Krém od Biotherm, ktorý si ma získal

16:28

Tento rok som sa buchla po vačku a kúpila som si nové sérum od Lancôme (recenzia čoskoro, je to dokonalý produkt). Na moje pomery bolo trochu drahšie, ale keď som skúsila vzorku, okamžite som ho musela mať a vôbec to neľutujem, kúpim ho zasa. Veľmi ma však potešilo, že som ako darček dostala niekoľko miniatúr pleťových krémov. Niektoré z nich mali aj 15 - 20 ml, čo je teda celkom slušná veľkosť a dá sa na to napísať recenzia :) Dnes bude reč o kréme Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift, ktorý mal 15 ml, vydržal mi asi 6 týždňov a dostal sa do môjho wishlistu. Lebo  tento krém ešte určite chcem. 


Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam zloženie

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam

Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam

So značkou Biotherm ešte nemám veľa skúseností, doposiaľ som mala len viacero vzoriek. Boli pomerne malé, teda poslúžili iba na to, aby som zistila, či daný produkt vyhovuje mojej pleti. Tento krém mi však vydržal dlho a stihla som sa doň zblázniťBiotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam sa hneď zaradil k mojim favoritom a určite sa k nemu ešte vrátim. 

Moje malé i veľké balenie je krásne. Červený sklený obal a strieborný vrchnáčik sa výborne dopĺňajú a vytvárajú tak elegantný kúsok, ktorý vynikne na každej poličke. Moje balenie malo 15 ml, plné má klasických 50 ml. Na jedno použitie ho postačuje úplná trošička, takže vydrží dlho. Takto veľké krémy by sa inak mali ponúkať aj bežne, pretože vďaka tejto veľkosti je ako stvorený na cestovanie a túlanie sa svetom :) Ja sa tento rok pre chorobu túlam len prstom po mape, ale presne si viem predstaviť, ako by som si ho zabalila do kufra a vyrazila  niekam ďaleko k moru.

Jeho vlastnosti si ma získali okamžite. V zložení nájdete komplex Life Plankton, ktorý obsahuje veľa  živín, vitamínov, minerálov a ďalších dôležitých látok pre zdravú a krásnu pleť. Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam nádherne vonia, sladko, jemne, prirodzene. Tešila som sa na každé jedno použitie. Konzistencia je krémová a nemastná, mojej zmiešanej pleti so sklonom k akné sadol perfektne. Neleskla som sa, pleť nezaťažil a nevznikali ani nové čierne bodky. 

Nočný krém som používala každý večer skoro 6 týždňov. Bolo mi aj ľúto, že nevydržal dlhšie, ale ako darček k nákupu som dostala aj ďalší krém od Biotherm s obsahom 20 ml, tak som sa hneď vrhla na ten :) Krém som nanášala na dôkladne vyčistenú pleť a sérum od Lancôme. Ako som spomenula, krém má výbornú konzistenciu, do pleti sa rýchlo vsiakne a neostáva po ňom mastný film. Počas noci pleť intenzívne regeneruje, hydratuje a vyživuje. Vyhladzuje jemné linky a vrásky, rozjasňuje pleť a ráno sa zobudíte so sviežou a pružnou pleťou. Celkovo som z neho nadšená, nevedela som o značke Biotherm veľa, ale teraz by som sa jej rada pozrela na zúbok trochu lepšie. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez pocitu mastnoty
  • pomaly sa míňa
  • Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift spevňujúci nočný krém proti vráskam pleť regeneruje, vyživuje, hydratuje, vyhladzuje jemné linky a vrásky, rozjasňuje a spevňuje pleť.
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino

Máte skúsenosti so značkou Biotherm? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe