čase z práce (čo nechodím), volila by som osobný odber :) Okrem The Ordinary, slovenských i kórejských značiek ponúka aj svoju ponuku prírodných surovín v prémiovej kvalite ako kvetové vody, maslá alebo oleje. Sú ako stvorené pre tých, ktorí si radi pripravujú doma kozmetiku, ale aj pre tých, ktorí len hľadajú kvalitné produkty. Bio borievková voda mi padla do oka najmä kvôli cene. Bola vo výpredaji, lebo sa blížil dátum exspirácie a ja som vedela, že aj tak ju miniem skôr. Ľavou zadnou.  

Oceňujem balenie, pretože voda sa ukrýva v tmavej sklenej fľaši s rozprašovačom. Jednak je to praktické a jednak je voda chránená pred slnečným žiarením a znehodnotením. Objem 100 ml je taký akurát a za bonus považujem aj to, že ju môžete rovno nastriekať na pleť a nepotrebujete žiadny tampón. Tie zero waste sú super, ale niekedy pleťovú vodu alebo odličovač pijú ako besné, takže sa vždy teším, keď ich nie je treba. V Natureal si môžete kúpiť aj litrové balenia, ktoré sa naozaj oplatia a chvíľu nie je treba ísť na nákup.

Vonia výrazne, ale pekne. Pre mňa je to vôňa lesa, ihličia a jari a hoci mi sprvu trochu prekážala, nakoniec som si ju obľúbila. Ono predsa, nie je výrazná vôňa ako výrazná vôňa. Prachové masky však vďaka nej voňali dobre a zvykli sme si na seba. Neobsahuje alkohol (ale to mi bolo jasné hneď, že nič také v nej nenájdem) a poslúži každému typu pleti. 

Keby som chcela len veľmi jednoducho povedať, čo dokáže, tak pleť oživí, rozžiari a osvieži. Preto je najlepšia pre mdlú pleť bez života, ale aj moja zmiešaná so sklonom k akné si prišla na svoje. Borievková voda stimuluje  krvný obeh, podporuje mikrocirkuláciu a prispieva k omladeniu pleti. Samozrejme, to sú procesy, ktorých priebeh nevidíte, ale vidíte výsledky. Pleť je po použití jemná, žiarivá a osviežená. Ráno je to ako malý zázrak, lebo vstávam veľmi skoro a niekedy samu seba nespoznávam v zrkadle.

Plusy:
  • šikovné balenie s rozprašovačom
  • pekne vyzerá
  • dobre vonia, aj keď som si musela na vôňu zvyknúť, bola trochu výraznejšia
  • čisté zloženie, neobsahuje alkohol
  • pleť je po použití čistá, jemná, svieža, pleťová voda poslúži na stimuláciu pokožky a rozžiarenie, omladenie a prinavrátenie vitality
Mínusy:
  • nenašla som
Kupovala som ju v eshope Natureal, kde nájdete rôzne pleťové vody. Zuby si brúsim na mätovú.


Aká kvetová alebo bylinková voda je vaša najobľúbenejšia? 
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe