Čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov

15:38

Takže si to zhrňme. Tento rok ma operovali. Niesla som to ťažko, ale nakoniec som si povedala, že budem pobehovať ako laň, tak vydržím. Keď som mala asi mesiac po operácii, obarila som si ľavú ruku. Stále vyzerá trochu ako malomocná, konečne som pochopila, prečo doma treba mať stále aloe vera a poriadne chňapky. A keď som si myslela, že všetko sa už nejako upokojilo, dostala som koronavírus. Žiadna chripôčka a vymyslená choroba sa nekonala, dostali ma štyridsiatky teploty, zimnice, kašeľ a stále ma bolí všetko. Nikdy by som neverila, že pri zimnici mi sfialovejú pery a budem mať pocit, že mi niekto stojí na hrudi. Tak trochu sa začínam báť, čo príde. Je ešte len 21.2.2023 a ja už bojujem na toľkých frontoch, že sa mi tomu ani nechce veriť. Dnes som si preto kúpila novú kozmetiku. A knihy. A konečne som sa dostala na blog. Strašne mi chýbal, ale keď som nespala, len som ležala a snažila sa dýchať. 

 
Secret Key Black Out Pore čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov zloženie

Secret Key Black Out Pore čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov

Secret Key Black Out Pore čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov

Keď sa na teplomere ukázala teplota 40 stupňov, nechcelo sa mi tomu veriť. Vedela som však, že je naozaj vysoká, lebo som sa cítila tak, akoby ma prešiel tank. Pár dní som sa pleti nevenovala, pretože som už spisovala závet a v tej chvíli mi bolo naozaj všetko jedno. Čas naprávať škody prišiel až potom, ako som sa začala cítiť lepšie a dokázala som dýchať. Dostať pleť späť do formy mi pomohli dvaja moji milovaní pomocníci - ultrazvuková špachtľa, čo je fantastický prístroj na čistenie pleti (aj na blogu som o nej písala obsiahlu recenziu, mám Concept Perfect Skin PO2030) a kameň gua sha, ktorý mi zasa pomohol zmierniť stopy nekonečnej únavy a kruhy pod očami. Spala som 15 hodín a aj tak som vyzerala ako panda. Moja zmiešaná pleť potrebovala poriadnu vzpruhu. Keď som sa o ňu konečne poriadne postarala, minula som  Secret Key Black Out Pore čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov. A tak je čas povedať o ňom pár pomerne pozitívnych slov. 

Do rúk sa mi dostala ďalšia kórejská značka, tento raz Secret Key. Je pomerne mladá, no ponuka je zaujímavá a pestrá. Tonikum som sa rozhodla skúsiť najmä preto, lebo pleťových vôd miniem veľa a táto mala minimalizovať póry, čo znelo super. Tak som si povedala, že skúsim. Tonikum má 250 ml a je v priesvitnom plastovom obale s výraznou tmavou etiketou. Prvý dojem vôbec nebol zlý, naopak, čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov mi hneď padlo do oka a nevedela som sa ho dočkať.

Tonikum/kvetovú vodu používam ráno aj večer a v lete siahnem po pleťovej hmle kedykoľvek počas dňa. Vďaka tomu je čistá, svieža a jemná. Táto pleťová vodička nemá výraznú vôňu, vonia dobre. Na pleti neštípe ani v prípade, ak sa na nej objavia nejaké vyrážky alebo je inak podráždená. Čistiace tonikum pekne dočistí a osvieži pleť, ostane jemná a matná. Čo sa týka stiahnutia pórov a ich minimalizácie, tak tak som si nejaký zázrak nevšimla. Oceňujem však, že pleť je čistá, osviežená a spokojná, takže pokojne by som si ho kúpila zasa. Navyše, cena je tiež dosť priaznivá :)

Moje prvé stretnutie so značkou Secret Key dopadlo dobre a podnietilo ďalšiu zvedavosť. Páčia sa mi jej pleťové masky a masky na očné okolie, ktoré som si pripísala aj do svojho wishlistu :) Tonikum mi vydržalo pár týždňov a ako som už spomenula, pokojne by som si ho kúpila zasa. 

Plusy:
  • veľké balenie za fajn cenu
  • pekne vyzerá
  • vonia fajn
  • neštípe na pokožke a nedráždi ju
  • Secret Key Black Out Pore čistiace tonikum pre reguláciu mazu a minimalizáciu pórov pleť dobre dočistí a osviežuje, zanecháva ju matnú a jemnú
Mínusy:
  •  minimalizáciu a stiahnutie pórov som si nevšimla
Značku Secret Key a jej tonikum nájdete na Notine. 

Ktorá kórejská zančka vám je najbližšia? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe