Ako si ma získal Oscar de la Renta

18:13

Blíži sa koniec zimy a veľmi sa na to teším. Nie že by som nemala radosť z pekného večera s knihou pri krbe, ale už mi veľmi chýbajú jarné slnečné dni. Tie dni, kedy sa môžem vydať do prírody, sadnúť si s kávičkou na lavičku v parku alebo vytiahnuť lodičky a saká. Chýba mi ten pocit ľahkosti a radosti, preto už netrpezlivo vyzerám jar. Spolu so zmenou ročného obdobia prichádza aj zmena šatníka, botníka a v neposlednom rade aj parfému. Aj keď mnohé vône nosím celoročne, niektoré sú už do teplejších dní ťažšie a potrebuje to niečo svieže, nežné a povznášajúce. Keď sa mi po koronavíruse vrátil čuch, nevedela som sa dočuchať svojich parfémov. Hneď som si vybrala ďalší, ktorý ma bude sprevádzať najbližšie týždne. Voľba padla nežnú parfumovanú vodu Bella Blanca od Oscara de la Rentu. Keď budem veľká, budem mať od neho také šaty ako Carrie v serály Sex v meste. Dnes mám aspoň parfum :)


Oscar de la Renta Bella Blanca parfumovaná voda zloženie

Oscar de la Renta Bella Blanca parfumovaná voda

Oscar de la Renta Bella Blanca

Oscar de la Renta Bella Blanca parfumovaná voda 

Túto vôňu som dostala k jednému z mojich sviatkov. Dobrým parfémom nikdy nepohrdnem a pravidelne môjho muža zásobujem tipmi na vône, ktoré by mi mohol kúpiť :) Je to fajn obchod, lebo on si neláme hlavu tým, čo kúpi a ja sa neviem prestať tešiť z toho, že svet okolo mňa bude zasa o niečo voňavejší ♥ Je pravda, že také parádne darčekové sady pre ženy nikdy nič nepokazia a pokiaľ je v nich nejaká vôňa, je to zaručene skvelá voľba. Oscar de la Renta Bella Blanca parfumovaná voda mi do oka padla vďaka nádhernému flakónu a Richard neprotestoval, keď mi ju kupoval. 

Tvorba Oscara de la Rentu je nádherná a rada si pozerám šaty, ktoré pochádzajú z jeho dielne. Rovnako tak ma zaujali aj parfémy, ktoré tiež vyzerajú ako malé umelecké diela. Keď som si pozerala tie flakóny, nemala som poňatia, ako budú voňať, ale vedela som, že aspoň jeden bude môj :) Voľba padla na parfumovanú vodu Bella Blanca a výber to bol dobrý. Jedná sa o ľahkú kvetinovku, v ktorej nájdete:

  • Hlava - frézia, hruška, cassis, mandarínka
  • Srdce - lístky fialky, jasmín pravý (arabský), biela ruža, konvalinka
  • Základ - ambroxan, santalové drevo, kašmírové drevo, šupka broskyne
Flakón mi pripomína svadobné šaty, pretože je biely a posiaty bielymi kvetmi. Hneď, ako som ho zbadala, skončil v košíku, netušila som, aká vôňa mi príde, podstatné bolo, že bude moja! Tento výstrel na slepo ale vôbec nedopadol zle, pretože do rúk sa mi dostal nežný kúsok ako stvorený do teplejších slnečných dní. 

Parfumovaná voda Oscar de la Renta Bella Blanca sa otvára fréziou, ktorú milujem. Moja mamina ju mala aj v svadobnej kytici a jej láska k fréziám sa preniesla aj na mňa. Potom tam cítiť ďalšie kvety a stále mám pocit, že mi tam razí aj šťavnatá broskyňa. Je to ľahká, svieža kvetinová kombinácia a určite ňou nič nepokazíte ako  v práci, tak na rande. Aj keď sa jedná o parfumovanú vodu, výdrž je trošku slabšia a nevydrží voňať celý deň. V priebehu dňa ju ešte na seba frknem, aby som si zasa užívala ten kvetinový závoj. 

Táto vôňa patrí k tomu najelegantnejšiemu, čo je momentálne v mojej parfémovej poličke. Je v nádhernom flakóne, má krásnu kvetinovú vôňu a prináša akúsi harmóniu do týchto dní, kedy je všetko akosi naopak. Neviem, ako voňajú tie ostatné, no táto si ma získala. A aj keď by mohla byť o trošku lepšia výdrž, je skvelá. Aspoň na okamih som sa cítila ako Carrie, keď si našla tie dokonalé šaty a bola z nej princezná :)

Vône Oskara de la Renty nájdete na Notino.


Skúsili ste niektorý parfum tejto značky? Máte svojho obľúbenca? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe