O jednom z najvoňavejších pleťových toník, aké som mala

16:20

Spomínam si, ako som s nadšením začala nakupovať na internete. Keď som bola mladšia, tak skoro všetku kozmetiku som kupovala v supermarketoch, kam sme chodili každý týždeň na nákupy. Potom sa pridali aj drogérie a nakoniec som objavila čaro eshopov. Nie že by v supermarkete alebo v drogérii nemali všetko, čo som potrebovala, ale ponuka bola značne obmedzená. Keď som začala blogovať, objavila som celkom nové možnosti a úprimne, do toho nového voňavého sveta plného farieb a nových ingrediencií zamilovala :) A neprestáva ma baviť spoznávať niečo nové. Za tie roky som si celkom vycibrila vkus a v drvivej väčšine prípadov siahnem po skvelom kúsku. Tento rok som síce mala aj pár zlých nákupov, no dnes to bude na pozitívnej vlne. Našla som tonikum, ktoré rozmazná zmiešanú pleť. 


The Body Shop Seaweed Oil-Balancing  Harmonizujúci toner na zmiešanú a mastnú pleť zloženie

The Body Shop Seaweed Oil-Balancing  Harmonizujúci toner na zmiešanú a mastnú pleť ingrediencie

The Body Shop Seaweed Oil-Balancing toner

The Body Shop Seaweed Oil-Balancing  harmonizujúci toner na zmiešanú a mastnú pleť

Milujem voňavé recenzie! Niekomu sa to môže zdať divné, no keď mi príde nová kozmetika, všetko si musím ovoňať a každý voňavý rituál si užívam. Niektoré vône spoznám okamžite, niektoré parfémy na niekom ucítim a hneď viem, ktorá to je. Zbožňujem výlety do parfumérii a nákup sviečok. No a prečo toto píšem? Pretože aj dnes bude reč o niečom neskutočne voňavom. Keďže mesačne miniem minimálne jedno balenie pleťovej vody, zvolila som harmonizujúci toner na zmiešanú a mastnú pleť The Body Shop Seaweed Oil-Balancing. Čo si budeme hovoriť, do oka mi padol pre svoj pekný vzhľad, no očaril niečím celkom iným. 

Harmonizujúci toner na zmiešanú a mastnú pleť som si všimla vďaka tomu, ako dobre vyzerá. Nie je to len o peknom obale, ale aj nádhernej modrej farbe, ktorá je ako more. Má 250 ml, čo sa mi veľmi páči. Väčšina mojich fľaštičiek má 50 alebo 100 ml, takže táto mi vydrží o niečo dlhšie. To, čo musím vychváliť, je jeho nádherná vôňa. Je sladká, dosť výrazná a vedela by som si predstaviť parfém, ktorý by takto voňal. Ja som nadšená, no ak neholdujete voňavej kozmetike, asi by pre vás nebola tou najlepšou voľbou. 

Pleťové tonikum s obsahom morskej riasy obsahuje vitamíny a antioxidanty, ktoré blahodarne pôsobia na pleť. The Body Shop Seaweed Oil-Balancing toner je ako stvorené pre potreby mastnej a zmiešanej pleti, ktorú čistí, zmatňuje a hydratuje zároveň. Odstraňuje všetky nečistoty, prípadné zvyšky make-upu a pleť ostáva jemná a svieža. Používam ho ráno aj večer a momentálne je to môj najobľúbenejší a asi aj najvoňavejší kúsok. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • veľké balenie za fajn cenu
  • vhodné pre zmiešanú pleť
  • The Body Shop Seaweed Oil-Balancing toner pleť čistí, zmatňuje, hydratuje, odstraňuje všetky nečistoty, pleť zjemňuje a osviežuje
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí okolo 11 eur. 


Aké sú vaše skúsenosti so značkou The body shop?






 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe